- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #1.881
Ben bi kere yapmıştım 15 gün ama iyi mi değil mi bilmiyorum canım çok iyi diyolar ben sonuç alamadım ama düzenli aylarca yapmak gerek sanırımBen fazla yabancıyım sanırım cevap alamıyorum kaynak yapmayayim
Hayırlı olsun canım çok mutlu oldum darısı başımıza inşallah.Canım bugün beta HCG testi yaptırdım sonuç 23,70 hamileyim inşallah bu sefer sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder Allah'ım, çok korkuyorum bu da hüsran olacak diye
İnan ben hiç bir şey anlamadım. İki bardak ada çayı içtim. Ateşim var ve hastayım. İşyerinde hasta hasta sallanıyorum. Bugün gelen giden hiç bir şey yok. Sabah çok minik bir kırmızımsı tırnak ucu kadar pıhtı vardı söküyor dedim ama tık yok belim ve sırtım ağrıyor hala anlamlandıramıyorum. İlaç içmek istiyorum bir yanım bekle diyor ama boğaz enfeksiyonu beklemekle geçmez kiOlabilir canım çünkü kist olsa doktor görürdü
Yok annesiyle konuştum canım kızdı hatta normalde kadın istemez erkek ister oda bir tuaf dedi hadi hatta çekiniyordur ondan gitmiyordur dedi ben konuşurum dedi ne yaptı bilmiyorum babası rahatsızlanmıştı kaldı öyle galibaCanım senin öncelikle kendini göstermesi lazım zaten neyin kafasında da göstermiyor annesi mi bişey diyor acaba erkekler annesinin lafına çok bakıyor çünkü
Kanaman başlamadı mı canımPerşembeden beri adet kanı çamur akıntı devam canım bu ayda doktora gitmicem ben ama ovulasyonla devam ederim
Yaa bu beni cok üzdü bende artık rüyalarımda hamilelik ve bebekle ilgili şeyler görmeye başladımKızlar günaydın artık bilinç altıma o kadar işlemiş ki bu muhabbet rüyamda 4 -5 tane hamilelik testi yapıyorum pozitif kendime diyorum yok yok değil bi yanlışlık var. Çok fazla etkileniyoruz bu durumdan
Nezaman hamilelige karar verip korunmayı biraktiksa vücudumuz error vermeye başladı bakiyorum herkes öyle benimde geçen ay sacma sapan ağrılarım oldu kasiklarimda belimde felan adetken cekiyoruz zaten bu sancıyı bide normalde çekmeye başladık ben de anlamadım canimYok annesiyle konuştum canım kızdı hatta normalde kadın istemez erkek ister oda bir tuaf dedi hadi hatta çekiniyordur ondan gitmiyordur dedi ben konuşurum dedi ne yaptı bilmiyorum babası rahatsızlanmıştı kaldı öyle galiba
Canım sen ne olur ne olmaz bekle bence boğazın için falan bol bol sıcak çay bal limon karışımı tüket istersenİnan ben hiç bir şey anlamadım. İki bardak ada çayı içtim. Ateşim var ve hastayım. İşyerinde hasta hasta sallanıyorum. Bugün gelen giden hiç bir şey yok. Sabah çok minik bir kırmızımsı tırnak ucu kadar pıhtı vardı söküyor dedim ama tık yok belim ve sırtım ağrıyor hala anlamlandıramıyorum. İlaç içmek istiyorum bir yanım bekle diyor ama boğaz enfeksiyonu beklemekle geçmez ki
Olabilir çekiniyor olabilir canım bakalım ne olucakYok annesiyle konuştum canım kızdı hatta normalde kadın istemez erkek ister oda bir tuaf dedi hadi hatta çekiniyordur ondan gitmiyordur dedi ben konuşurum dedi ne yaptı bilmiyorum babası rahatsızlanmıştı kaldı öyle galiba
Canım kan geliyor ama çok tuhaf şekilde hiçbir şey anlamadım bu ay hepimiz butun tuhaflıkları yaşıyoruz galibaKanaman başlamadı mı canım
Doktora randevu bulamadın sen demiCanım kan geliyor ama çok tuhaf şekilde hiçbir şey anlamadım bu ay hepimiz butun tuhaflıkları yaşıyoruz galiba
Amin insallh canım bakalım umarım vardirHadi hayırlısı olsun inşallah canım benim
Doktor antibiyotik verdi yine de ben gebelik testi de aldım çıksa şimdiye belli olur zaten silikte olsa bir şey olurdu artımedin normal testini aldım erken gebelik değil. Negatif bariz kopkoyu antibiyotiği kullanıcam canım mecbur vücudumda enfeksiyon var hem belki idrar yollarıma da iyi gelirCanım kan geliyor ama çok tuhaf şekilde hiçbir şey anlamadım bu ay hepimiz butun tuhaflıkları yaşıyoruz galiba
Alla alla çok ilginç ama sökememişsin bildiğinBilmiyorum ki canım bende olmazdı hiç böyle o kadar çok kanamam olurdu ki yatak batardu bu sefer günde 1 ped anca değişiyorum
Valla elden gelen hiçbir şey yokHaklısın canım çok takıyıyoruz ama elimizde de değilki
Gerçekten çok etkileniyoruz canım o da rüyalarımıza varasıya etkiliyor işteYaa bu beni cok üzdü bende artık rüyalarımda hamilelik ve bebekle ilgili şeyler görmeye başladım
Canım daha senin gününe var ama belli olmaz kiDoktor antibiyotik verdi yine de ben gebelik testi de aldım çıksa şimdiye belli olur zaten silikte olsa bir şey olurdu artımedin normal testini aldım erken gebelik değil. Negatif bariz kopkoyu antibiyotiği kullanıcam canım mecbur vücudumda enfeksiyon var hem belki idrar yollarıma da iyi gelir
Canım vitamin eksikliğinin de hamile kalmayı zorlaştırdığını okumuştum, öncelik bence genel vitamin değerlerinize baktırın ben gebelik kaybı yaşamadan önce 6.haftada baktirmistim hepsi yerlerdeydi, sonrasında kayıp yaşadım zaten, bu sefer depolari doldurup öyle hamile kalayım diye ocean in hepsi, d vitamini, b12, balık yagi, microfer hap kan ilacı, metyl folat folik asit kullandım en azından sağlam bir giriş yapayım diye, arkadaşım hamile ve şimdi değerleri düzeltmeye çalışıyor zorlaniyor ocean temiz içerikli bence kullanılabilir ben vitamin takviyesinin gebe kalmama etkisinin olduğunu düşünüyorumkızlar bu süreçte vitamin ve folik asit kullanıyor musunuz? ben iki aydır folbiol ocean mummy ve magnezyum desteği alıyorum.eşim ecz çalışıyor o getirdi.aranızda hamile kalmadan önce bu takviyeleri kullanan var mı?
Canım ben bahsetmiştim bir oğlum var 4,5 yaşında ben geçtiğimiz mayıs ayında hamile kalmıştım ama 13+3 diye hesaplayıp cinsiyet öğrenmeye gitmisken bebeğimin kalbinin 3,5 hafta önce durduğunu öğrendim zorlu bir süreç geçirdim çok yıkıldım, öğrendiğim an hemen tekrar hamile kalıp kaldığım yerden devam etmek istedim bana en iyi gelecek şeyin yeni bir bebiş olacağını düşündüm, doktorum aslında 3 ay onermedi ama ben ilk adetten sonra birkaç kez korunmadim çünkü biran önce kırılan kanadımin iyileşmesini istemiştim, kürtajdan sonra ilk adetim çok az geldi, zaten betam da düşmedi öyle olunca, hala çift çizgiyi göruyordum, ben kürtajdan hemen sonra ilk olarak diş randevusu aldım 20 lik düşlerimden bir tanesi kötü durumdaydı oyuk curuktu onu cektirdim, bir tane dolgum vardı onu yaptırdım ve hemen internetten vitamin takviyeleri sipariş verdim günlük düzenli kullandım, bir sonraki posta neler kullandigimin resimlerini ekleyim, bir de ecoprin100 kullandım kan sulandırıcı, onun sayesinde ikinci adetim 7 gün dolu dolu oldu ve o adetimle içim tam temizlenmiş oldu bence çünkü betam anca düşebildi, kürtajdan hemen sonra bir sürü pıhtılasma ile ilgili testler, hormon testleri amh prolaktin, e2 TSH FSH vs adetin 3.gunu yapılan testlerimi yaptırdım, tekrar kadın doğuma göründüm kist vs var mı baktirdim, tek sorun pıhtılasma olarak çıktı onunla ilgili de defalarca hematolojiye ve kadın doğuma gidip fikir aldım iğne kullanmam gerektiğine karar verdiler, bir de günlük kuruyemiş yedim ceviz fındık kaju Antep fıstığı badem hepsinden 5 er tane koyup kendime tabak yaptım, günde 2 tane yumurta hasladim yedim sabahları, yumurta kalitemi arttirmak için, adetim biter bitmez ovulasyon testleri yaptım tam pik yapmadan 3 gün ve 2 gün önce ilişki olmuştu yani yumurtlamadan önce sadece toplam 2 kez, sonra yapmiycam yaptıkça beklentiye girip daha üzülüyorum gibi saçma bir düşünceye girdim taaa yumurtlamadan sonra 5-6 gün sonra ilişki oldu bir sonrakinde ama o etkisiz eleman. O 3 gün ve 2 gün önceki ilişkiden tutmuş yani bebiş. Benim yolum daha çok, yarınki betama bakıp Perşembe tekrar hematolojiye gitcem ignelerime ne zaman baslayacagimi öğreneceğim inşallah bir yıkım daha yaşamamCanımcım serüvenini neler yaptın kaçıncı çocuğun nasıl bir yol izledin bu ay neler yaptın bize anlatır mısın her hamişimizden istiyorum da bunu çok merak ediyorum