2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
Son 1 haftadır 2 3 saat bağrış çağrışla anca uyutabiliyoruz. O kadar yorucu ki ve gece boyu da rahat değil uykusu. Devamlı mızırdanma halinde. Hatta gündüzleri de devamlı ağlıyor mızmız. Geçici değilse naparım bilmiyorum
Ay vallahi ya güler yüzle uyanan çocuk gitti ağlak zırlak zirzop bişey geldi inşalllah düzelir🥹

benim bebiş 3 saat dolduktan sonra uyuyor canım benimki de genelde uyurken emiyor.. uyurken emerse uyanır uyanmaz istemiyor🙈 son günlerde çok sık ağladığı için sürekli meme teklif ediyorum ama almıyor sanırım aç olmadığı için…
ben de genel olarak 12 aylık kıyafetler giydiriyorum ama artık dar geliyor.. ay büyüdükçe fiyatlar da artıyor sanki bi ara zıbınlarını yenilemek lazım baharda giyemez galiba 🥹
Meme reddi bizde de var asla almıyor günde iki maks üç kere galiba güzel doyuruyoruz e bebekte indirim vardı bende aldım zıbınlar baş ayak parmağı yırttı kaç tane zıbınını😁

Şimdi bi arkadaş yazmış ikinci çocuğu yeni doğdu ilki de dört yaşında uyku düzeni iki yaşında oturuyor diye tahmini 16 ayımız kaldı kızlar😁😁

Meme reddi bizde de var asla almıyor günde iki maks üç kere galiba güzel doyuruyoruz e bebekte indirim vardı bende aldım zıbınlar baş ayak parmağı yırttı kaç tane zıbınını😁
Ben ayaklı zıbın 3-4 aylıkken 2 tane almıştım, pek sevmemişti , onların da ayağını kesmiştim😂😂 bir daha almadım

benim bebiş 3 saat dolduktan sonra uyuyor canım benimki de genelde uyurken emiyor.. uyurken emerse uyanır uyanmaz istemiyor🙈 son günlerde çok sık ağladığı için sürekli meme teklif ediyorum ama almıyor sanırım aç olmadığı için…
ben de genel olarak 12 aylık kıyafetler giydiriyorum ama artık dar geliyor.. ay büyüdükçe fiyatlar da artıyor sanki bi ara zıbınlarını yenilemek lazım baharda giyemez galiba 🥹
Ben badileri , zıbınları civil indirim yaptığında internetten 9-12,12-18 ay aldım. Bir kaç tanesinin çıt çıtı defolu çıktı, iplikleri kesilmemişti filan çok memnun kalmadım doğrusu. Ucuz olduğu için bayağı da aldım. İade ile de uğraşmadım öyle giydiriyorum.
Bir daha görmeden almam artık

ay acaba ataktan mı oldu bizimki böyle 🥴 bugün daha iyi. dün çok kötüydü
bir de dün tuvaletini yapmamıştı belki o sancı yaptı. irmik kabız yapar mı farklı olarak irmik verdim galiba
Beıki de irmiktendir.Ben de 3 gündür bulgurlu çorba yapıyordum,3 gündür oğlum geceleri rahatsız,ağlıyir,sonra gaz çıkarıyor,bulgurdan şüpheleniyorum.Bu gün kakasınıda az yaptı,yemek miktarını da sabah bir az azaltayım diyorum

3-6 ay 2 takımı var,küçük olmaya başladılar,bir de 6-9 ay kıyafetlerini giydiriyorum,bodilerde de artık uzunluk kısmı sorun olmaya başladı,bize de alış-veriş yapmak gerekli olacak.
Ayın 1i 8 aylık olacak,kilosu 7.5 ile 8 kg arası

Beıki de irmiktendir.Ben de 3 gündür bulgurlu çorba yapıyordum,3 gündür oğlum geceleri rahatsız,ağlıyir,sonra gaz çıkarıyor,bulgurdan şüpheleniyorum.Bu gün kakasınıda az yaptı,yemek miktarını da sabah bir az azaltayım diyorum
Valla bulguru ben yiyince bile şişiyorum canım çocuk gaz yaptı bence😓

Olabilir tabi her bebek farklı, ben yeni aldım zibinlarini yaza kadar yeter, abisinin bi sürü zibinini buldum 2 yaş, yazında onları giyer
ay acaba ataktan mı oldu bizimki böyle 🥴 bugün daha iyi. dün çok kötüydü
bir de dün tuvaletini yapmamıştı belki o sancı yaptı. irmik kabız yapar mı farklı olarak irmik verdim galiba
Osman hoca atak diye bisey Yok, bebeğin bi sıkıntısı vardır diyor
Ben badileri , zıbınları civil indirim yaptığında internetten 9-12,12-18 ay aldım. Bir kaç tanesinin çıt çıtı defolu çıktı, iplikleri kesilmemişti filan çok memnun kalmadım doğrusu. Ucuz olduğu için bayağı da aldım. İade ile de uğraşmadım öyle giydiriyorum.
Bir daha görmeden almam artık
Bende çoğunlukla civilden alırim hiç sıkıntı yaşamadım defolu hiç göndermediler çok şükür, sadece külotlu çorap aldım 3-6 ay, çorap geldi 8 10 yas, uzerindeki kağıdında 3-6 ay yazıyor ama kocaman zorlasam ben bile giyerim 😂 iade etmedim 17 tl ye çok ucuza almıştım

ay olabilir ya bugün nispeten daha iyiydi. bulguru ben fe çok seviyorum ama gaz yapıyor 🥴 ne vereceğiz böyle yaaaa şaştım kaldım

Son 1 haftadır 2 3 saat bağrış çağrışla anca uyutabiliyoruz. O kadar yorucu ki ve gece boyu da rahat değil uykusu. Devamlı mızırdanma halinde. Hatta gündüzleri de devamlı ağlıyor mızmız. Geçici değilse naparım bilmiyorum
inşallah geçicidir benimki de mızmız sürekli dibimde 😔

Hayır max 2 kere uyanıyodu oda uyanmak değil acıkıp emip uykuya devam ediyordu şimdi 2 saatte bir acıkıyor ve kaka yapıcak kadar ayılıyor 😣 berbat durumdayım ya vallahi
Geçmiş olsun neyse ki bi dönem güzel uyumuşsunuz🥲çocukların huyu sürekli değişiyor onu anladım artık inşallah eski haline döner kalıcı olmuyor ama bence merak etmeyin bi gece iyiysek üç gece kötü oluyoruz yani belli bir tarzları yok 🤣

Hayır max 2 kere uyanıyodu oda uyanmak değil acıkıp emip uykuya devam ediyordu şimdi 2 saatte bir acıkıyor ve kaka yapıcak kadar ayılıyor 😣 berbat durumdayım ya vallahi
2 gecedir benim de oğlum böyle,ben de neden olduğunu anlayamadım.Yediyi bir şey dokunmuş ola bilir mi?Gece kaka yapmışsa,akşam yemeğini geçmi yemiş,ya fazla mı yemiş,ya da bağırsak çalıştıran şey mi yemiş?

Geçmiş olsun neyse ki bi dönem güzel uyumuşsunuz🥲çocukların huyu sürekli değişiyor onu anladım artık inşallah eski haline döner kalıcı olmuyor ama bence merak etmeyin bi gece iyiysek üç gece kötü oluyoruz yani belli bir tarzları yok 🤣
kesinlikle katılıyorum en zor günüm bugündü diyorum ertesi gün daha zor olabiliyor 🤣🤣🤣🤣🤣

X