2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
Og nin bebe bisküvisi efsane resmen bende yiyorum bence dene pişman olmazsın

benim oğlum yoğurdu tek başına sevmiyor,süzüyorum,elmayla,muzla karıştırıp yediriyorum
Evet bazı çocuklar sevmiyomuş ama bence ara ara tek vermeyi deneyin huyları değişiyor sürekli yemeğin yanında meyvesiz olması daha sağlıklı meyveyle şekeri yükselir

Doktor bana ek gıda sonrası emzir dedi. Tokken ek gıdayı kabul etmez diye
Dr daha iyisini bilir tabi ama mantikli olan anne sütünü ön planda tutmak degilmi, ne bileyim ek gıda alınca önce emmeyi çok yapıyor kızım, o yüzden önce emziriyorum yarum saat kadar sonra ek gıda veriyorum ben
Kızlar oğlumun favori yemeği kuzu kıymalı tarhana ve ev yapımı yoğurt aşırı kolay yiyor aklınızda olsun mutlaka deneyin
Maşallah deyim, benim kızım çok seçici değil, yoğurtla her şeyi yiyor, sade yoğurt da yiyor ayran içiyor, meyveleri seviyor ama tabiki fav ürünleri var, bi parca tavuk, minik bi soğan küçük dış sarmısak ve birazcık pirinç atıp pisiriyorum iyice, tabağına 2 damla limon sıkıyorum bayılıyor, yaşına girsin özel bisey yapmayacam yesin bizim yediklerimizi

Ben daha hiç tavuk vermedim tavuğu nasıl verdiniz didikleyip mi

Aslında tam olarak şöyle dedi ilk başta anne sütü, sonra yarı yarıya sonra ek gıda yoğunluklu. Ben malzemeleri yeni sipariş ettim. Bizim yediğimiz her şeyi istiyor

Yaa evet benimki de inceliyo
Ama şimdi ilk bebek ya ben ne yapsa yazıyorum bakıyorum merak ediyorum
Mesela bebeğim arada irkiliyor hani titreriz ya soğukta. Böyle farkettim 3-4 kere
Yazdım Google a
Epilepsi yazıyor şimdi buna da

Evdeyim sürekli bebekle beraberiz baya hareketlendi. Soğuk algınlığı geçirdik yeni ateşlendi baya Bi balgam çıkardık şimdi iyi çok şükür büyüyoruz ya bi tanecik bile dişimiz yok bu arada
çok geçmiş olsun canım felaket bi salgın varmış inşallah kolaylıkla çıkar dişleri minnoşun

uzun zaman sonra yarın çalışmaya başlayacağım çok korkuyorum gerginim galiba bebişe de yansıdı bütün gün dibimde sürekli ağladı

uzun zaman sonra yarın çalışmaya başlayacağım çok korkuyorum gerginim galiba bebişe de yansıdı bütün gün dibimde sürekli ağladı
Yavrum hissetmiştir annesinin tedirginliğini. Allah kolaylık versin ikinize de.
Kim bakacak kuzucuğa.

Bi küçük parça tavuk, küçük soğan ve bi diş sarımsak biraz su kaynatıyorum, 10 dk kaynadıktan sonra içine bi miktar pirinç atıp bi güzel pisiriyorum, iyice çatalla eziyorum o kadar
Ben de bunun kıymalı şeklini yapıyorum, bazen havuç bazen patates, bazen pırasa ekliyorum.
Başka tariflerinizi de yazar mısınız?
Her gün ne pişirsem bebeğe diye düşünmek zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…