Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın hanımlar bende ne gelen var ne giden dun kaset yaptım negatif sabah uyandıklarında afedersiniz az akinti gelmiş ilk çamaşırını değmiş bilemedim erken testim de var ama pahalı onu kullanmak istemiyorum 😅 yarın yada dier gun gelmezse kullancam
Geçti mi canım senin adetin geç yumurtlama da olabilri

Selam kızlar herkese merhabalar geçirdiğimiz süreçte hem kafamızda sorular kalmaması için hemde kafamızı dağıtmak için böyle bir konu açmak istedim hepinizin test takibini bekliyorum SAT VE BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTMEYİ UNUTMAYIN BOL BOL BEBİŞ HABERLERİNİ ALMAK ÜMİDİYLE 🌸💗💗💕🦋

İSİM SAT BAT🤰🏻🌸
@mormnekse 👣💌
sehribann16 sehribann16 3 Kasım30 Kasım
N nilda2121 25 Ekim22 Kasım
@Snnn0 👣💌
@Blue881620 Ekim17 Kasım
@zingarina106 Ekim3 Kasım
@Blue_girll7 Ekim6 Kasım
@Manolya-10 Ekim14 Kasım
@gunesligun272710 Ekim10 Kasım
@umha2 Kasım30 Kasım
M Mucizee35 14 Ekim10 Kasım
@Morkide27 Ekim27 Kasım
@umudunuyitrme18 Ekim13 Kasım
@VERA8815 Ekim11 Kasım
@adamsu27 Eylül8 Ekim
@ikikedibirdeli19 Ekim15 Kasım
@Gksu21 👣💌
@cilek gezegeni608 Ekim8 Kasım
hacer kahraman hacer kahraman 12 Ekim10 Kasım
U ugurbrvn 20 Ekim15 Kasım
@hicmiyimbilmemkineyim13 Ekim11 Kasım
@minikbikusumolsa18 Ekim17 Kasım
@cebellato18 Ekim15 Kasım
Kuzum benim 6 kasimdi batim

kızlar bu süreçte vitamin ve folik asit kullanıyor musunuz? ben iki aydır folbiol ocean mummy ve magnezyum desteği alıyorum.eşim ecz çalışıyor o getirdi.aranızda hamile kalmadan önce bu takviyeleri kullanan var mı?

Ben fazla yabancıyım sanırım cevap alamıyorum kaynak yapmayayim 🤝
Kizlar gormemistir cvplarlar herkes burda birbirine destek 🦋

Soğan kurunu ben yaptim adetin bittigi gün sabah aksam 1 bas sogani 4e bolup 5 dakika kaynatip ılık bir sekilde 15 gune tamamladim ovü testi yapiyorsan 15güne kadar yumurtlama gormediysen devam et 15 ama 13 gün yumurtlama gorduysen sogan kurunu birak canim ben gecen ay yumi goremedim bu ay 17.gun yumi gordum bugün 14 gunum dün 13.gunumde lekelenmem geldi kan testi sonucum cikmadi ama erken gebelik testi yaptim 11 gün negatifti ama bugun sökülurum diye dusunuyorum

kızlar bu süreçte vitamin ve folik asit kullanıyor musunuz? ben iki aydır folbiol ocean mummy ve magnezyum desteği alıyorum.eşim ecz çalışıyor o getirdi.aranızda hamile kalmadan önce bu takviyeleri kullanan var mı?
Canım bana da doktor folik asit verdi ama değerlerim biraz düşük bir sonra ki gidişimde ekstra vitamin vericek tekrardan. Folik asit zaten çok önemli hem vücudu hamileliği hazırlıyor hemde bebeğin gelişimini destekliyor

Söktümü sonra senin . Benim hep zift gibi gelir ve akşamına yada sabaha sökülür bu ay böyle oldu ve okadar çok hastayım ki bugün işe nasıl gideceğim bilmiyorum boğaz ağrısı baş ağrısı dön dön uyumadım hiç. İlaçta içmedim zaten böyle tamamen keser diye bakalım ya çok tuaf oldu
Malesef canım benim ki söktü :KK43:

Kızlar günaydın artık bilinç altıma o kadar işlemiş ki bu muhabbet rüyamda 4 -5 tane hamilelik testi yapıyorum pozitif kendime diyorum yok yok değil bi yanlışlık var. Çok fazla etkileniyoruz bu durumdan 🙄🙄
Haklısın canım çok takıyıyoruz ama elimizde de değilki :KK43:

Sabah belli belirsiz bir kırmızılık vardı. Erken yumurtladım bu ay ondan mı böyle oldu acaba hem erken hem sökmemek. Bende elendim kızlar tamamen arada girip bakarım size bebek düşündüğümden beri adetim ve vücudumda tuaf şeyler oluyor hayra yoruyorum ama bir sonraki ay yine hüsran oluyor. Eşimde kendini göstermiyor malesef ben bu sevdadan vazgeçiyorum😢
Canım senin öncelikle kendini göstermesi lazım zaten neyin kafasında da göstermiyor annesi mi bişey diyor acaba erkekler annesinin lafına çok bakıyor çünkü

Günaydın hanımlar bende ne gelen var ne giden dun kaset yaptım negatif sabah uyandıklarında afedersiniz az akinti gelmiş ilk çamaşırını değmiş bilemedim erken testim de var ama pahalı onu kullanmak istemiyorum 😅 yarın yada dier gun gelmezse kullancam
Hadi hayırlısı olsun inşallah canım benim 🥰🙏🏻

Canımsınn çok teşekkür ediyorum canım canı gönülden dua ediyorum size, bu arada benim gibi günün herhangi bir saatinde ateş ölçüp duran varsa hiç olcmesin 😂 benim 36,4 36.3 hala ateşim, ovulasyon testi bu sefer tutmadı yani benim yumurtlama zamanı çift cizgiydi ondan sonra siliklesmisti ben hala ovulasyon testi de yapmaya devam ettim bugün aceleyle evden çıktım yapamadım ama dün 23 betayla yine silikti baya ovulasyon testi ona da bakmayın hiç neden silik diye moralinizi bozmayın:)
Canımcım serüvenini neler yaptın kaçıncı çocuğun nasıl bir yol izledin bu ay neler yaptın bize anlatır mısın her hamişimizden istiyorum da bunu çok merak ediyorum 😍🙏🏻

X