2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
Doktor bana ek gıda sonrası emzir dedi. Tokken ek gıdayı kabul etmez diye

Ç

Benim ki çok yorgunsa bir de çok uykusu varsa benimle göz teması kurmuyor, seslenince ilgilenmiyor. Kucağımda benimki de yüzüme bakmıyor. Sadece oradamıyım diye arada teyit için dönüyor başka yok.
Benim bebeğim de etrafı çok izliyor emzirirken nadir bakar. Uyumayim da hep bir şeyler inceleyim derdinde. İsmini söylesem bakmıyor. Ama ufak bir tikirti gelse hemen kafasını çeviriyor. Biraz şüpheleniyorum ama doktora da sormadım. Sıkıntılı mi diye

Yaaa internette neredeyse bütün bebek hareketleri otizm olarak çıkıyor.
Geçen hafta doktora gittik. Kafa ölçümü ile endişelerim var belki denk gelmissindir. Artık eşim dayanamadı. Sürekli kafa ölçümü ile ilgili bir şeyler okuyor dedi. Okusun dedi doktor. Anneler Okuyunc mikrosefali oldugunu öğreniyorlar. Sonra depresyona giriyor hepsi dedi gelişiminde bir sıkıntı yok senin de kafan küçük dedi

Kızlar nasılsıniz. Benim seçim t3lasim başladı. Oğlanın üst dişlerinin telaşı. Annemler bakıyor ama onlarında hastane işleri. Ben tekrardan dun hastalandım. Maskeyle nefes alamıyorum ama emzirirken oğlanın eli maskede regl (adet) olan var mi. Bende bir kaç gündür lekelenme var ama bir şey başlamadı.

Ben arada yazıyorum mesela bebeğim değişik bir şey yapınca nedir diye.
Az önce yazdım “bebeğim ellerini inceliyor” diye
Pat otizm çıktı ilk sayfada
Ya benim bebeğim çok ellerini inceliyordu .benim cok hoşuma gidiyordu. Ama bir türlü videosunu yakalayamadık. Bence ellerinin vücutlarından bir parça olduğunu keşfediyorlar. Biraz önlem alıp akışına bırakmak lazım. Çünkü bu kez bebegin ruh sağlığını bozacağız incelerken incelerken

Geçmiş olsun. Bir kere daha git doktora belki farklı bir şeyler daha oneririler

Kızlar bebe bisküvisini hangi markadan aldınız. Og naturalden tarhana irmik siparişi verdim. Bebe bisküvisi keçi boynuzlu vardı almadım.begenemzse diye. Aşçı annede var bir paket alıp deneyim diye düşündüm.bu kezde kargo ücreti giriyor . Bu e bebekten vb mağazadan aldığınız var mi

Ay sadece kafa çevresi mi? Resmen çocuğu elimde evirip çeviriyorum, her hareketinden bir anlam çıkarıyorum. Akıl , ruh ve beden sağlığım bozulmadan büyütebilmeliyi diliyorum
Az önce eşim çocuğun pantolonu dize kadar sıyrılmış. Yazık üşüyecek bacakları dedi .( Ev güneş alıyor en az 25 derece). Sen benim çocuğuma nasıl “yazık “ deyip acırsın diye paraladım adamı. . Ağzını açamaz oldu

Daha vermedim ben,ekmeğini bisküvisini kendim yapmayı düşünüyorum.

Benim bebeğim de aynısı. Kesinlikle durmuyor. Sağa sola dönme de yok. Ancak bir yanına oturursak yede sırt üstü uzanıyor

Çok geçmiş olsun . Benim artık düzenli oluyor

valla ben rahat bırakacağımoglumu artık. Kilo ve boy iyiyse takılmayacagim

ben kendim yaptım göya

Kızlar oğlumun favori yemeği kuzu kıymalı tarhana ve ev yapımı yoğurt aşırı kolay yiyor aklınızda olsun mutlaka deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…