- 10 Ekim 2019
- 2.839
- 2.350
- 34
Doktor bana ek gıda sonrası emzir dedi. Tokken ek gıdayı kabul etmez diyeEk gıda öncesinde emzirmek gerekiyor, ben emzirip öyle mutfağa gidiyorum, hem ilk önce alması gereken en önemli besini alıyor, hemde yemeğini yerken sabırsızlanıp ağlamıyor sakin oluyor, aksi halde çıldırıyor ikinci kaşık gelene kadar
Benim bebeğim de etrafı çok izliyor emzirirken nadir bakar. Uyumayim da hep bir şeyler inceleyim derdinde. İsmini söylesem bakmıyor. Ama ufak bir tikirti gelse hemen kafasını çeviriyor. Biraz şüpheleniyorum ama doktora da sormadım. Sıkıntılı mi diyeÇ
Benim ki çok yorgunsa bir de çok uykusu varsa benimle göz teması kurmuyor, seslenince ilgilenmiyor. Kucağımda benimki de yüzüme bakmıyor. Sadece oradamıyım diye arada teyit için dönüyor başka yok.
Geçen hafta doktora gittik. Kafa ölçümü ile endişelerim var belki denk gelmissindir. Artık eşim dayanamadı. Sürekli kafa ölçümü ile ilgili bir şeyler okuyor dedi. Okusun dedi doktor. Anneler Okuyunc mikrosefali oldugunu öğreniyorlar. Sonra depresyona giriyor hepsi dediYaaa internette neredeyse bütün bebek hareketleri otizm olarak çıkıyor.
Ya benim bebeğim çok ellerini inceliyordu .benim cok hoşuma gidiyordu. Ama bir türlü videosunu yakalayamadık. Bence ellerinin vücutlarından bir parça olduğunu keşfediyorlar. Biraz önlem alıp akışına bırakmak lazım. Çünkü bu kez bebegin ruh sağlığını bozacağız incelerken incelerkenBen arada yazıyorum mesela bebeğim değişik bir şey yapınca nedir diye.
Az önce yazdım “bebeğim ellerini inceliyor” diye
Pat otizm çıktı ilk sayfada
Geçmiş olsun. Bir kere daha git doktora belki farklı bir şeyler daha oneririlerMerhaba anneler zor durumdayim , bebegim 3 aylik göğsümde galaktosel süt kisti olustu. Doktor bugun şırıngayla çekti akşamına tekrar aynı oldu. Göğsüm sert olduğundan bebek tutmak istemiyor makinede sagılmiyor. Masaj yapiyorum gecmiyor. Ne yapmaliyim başına gelen fikri olan var mi acaba
Benim bebeğim de emeklemiyor. Yere bırakıyorum emekleme çabası göstersin diye. Kıyamet koparıyor. Kucağımıza alana kadar. Bende oğlum çok zeki biri. Birden kalkıp yürüyecek diye kendimi teselli ediyorumHaha bizim kizla ayni
Ay sadece kafa çevresi mi? Resmen çocuğu elimde evirip çeviriyorum, her hareketinden bir anlam çıkarıyorum. Akıl , ruh ve beden sağlığım bozulmadan büyütebilmeliyi diliyorumGeçen hafta doktora gittik. Kafa ölçümü ile endişelerim var belki denk gelmissindir. Artık eşim dayanamadı. Sürekli kafa ölçümü ile ilgili bir şeyler okuyor dedi. Okusun dedi doktor. Anneler Okuyunc mikrosefali oldugunu öğreniyorlar. Sonra depresyona giriyor hepsi dedigelişiminde bir sıkıntı yok senin de kafan küçük dedi
Daha vermedim ben,ekmeğini bisküvisini kendim yapmayı düşünüyorum.Kızlar bebe bisküvisini hangi markadan aldınız. Og naturalden tarhana irmik siparişi verdim. Bebe bisküvisi keçi boynuzlu vardı almadım.begenemzse diye. Aşçı annede var bir paket alıp deneyim diye düşündüm.bu kezde kargo ücreti giriyor . Bu e bebekten vb mağazadan aldığınız var mi
Benim bebeğim de aynısı. Kesinlikle durmuyor. Sağa sola dönme de yok. Ancak bir yanına oturursak yede sırt üstü uzanıyorBenim bebeğim de emeklemiyor. Yere bırakıyorum emekleme çabası göstersin diye. Kıyamet koparıyor. Kucağımıza alana kadar. Bende oğlum çok zeki biri. Birden kalkıp yürüyecek diye kendimi teselli ediyorum
Çok geçmiş olsun . Benim artık düzenli oluyorKızlar nasılsıniz. Benim seçim t3lasim başladı. Oğlanın üst dişlerinin telaşı. Annemler bakıyor ama onlarında hastane işleri. Ben tekrardan dun hastalandım. Maskeyle nefes alamıyorum ama emzirirken oğlanın eli maskederegl (adet) olan var mi. Bende bir kaç gündür lekelenme var ama bir şey başlamadı.
Bende alayım sürekli oraya bak buraya bak aklım karışıyorBen e bebekten hamm marka aldım deneyeceğim E ebruvaryok
Ay sadece kafa çevresi mi? Resmen çocuğu elimde evirip çeviriyorum, her hareketinden bir anlam çıkarıyorum. Akıl , ruh ve beden sağlığım bozulmadan büyütebilmeliyi diliyorum
Az önce eşim çocuğun pantolonu dize kadar sıyrılmış. Yazık üşüyecek bacakları dedi .( Ev güneş alıyor en az 25 derece). Sen benim çocuğuma nasıl “yazık “ deyip acırsın diye paraladım adamı.. Ağzını açamaz oldu
Vaktim yok valla benim . Artık püreden farklı şeyler yesin istiyorumDaha vermedim ben,ekmeğini bisküvisini kendim yapmayı düşünüyorum.
Valla benim sağa sola dönüyor bez değiştirirken en sevdigi aktiviteBenim bebeğim de aynısı. Kesinlikle durmuyor. Sağa sola dönme de yok. Ancak bir yanına oturursak yede sırt üstü uzanıyor
Çok saolÇok geçmiş olsun . Benim artık düzenli oluyor
ben kendim yaptım göyaKızlar bebe bisküvisini hangi markadan aldınız. Og naturalden tarhana irmik siparişi verdim. Bebe bisküvisi keçi boynuzlu vardı almadım.begenemzse diye. Aşçı annede var bir paket alıp deneyim diye düşündüm.bu kezde kargo ücreti giriyor . Bu e bebekten vb mağazadan aldığınız var mi