2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
Sabah yaptığım karışım yemeği mesela beni öldürsen yemem ama o yiyorkemik sularının dondurulmuş halini atıyorum ben yemeklere birde öyle dene istersen

Arkadaşlar benim direncim kırılmak üzere, galiba yurutece bindireceğim, sürekli kucakta ve gezdir diyor, oturunca ağlaya ağlaya helak oluyor, çok üzgünüm
Benimki de aynı ya kucakta olacak, ya da ben yanında onunla oturacağım ki otursun. Eşim de çok ısrar ediyor yürüteç için , ben direniyorum.
Bir de ağırlaştı iyice yorucu oluyor, hiçbir iş yapamıyorum.

Evet maalesef, küçük kavanozun yarısı kadar , çözününce ziyan olmasın diye düşündüm ama hataymış
kuzuyla ilgili her şey kokuyor ya ben hiç sevmiyorum bebişim de reddetti hiçç yemedi silikon buzluklar var ondan kullanabilirsin

ya kızlar yürüteç ev kazasına sebep olur diyorlar ama benim bebeğim kadar ev kazası geçiren yokturdur herhalde bugün 10 defa düştü sonuncusunda artık dudağı patladı kanadı
Çok çok geçmiş olsun , Allah korusun esirgesin

Benim ki de tam sindiremiyor, haşlasam da aynı
havuç zor hazm oluyor,ben onu anladım.
oğlumun damakları şişmiş,daha patlamadı,son günler gece 1,5-2 saatten uyanıyor.Bu da geçecek,büyüyünce unutacağız deyip sabretmek lazım,ben de dün saat 3te uyumak için yatağa geldiğim üçün çok bunalmıştım,bazen sabr etmek çok zor oluyor

oruç tutmak gün boyu iş yapmamak demek değil ki.Annen yemek yapa bilir,onu geçtim,bulaşıkları yıkaya bilir,kafası karışır,zamanı geçirmiş olur,hepsini sen üstlenme,emzirmek bizim enerjimizi alıyor zaten.
Benimki de yanında hep beni istiyor, çok istiyorum emeklesin yürüsün . En azından etrafı keşfeder beni bırakır
Arkadaşlar benim direncim kırılmak üzere, galiba yurutece bindireceğim, sürekli kucakta ve gezdir diyor, oturunca ağlaya ağlaya helak oluyor, çok üzgünüm
bizde de durumlar aynı,ayrılık kaygısı,ben oyuncaklarla aldatıp mama sandalyesinde oturta biliyorum anca,başka türlü dik tutuyor kendini

Ben iki aydır falan oldu alalı günde toplam 20 25 dk koyuyorum çok takılma ya hep gözümün önünde ev kazası olayını önle yeter
Ev kazası olacak bişeyim yok çok şükür zaten hep hoz onun de olacak, karşı komşumuz var benden 2 gun sonra dogum yapti, dun kapinin onjne yurutecle çıkarmış, kiz fildir fıldır dolaniyor, benimki daha ayakta duramıyor, birde o erken dogdu 1 1 bucuk ay kadar premature
Ya oturmaya raziyim onunla, yemek yerken bile oturmuyor güzel, hele oturma odasına bi gir abooo yıkılıyor ortalık, balkonu isaret ediyor, dış kapıyı gösteriyor, yerlerini de biliyor hep gezdir hep kucakta dursun

Aslında bu keşif hallerini ben çok seviyorum , ben de yatak odasından çıkarıp salonun önünden geçerken vücudunu salona çeviriyor , orada bir akvaryumumuz var balıkları izlemek istiyor. Bazen ağlayınca hadi akvaryuma gidelim diyorum hemen susuyor

Offf rüya gibi daha bir kere dört saatten fazla uyumuşluğu yok kesintisiz benimki de emmiyor hayatım bir aydır ama yok uyumuyor
Benim kızım gece uyudu mu uzun uyur ama çook geç uyur
1-2 yi buluyo ne yaparsak yapalım
Haftada 1 gün 9da 10 da uyur mesela diğer günler gece yarısı
Sosyal hayatımızı çok zorluyo geç uyuması.
7de 8de uyuyan bebeklere imreniyorum ben de

mathildays canım beebeğinin öksürüğü ne durumda? Kaç gündür benim oğlum da öksürüyor,balgamlı hem de. Soğuk serumla buhar veriyoruz, serum sıkıp burnunu baby vac la çekiyoruz yine de düzelmedi, 2, 3 saatte burnu doluyor. Gecenin köründe de burnunu süpürüyoruz yoksa yatamıyor. Geçen hafta ateşlendi doktpr viral enf. Antibiyotik vermeyelim dedi ateş sonrası öksürük başladı. Bittik vallahi o da biz de

ya kızlar yürüteç ev kazasına sebep olur diyorlar ama benim bebeğim kadar ev kazası geçiren yokturdur herhalde bugün 10 defa düştü sonuncusunda artık dudağı patladı kanadı
Sorma bizimki de yüzüstü düştü burnu kanadı baya korktuk, yürüteç alsam onunla koşmaya çalışır biliyorum, sürekli yürütün istiyordu o istedikçe ben yürütüyordum, artık yürütmüyoruz eve gelenlere de yürütmeyin bizi yoruyor dedik, şimdi istemiyor sürekli bi yerlere tutunup ayağa kalkıyor ve sıralıyor, bir de elinde kabloyla evi turluyor sürekli, banyo kapısıNın açıldığını duyar duymaz fırlıyor, çıkış kapısının önünde yatıp hadi hadi diyor, dışarı çıkmak istiyor, oyuncakla falan hiç oynamıyor, kitapları ısırıyor, oyun olarak bi tek babasıyla yakalama tarzı oyun oynuyor yatakta ordan oraya zıplayarak, erkek çocuk problems:)

çok geçmiş olsun canım inşallah hemencecik atlatır kuzum ya
valla zor bir süreçti bizimki iki gündür iyi. yaklaşık 10 gün sürdü öksürük balgam ve burun akıntısı. aynı dediğin gibi burnunu çekiyorduk dakikasında tekrar doluyordu. bu arada ben de aynı olmuştum benimki daha uzun sürdü. hala boğazım ağrıyor ve sürekli baş ağrısı oluyor.
biz de ilaçsız atlatalım dedik ama selim bir gece uyuyamayınca doktora götürdük boğazı çok kötü değil ama balgam var diye antibiyotik vereceğiz dedi antibiyotik ve parol kullandık tam 1 hafta sonra bıraktık.
bizde ateş olmamıştı sadece kafası çok sıcak oluyordu ama derecede ateş çıkmıyordu.
allah yardımcın olsun valla birkaç gece hiç uyuyamadık bi şey olur mu diye ama atlatıyorlar eğer ateşi varsa doktora götürün derim yoksa belki selim ilaç içmese de 1 haftada atlatacaktı bilemiyorum
bu arada tereyağını eritip pekmez koyup veriyordum günde 1-2 kaşık. onun kaşığıyla
suyu ılık ve daha çok vermeye çalıştım
şimdi de sarmısak bal limon yiyorum ben süte geçsin ona da faydalı olsun diye antibiyotik niyetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…