2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
Kızlar Nergis'in 4.dişi patladı 12 gün önce. Yani delik oldu ama hala uç vermedi ele gelmiyor öyle delik kaldı ne gece uyuyor ne gündüz duruyor neden olabilir
Niye o kadar geç. Benim oğlumun delik olduktan üç dört gün sonra h3men uç veriyordu. 4. Dişe özel mi acaba . Benimkinin de 3 Dişi hemen çıkıverdi. 4. Patlamadı ugrastiriyor

delik olduğunu nasıl görüyorsunuz oğlum beni ısırana kadar diş çıkardığını göremiyorum bile 🤣🤣🤣 bakmama izin vermiyor 😂

Hanımlar benim kızım siyaha yakın çok koyu yeşil kaka yaptı. 3 gündür ceviz yiyor ve çok seviyor 2 tatlı kaşığı yemiştir ama tam da ölçmedik acaba ondan mı oldu görünce bi korktum

Eklentiler

• Screenshot_2024-02-21-17-11-13-47_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2024-02-21-17-11-13-47_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 46
Bu aylarda menenjit aşısı yaptıran var mı? Takvim oluşturmak için doktora gitmiştik ama besin alerjisi hakkında konuşurken , alerji testi yaptırdık filan konu başka yerlere gitti ve ben aşıyı unuttum , tekrar hastaneye de gitmek istemiyorum. Bir sonraki kontrolümüz de 3 ay sonra.
Acaba 1 yaşından sonra mı yaptırsam?

Kızlar kiloları naptinjz.? Ben kilo alıyorum sanki2😅😅
Valla ben 52 yi gördüm geçen aya kadar. Şimdi inanılmaz bir tatlı, hamur işi çekiyor canım. Evde yapmamaya çalışıyorum ama pastanede çok yakın. 1 ayda 3 kilo aldım. Şu anda 55 im , frenleyemiyorum daha almam inşallah
. Kendimi de martta alışveriş yapacağım diye şartlandırmıştım. Şimdi Nisan a erteledim.

Bu aylarda menenjit aşısı yaptıran var mı? Takvim oluşturmak için doktora gitmiştik ama besin alerjisi hakkında konuşurken , alerji testi yaptırdık filan konu başka yerlere gitti ve ben aşıyı unuttum , tekrar hastaneye de gitmek istemiyorum. Bir sonraki kontrolümüz de 3 ay sonra.
Ben 1 yaşında yaptıracağım. Sağlık ocağındaki hemşire öyle yaptır dedi. 1 yaşından sonra
doz olayi daha az oluyormuş.
55 kg Hamile kaldım. 53.500 gram gördüm. Tartılmaya korkuyorum 😅

Kızlar sizin bebeklerinizin tırnakları da çok çabuk kırılıyor mu? Benim oğlumun öyle,hep kırık,kendini çiziyor. Bir yerlere vurunca hemen kırılıyor. Acaba vitamin eksikliğinden mi yoksa zaten bebeklerin tırnakları zayıf mı böyle
evet benim oğlumda da orta parmak ve işaret parmakta oluyor,bence bebeklerin tırnakları zayıf oluyor
Hanımlar benim kızım siyaha yakın çok koyu yeşil kaka yaptı. 3 gündür ceviz yiyor ve çok seviyor 2 tatlı kaşığı yemiştir ama tam da ölçmedik acaba ondan mı oldu görünce bi korktum
ben de ceviz veriyorum ama siyah olmuyor,salyası falan varmı,ondan da yeşil kaka ola biliyor

Valla bende birinden yürüteç alacağım. Yapmam dediğim ne varsa yapıyorum 😅
Yurutecte var tavan altında ama direniyorum bindirmemek icin
Benim tartinin pili bitmişken hazır yiyorumda yiyorum, benim tempom yoğun aşırı acıkıyorum ben ve gözüm dönüyor, dengede olmam gerekiyor aslında ama sadece kilo alıyorum, verdiğim görülmedi daha

ben 20 kilo almıştım kızlar doğum sonrası yarısı falan gitmişti ama sonraki süreçte o duygusal anlamda kötü hissetmem sürekli kavga gürültü derken bir gün bir baktım 17 kilo gitmiş. boyum da çok kısa iyi oldu aslında ama kendimi çok güçsüz hissediyorum galiba takviye almam lazım

totosuna sağlık bizimki arada koyu bazen açık renk yapıyor sebebini bilmiyorum ben de ceviz koyuyorum yiyeceklerine

alerji testini neden yaptırdınız canım? ben 9 ay aşısı için gittiğimde sorayım diyordum. menenjiti

alerji testini neden yaptırdınız canım? ben 9 ay aşısı için gittiğimde sorayım diyordum. menenjiti
Vücudu çok kaşınıyordu. Bir de ceviz verdim daha çok kaşındı kızardı. ( denk gelmiş kaşıntı kızarıklık) Kuruyemiş testi yapıldı. Çok şükür alerji çıkmadı.
Doğduğundan beri cildi çok kuru, kuruluktan kaynaklanıyormuş kızarıklık ve kaşıntı.
Kızlar sizin bebeklerinizin tırnakları da çok çabuk kırılıyor mu? Benim oğlumun öyle,hep kırık,kendini çiziyor. Bir yerlere vurunca hemen kırılıyor. Acaba vitamin eksikliğinden mi yoksa zaten bebeklerin tırnakları zayıf mı böyle
Çok kırılıyor, kesmeye yetişemiyorum . Bir de kendini çok kaşıyor kırılan tırnaklarla. Her yeri yara bere içinde 🥹

evet benim oğlumda da orta parmak ve işaret parmakta oluyor,bence bebeklerin tırnakları zayıf oluyor
ben de ceviz veriyorum ama siyah olmuyor,salyası falan varmı,ondan da yeşil kaka ola biliyor
Pek yok, Dr a foto attım ıspanak yediyse olur dedi, yemedi, ama normal dedi

X