- 22 Mayıs 2023
- 352
- 382
- 34
Og nin bebe bisküvisi efsane resmen bende yiyorum bence dene pişman olmazsınKızlar bebe bisküvisini hangi markadan aldınız. Og naturalden tarhana irmik siparişi verdim. Bebe bisküvisi keçi boynuzlu vardı almadım.begenemzse diye. Aşçı annede var bir paket alıp deneyim diye düşündüm.bu kezde kargo ücreti giriyor . Bu e bebekten vb mağazadan aldığınız var mi
benim oğlum yoğurdu tek başına sevmiyor,süzüyorum,elmayla,muzla karıştırıp yediriyorumKızlar oğlumun favori yemeği kuzu kıymalı tarhana ve ev yapımı yoğurt aşırı kolay yiyor aklınızda olsun mutlaka deneyin
Evet bazı çocuklar sevmiyomuş ama bence ara ara tek vermeyi deneyin huyları değişiyor sürekli yemeğin yanında meyvesiz olması daha sağlıklı meyveyle şekeri yükselirbenim oğlum yoğurdu tek başına sevmiyor,süzüyorum,elmayla,muzla karıştırıp yediriyorum
Benim ki de pırasaKızlar oğlumun favori yemeği kuzu kıymalı tarhana ve ev yapımı yoğurt aşırı kolay yiyor aklınızda olsun mutlaka deneyin
Dr daha iyisini bilir tabi ama mantikli olan anne sütünü ön planda tutmak degilmi, ne bileyim ek gıda alınca önce emmeyi çok yapıyor kızım, o yüzden önce emziriyorum yarum saat kadar sonra ek gıda veriyorum benDoktor bana ek gıda sonrası emzir dedi. Tokken ek gıdayı kabul etmez diye
Maşallah deyim, benim kızım çok seçici değil, yoğurtla her şeyi yiyor, sade yoğurt da yiyor ayran içiyor, meyveleri seviyor ama tabiki fav ürünleri var, bi parca tavuk, minik bi soğan küçük dış sarmısak ve birazcık pirinç atıp pisiriyorum iyice, tabağına 2 damla limon sıkıyorum bayılıyor, yaşına girsin özel bisey yapmayacam yesin bizim yediklerimiziKızlar oğlumun favori yemeği kuzu kıymalı tarhana ve ev yapımı yoğurt aşırı kolay yiyor aklınızda olsun mutlaka deneyin
Ben daha hiç tavuk vermedim tavuğu nasıl verdiniz didikleyip miDr daha iyisini bilir tabi ama mantikli olan anne sütünü ön planda tutmak degilmi, ne bileyim ek gıda alınca önce emmeyi çok yapıyor kızım, o yüzden önce emziriyorum yarum saat kadar sonra ek gıda veriyorum ben
Maşallah deyim, benim kızım çok seçici değil, yoğurtla her şeyi yiyor, sade yoğurt da yiyor ayran içiyor, meyveleri seviyor ama tabiki fav ürünleri var, bi parca tavuk, minik bi soğan küçük dış sarmısak ve birazcık pirinç atıp pisiriyorum iyice, tabağına 2 damla limon sıkıyorum bayılıyor, yaşına girsin özel bisey yapmayacam yesin bizim yediklerimizi
Hadi ya sade olanı tek satilmiyordu o yüzden almadım bende.keci boynuzlu sevmezse diyeOg nin bebe bisküvisi efsane resmen bende yiyorum bence dene pişman olmazsın
Aslında tam olarak şöyle dedi ilk başta anne sütü, sonra yarı yarıya sonra ek gıda yoğunluklu. Ben malzemeleri yeni sipariş ettim. Bizim yediğimiz her şeyi istiyorDr daha iyisini bilir tabi ama mantikli olan anne sütünü ön planda tutmak degilmi, ne bileyim ek gıda alınca önce emmeyi çok yapıyor kızım, o yüzden önce emziriyorum yarum saat kadar sonra ek gıda veriyorum ben
Maşallah deyim, benim kızım çok seçici değil, yoğurtla her şeyi yiyor, sade yoğurt da yiyor ayran içiyor, meyveleri seviyor ama tabiki fav ürünleri var, bi parca tavuk, minik bi soğan küçük dış sarmısak ve birazcık pirinç atıp pisiriyorum iyice, tabağına 2 damla limon sıkıyorum bayılıyor, yaşına girsin özel bisey yapmayacam yesin bizim yediklerimizi
Zaten ufalanıyor çok baskın bir tat vermiyor öyle olunca evet bende ikili almıştım uzun gidiyor ama büyük paketlerHadi ya sade olanı tek satilmiyordu o yüzden almadım bende.keci boynuzlu sevmezse diye
Sen öyle diyince onu da sipariş ettimZaten ufalanıyor çok baskın bir tat vermiyor öyle olunca evet bende ikili almıştım uzun gidiyor ama büyük paketler
Yaa evet benimki de inceliyoYa benim bebeğim çok ellerini inceliyordu .benim cok hoşuma gidiyordu. Ama bir türlü videosunu yakalayamadık. Bence ellerinin vücutlarından bir parça olduğunu keşfediyorlar. Biraz önlem alıp akışına bırakmak lazım. Çünkü bu kez bebegin ruh sağlığını bozacağız incelerken incelerken
Evdeyim sürekli bebekle beraberiz baya hareketlendi. Soğuk algınlığı geçirdik yeni ateşlendi baya Bi balgam çıkardık şimdi iyi çok şükür büyüyoruz yasen nasılsın nerelerdesin
Benim oğlumda kapı gıcırtısına bile sallanıyor hiç aklıma öyle kötü şeyler gelmedibenimki öne arkaya doğru sallanıyor. bence sabırsızlıktan
çok geçmiş olsun canım felaket bi salgın varmışEvdeyim sürekli bebekle beraberiz baya hareketlendi. Soğuk algınlığı geçirdik yeni ateşlendi baya Bi balgam çıkardık şimdi iyi çok şükür büyüyoruz yabi tanecik bile dişimiz yok bu arada
Bi küçük parça tavuk, küçük soğan ve bi diş sarımsak biraz su kaynatıyorum, 10 dk kaynadıktan sonra içine bi miktar pirinç atıp bi güzel pisiriyorum, iyice çatalla eziyorum o kadarBen daha hiç tavuk vermedim tavuğu nasıl verdiniz didikleyip mi
Ben bahar gibi başlayacağım nasipse iş arıyorum ama nasl olacak hiç bilmiyorum Allah yardımcımız olsun inşallahuzun zaman sonra yarın çalışmaya başlayacağım çok korkuyorum gerginim galiba bebişe de yansıdı bütün gün dibimde sürekli ağladı
Yavrum hissetmiştir annesinin tedirginliğini. Allah kolaylık versin ikinize de.uzun zaman sonra yarın çalışmaya başlayacağım çok korkuyorum gerginim galiba bebişe de yansıdı bütün gün dibimde sürekli ağladı
Ben de bunun kıymalı şeklini yapıyorum, bazen havuç bazen patates, bazen pırasa ekliyorum.Bi küçük parça tavuk, küçük soğan ve bi diş sarımsak biraz su kaynatıyorum, 10 dk kaynadıktan sonra içine bi miktar pirinç atıp bi güzel pisiriyorum, iyice çatalla eziyorum o kadar
Sağol canım bende denicemBi küçük parça tavuk, küçük soğan ve bi diş sarımsak biraz su kaynatıyorum, 10 dk kaynadıktan sonra içine bi miktar pirinç atıp bi güzel pisiriyorum, iyice çatalla eziyorum o kadar