2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
Yok 5 dk filan önüne oyuncak koyuyorum.zaten biraz dinlenmek için. Zaten hemen ağlıyor. Kucağa al diye
Ayrılma kaygısı yaşıyorlar sanırım,benim oğlum da yüzüstü asla durmuyor,ağlıyor,kendi yatakta birden dönerse durur anca.Ben bir kaba oyuncaklarını koyup mama sandalyesine koyuyorumöyle kandırıp sandalyede oturtuyorum,yerde asla oturmuyor,Başka şehire gitmek ve hastalık yüzünden kucağa alıştı yine.

Kızlar artık yemek bulamıyorum bebişkoya yaaa menü çıkarmaya çalışmaktan yoruldum ben eşime bu kadar yemek yapmadım vallahi billahi pratik öneri varsa alırım
Valla ben de çok sıkıldım , bazen eşim de evde olmuyor hiç yemek yapmak istemiyorum. Bebeğe yapıyorum onunkinden ben yiyorum

Ayy vallahi yeşil mercimek hiç aklımda yoktu süper oldu çook teşekkürler canımsın at tabii ki zahmet olmazsa yarın yeşil mercimekli tarifi yaparım

Kendinize pisirdiklerini tuzsuz pişir bebise kadar ayir tuz at
Ya işte öğlen yemek yapmıyorum mesela ben geçiştiriyorum diyelim akşamda fırın mırın bişeyler yiyoruz bizim yediklerimizi iki üç kere vermişimdir hep ona özel oluyor yemekleri bir öğünümüz kesin tarhana bayılıyor bana d akolay oluyor

Kizlar yavas yavas endiselenmeye basliyorum bebegimi. Hala disleri yok ve bir yere tutunup kalkamiyor. Biz tutup ayakta tutmaya calisiyoruz onu da yapamiyor dizlerini hemen büküyor

Hiç bilmiyorum

Kızlar benim sütüm çok azaldı. Ama şöyle bir sorun var.gece emerek uyuyor .bütün gece süt gelmediği için bir o göğüste bir bu göğüste geçirdik ve sürekli mizmizlandi. Nasıl alostiracagiz

Kizlar yavas yavas endiselenmeye basliyorum bebegimi. Hala disleri yok ve bir yere tutunup kalkamiyor. Biz tutup ayakta tutmaya calisiyoruz onu da yapamiyor dizlerini hemen büküyor
Benim bebeğim 20 haziran doğumlu. Hiç dişi yok ablası 11 aylıkken çıkarmıştı. Merak etmeyin çıkacaktır. Desteksiz oturuyor mu

Benimkinin de dişi yok, emeklemiyor, tutunup kalkamıyor, endişelenmiyorum nedense ben. Zamanı gelince yapar diye düşünüyorum.

Kızlar benim sütüm çok azaldı. Ama şöyle bir sorun var.gece emerek uyuyor .bütün gece süt gelmediği için bir o göğüste bir bu göğüste geçirdik ve sürekli mizmizlandi. Nasıl alostiracagiz
Benim doktorum emzirdiğim zamanlarda 6 7 saat süt verme demişti uyanınca su ver geri uyut demişti kendi sütten kesildi ek gıdaya geçince acaba ek gıdada artık sağlam öğünler versen iyice doysa meme aramasa nasıl olur bir de mama veriyosan onunla destekleyebilirsin

Benim tavsiyem eve oyun alanı kurman olur 125*125 lik bir alan aldık biz alma sebebim o değildi ama kendisi içinde tutunarak kalkmayı tutunarak yürümeyi öğrendi biz uğraşmadık bile eğer alanın varsa dene derim hemde sen rahat edersin

Bizimkininde bir tanecik dişi pıtladı bi süre takmıştım ama burdan bi arkadaş dişsiz insan var mı demişti mantıklı geldi ve şimdi umrunda bile değil oğluşumun canı ne zaman isterse o zaman çıkarsın

Bizim oğlanın beşinci dişi çıkacak yine uykusuz geceler başladı

Gündüzleri mama içiyor. Azıcık geceleri içiyor. Hani geceleri bari süt açısından desteklesem istedim. Ek gida da ayrım yapmıyor her şeyi seviyor.

Kızlar Dün tarihi bi gündü, oğlum tam 12 saat uyudu tabi 6 kere yani 2 saatte bir uyandı emdi ve şu an 1 saattir Öğle uykusunda ağlıycam, normalde gece uykusu 6 7 saat ve yarım saatte bir uyanırdı gündüz de bölük pörçük 15 dk 30 dk falan uydurdu, umarım böyle gider artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…