- 28 Eylül 2022
- 477
- 465
- 34
38.8 gidip geldi 39 bulduk. Alt dişleriniz çıkarken 38 bulmuştu. O da bir gün sürmüştü. Anlamadım gittiateşi ne kadardı?
Geçmiş olsun size de ateş olduklarında en kötü günler. Rabbım korusun hepsiniTeşekkür ederim,hep iyi olun,ben öksürük için pekmez,tereyağ, limon karışımı veriyordum,öksürük gitdi ateşi 37.8-den aşağı düşmüyor,bu gün 39.8,39.2 ateş gördük.Boğazı ateş veriyor diyorlar,yarın doktora gideceğiz inşallah
maşallaaahhhhh hayalimdeki bebekBenim bebeğimin hala dişi yok.Belirtisi de yok o yüzden belki de uyumayla ilgili sorunumuz yok.
Uyku ve yeme işini şimdilik çözdük sanırım . İnşallah böyle devam eder.
Geceleri artık en az 6 saat kesintisiz uyuyor. Bazen saat 4 te bazen de 6 da emmek için uyanıp tekrar uyuyor 7,5-8 e kadar. Gece emmediği için sütler doluyor göğsüm sızlıyor herhalde daha vücut alışmadı.
ah kuzum bu illet boğaza yerleşiyor maalesef bende de öyle başlamıştıTeşekkür ederim,hep iyi olun,ben öksürük için pekmez,tereyağ, limon karışımı veriyordum,öksürük gitdi ateşi 37.8-den aşağı düşmüyor,bu gün 39.8,39.2 ateş gördük.Boğazı ateş veriyor diyorlar,yarın doktora gideceğiz inşallah
Teşekkürler.Sizinkinin de dişleri hayırlı olsun,inşallah o biri dişlerini daha rahat çıkarır38.8 gidip geldi 39 bulduk. Alt dişleriniz çıkarken 38 bulmuştu. O da bir gün sürmüştü. Anlamadım gittiDis ates yapmaz diyor doktorlarin cogu bizim ne yapti bilmiyorum. Nezle vs öksürük hiç belirti de yoktu.
Geçmiş olsun size de ateş olduklarında en kötü günler. Rabbım korusun hepsini
gün içinde evi 10 defa topluyorum annem ve eşim oruç tuttuğu için yemek bulaşık falan da bende. perişanım selimin acilen sakinlemesi lazım her yerden tutup kalkmak istiyor. eğer yerdeyse hemen bir yeri gözüne kestirip saniyeler içinde gidip tutup kalkıyor. mesela buzdolabını açıyorum anında yanıma geliyor bu defa kapatınca ağlıyoyemin ederim şu an kafam bir milyon oldu üstelik 1 saat sonra kalkacak ve sürekli kalkacak
Şükür,başka ilaçtan sonra ateşi düştü.ah kuzum bu illet boğaza yerleşiyor maalesef bende de öyle başlamıştıateş sebebiyle bence de götür canım
2 haftadan fazla oldu hala öksürük devam ediyor bende
Benim kızımın 12 saat bile uyuduğu oldu. Genelde 8-9 saat uyur uyanmadanKızlar uyku durumları nasıl ya bizim sonunda bi tane diş patlamış ama varya iki haftadır pertiz 11 de yatıp bu saate kadar saat başı uyandık işe gidicem eşim sahur yapıyor vallahi boğazlıcam birilerini artık sinir krizlerinden bu nedir ya
Benim ki de tam sindiremiyor, haşlasam da aynıKızlar benim oğlum havuçu tam hazm edemiyor.Minik minik doğrasam da,öyle de dışarı çıkıyor.Dün rendeden geçirip çorbasına öyle katdım.Böyle olan varmı?
söylediğim buyduNisan anneleri grubunda gördüm
Eki Görüntüle 3402960
çok teşekkür ederim işte onlar oruç tutuyorlar. ben tutmuyorum.Teşekkürler.Sizinkinin de dişleri hayırlı olsun,inşallah o biri dişlerini daha rahat çıkarır
Şükür,başka ilaçtan sonra ateşi düştü.
Okudukca ben yoruldum,Allah yardımcın olsun,Allah oruçlarını kabul etsin.Anne ne yapıyor peki?İşe de gidiyorsun değilmi?
Benim oğlum da gün içinde kucağımdan düşmek istemiyor,mama sandalyesine zorla oturtuyorum.Gece de kucağımda uyumak istiyor,yatağına koyduğumda çok kez uyanıyor.Ben de 5 aylıkken olduğu zamanları özlüyorum,uykusu gelince yatağına koyuyordum uyuyordu.Şimdi bahçeye çıkarıyorum,öyle uyuyor yoksa 1 saat uğraştırıyor.Oturmak istemiyor,ayakları üzerinde durmaya çalışıyor,tutunup kalkmak istiyor,amma beceremiyor
Benimki de yanında hep beni istiyor, çok istiyorum emeklesin yürüsün . En azından etrafı keşfeder beni bırakırçok teşekkür ederim işte onlar oruç tutuyorlar. ben tutmuyorum.
valla ya bi değişik oldu bu çocuklar bir de yürüyünce bizi kim bilir neler bekliyor
benimki de hiç oturmak yatmak istemiyor. dün gece aşırı kalktı. gaz sancısı vardı iki gündür kaka yapmıyordu. bu arada bizimkinde de havuç aynı etkiyi yapıyor ya
bu defa zarar verecek mi kendine diye hep peşinde gidiyorsun şu an kalorifer önünde masanın altındayız mesela. bir de. çok düşüyorlar yine de doğal gelişim süreçleri tabi ki yaşasınlarBenimki de yanında hep beni istiyor, çok istiyorum emeklesin yürüsün . En azından etrafı keşfeder beni bırakır
Goon kalıbı aşırı geniş değil ama fenada değil, baby turcodan geniş, onu hangi beden kullanıyorsan bi beden büyük al goon, kalitesi çok iyi, benim kızım 9 kilo şuan molfix 4 kullanıyoruz ama goon 5 aldım 12 kilo üzeri yazıyor açmadım daha. 5 numara goon alacaksan amazon da 100 lü paket 240 tl, geçende yazmıştım burda, görmediysen hatırlatıyımGoon kullananlar kalıbı hakkında bilgi verebilir mi? Ben baby turco kullanıyordum ama aşırı zamlandı şu an baby turco 4 küçük geliyor 5 büyük geliyor goon alsam 4 mü almalıyım 5 mi
çok mu koydun kemik suyunu canım? ben az katıyorum çok ağır olmuyor. bir de kuzu iliği miBugün ilk defa bebeğime ilikli kemik suyuna mercimek çorbası yaptım. Pişer pişmez tencereyi balkona attım.Allahım o ne koku. Yavrum anasını kırmamak için 2,5 kaşık yedi , kibar bebek . Bu nereye kadar böyle olacak .
Offf rüya gibi daha bir kere dört saatten fazla uyumuşluğu yok kesintisiz benimki de emmiyor hayatım bir aydır ama yok uyumuyorBenim kızımın 12 saat bile uyuduğu oldu. Genelde 8-9 saat uyur uyanmadan
Ama emmiyor o yüzden.
Emse de uyansaydı keşke çünkü çok çektim
Valla hepimizin de derdi başka işte
Ben iki aydır falan oldu alalı günde toplam 20 25 dk koyuyorum çok takılma ya hep gözümün önünde ev kazası olayını önle yeterArkadaşlar benim direncim kırılmak üzere, galiba yurutece bindireceğim, sürekli kucakta ve gezdir diyor, oturunca ağlaya ağlaya helak oluyor, çok üzgünüm