- 10 Ekim 2019
- 2.839
- 2.350
- 34
Biz alıştık bebeğim artık uykusuzluğa zor gelmiyorevettt bugün uyku eğitimine yeniden başladım da uykusuzluktan ölüyorum
hemen paylaşıyorum
Bence hemen git. Enfeksiyon icin ilac verjr. Bana da gel demişlerdi gitmedim bu ara gitmeyi düşünüyorum.dikiş yerimden iltihap geldi bugün. Doktora gideceğim ama 10 ay sonra çok saçma değil mi
Amaaan bi bu eksikti heacıyodu 1-2 gündür zaten
Arka tarafta değil ön tarafta oluyor sivilce gibi benek benek 3 seferdir sadece ceviz verdiğimde olduğu için alerji olabileceğini düşündüm
Çok zahmetli ya . Ben hazir yapıyor bazı firmalar direk öyle alacağım. Ama benim de şöyle bir sorunum var . Bayram bitiyor ertesi gun d.gunu . Kimse olmayabilir. Herkese köye tatile giderinstagramda baktıkça keşfetime düşüyorlar çoğu ürünü aynı sayfada buldum
benim buraya ayıracak param yok şahsen o yüzden nasıl evde yapabilirim diye düşüyorum
Eki Görüntüle 3424365
bu pasta süsü kürdana kalp eva kesip yapıştırabiliriz hatta arkadan minik bir bant bile tutar. bunu kapkeklerin üzerine koyarım diyorum ya da yapabilirsem tartolet
AdChoices
ADVERTISING
Eki Görüntüle 3424366
bu en basiti zemindeki kağıt satılıyor diğerini çıktı alıp kesip yapıştırıyoruz delerek içinden kurdele geçirip mama sandalyesine bağlıyoruz
Eki Görüntüle 3424367
burda da minik kurdeleleri ipe bağlamışlar ipin iki ucunu kalp eva eşliğinde çöp şişe tutturmuşlar. bu büyük pastanın süsü buraya yazı da yazılabilir kurdeleler yerine
Eki Görüntüle 3424368
bunu tam olarak bilemiyorum mukavvayı kumaşla kaplayarak deneyeceğim. üstü ponpon ve muhtemelen kumaş kalemiyle yazılmış yazı.
jüt kumaş olabilirmiş
bir de sonuçta birkaç fotoğraflık idareten bir şey olsa yeter bence
belki böyle bir şey de yapabilirim çok güzel duruyor fotoğraf baskısı değil de normal kağıtla yaparım.
Baya oldu başlayalı önce parmak yukarda dolaştı yani özellikle bir şey göstermiyordu sonrasında yemek istediği şeyi vs parmağıyla işaret etmeye başladı.Kizlar sizin bebisler parmakla isarete basladi mi? Yavas yavas baslamalari lazim galiba bizimkinden daha tik yok
Valla benim ki bir çok şeyi yapmıyor, endişe etmeli miyim bilmiyorum?Kizlar sizin bebisler parmakla isarete basladi mi? Yavas yavas baslamalari lazim galiba bizimkinden daha tik yok
Ben parka götürüyorum, herkese gülücük saçıyor, erkekler de dahil yabancılık çekmiyor ama babıldama, ayağa kalkma, yürüme, emekleme yok.Benim kizim 10gün donea 11 aylik olacak korkuyorum eşimin dayisi agir derece otizm oldugu icin korkuyorum
Haaa gülümseme vsr yavancilik cekme var herkesle babildayip sohbet etme var baba dede diyor…. Baska bebeklerle sohbet etmeye calisior ama iste daha isaret etmiyorBen parka götürüyorum, herkese gülücük saçıyor, erkekler de dahil yabancılık çekmiyor ama babıldama, ayağa kalkma, yürüme, emekleme yok.
Bence sen bebeğine aşırı stres yukluyorsun. Buraya bile hiç olumlu bir şey yazdın mı hatırlamıyorum. Belki bir profesyonel yardım almalısın. Amacım kırmak değil seni. Ama böyle dusnuyirumKizlar sizin bebisler parmakla isarete basladi mi? Yavas yavas baslamalari lazim galiba bizimkinden daha tik yok
Babildama kısmı için doktora sormadın mı? Gelişim evresi diye biliyorumBen parka götürüyorum, herkese gülücük saçıyor, erkekler de dahil yabancılık çekmiyor ama babıldama, ayağa kalkma, yürüme, emekleme yok.
Esimin dayisi agir otizimli ve özel bir yerde kaliyor o beni korkutuyor ondandir ve tüp benek olunca haklisinBence sen bebeğine aşırı stres yukluyorsun. Buraya bile hiç olumlu bir şey yazdın mı hatırlamıyorum. Belki bir profesyonel yardım almalısın. Amacım kırmak değil seni. Ama böyle dusnuyirum
Ben olsam götürürüm. 23 nisan a, kakava şenliklerine filan götürdüm ben. Hiç rahatsız olmadı. Bize de hatıra oldu.Bu arada ögretmenim ögrencilerim liseyi bitirecek diploma törenine götürsem mi diye düsünüyorum onlar da cok merak ediyor ama cok mu gelir bebege
Yakın zamanda doktora gitmedimBabildama kısmı için doktora sormadın mı? Gelişim evresi diye biliyorum
Ben hic okul ortamina gözürmedimBen olsam götürürüm. 23 nisan a, kakava şenliklerine filan götürdüm ben. Hiç rahatsız olmadı. Bize de hatıra oldu.
Internette okumustum 6-10aylikken baslar her bebek farkli bir dönemde baslar diye daha 10ayliksa her an baslayabilir ….Babildama kısmı için doktora sormadın mı? Gelişim evresi diye biliyorum