Canım ben bahsetmiştim bir oğlum var 4,5 yaşında ben geçtiğimiz mayıs ayında hamile kalmıştım ama 13+3 diye hesaplayıp cinsiyet öğrenmeye gitmisken bebeğimin kalbinin 3,5 hafta önce durduğunu öğrendim zorlu bir süreç geçirdim çok yıkıldım, öğrendiğim an hemen tekrar hamile kalıp kaldığım yerden devam etmek istedim bana en iyi gelecek şeyin yeni bir bebiş olacağını düşündüm, doktorum aslında 3 ay onermedi ama ben ilk adetten sonra birkaç kez korunmadim çünkü biran önce kırılan kanadımin iyileşmesini istemiştim, kürtajdan sonra ilk adetim çok az geldi, zaten betam da düşmedi öyle olunca, hala çift çizgiyi göruyordum, ben kürtajdan hemen sonra ilk olarak diş randevusu aldım 20 lik düşlerimden bir tanesi kötü durumdaydı oyuk curuktu onu cektirdim, bir tane dolgum vardı onu yaptırdım ve hemen internetten vitamin takviyeleri sipariş verdim günlük düzenli kullandım, bir sonraki posta neler kullandigimin resimlerini ekleyim, bir de ecoprin100 kullandım kan sulandırıcı, onun sayesinde ikinci adetim 7 gün dolu dolu oldu ve o adetimle içim tam temizlenmiş oldu bence çünkü betam anca düşebildi, kürtajdan hemen sonra bir sürü pıhtılasma ile ilgili testler, hormon testleri amh prolaktin, e2 TSH FSH vs adetin 3.gunu yapılan testlerimi yaptırdım, tekrar kadın doğuma göründüm kist vs var mı baktirdim, tek sorun pıhtılasma olarak çıktı onunla ilgili de defalarca hematolojiye ve kadın doğuma gidip fikir aldım iğne kullanmam gerektiğine karar verdiler, bir de günlük kuruyemiş yedim ceviz fındık kaju Antep fıstığı badem hepsinden 5 er tane koyup kendime tabak yaptım, günde 2 tane yumurta hasladim yedim sabahları, yumurta kalitemi arttirmak için, adetim biter bitmez ovulasyon testleri yaptım tam pik yapmadan 3 gün ve 2 gün önce ilişki olmuştu yani yumurtlamadan önce sadece toplam 2 kez, sonra yapmiycam yaptıkça beklentiye girip daha üzülüyorum gibi saçma bir düşünceye girdim taaa yumurtlamadan sonra 5-6 gün sonra ilişki oldu bir sonrakinde ama o etkisiz eleman. O 3 gün ve 2 gün önceki ilişkiden tutmuş yani bebiş. Benim yolum daha çok, yarınki betama bakıp Perşembe tekrar hematolojiye gitcem ignelerime ne zaman baslayacagimi öğreneceğim inşallah bir yıkım daha yaşamam
bir de piki gördüğüm gün 2 tane kuru incir ve 2 tane havuç yemiştim çatlasın kiste donusmesin diye, baya uzun ve karışık oldu aynı aklım gibi yazım da karışık