Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bi kere yapmıştım 15 gün ama iyi mi değil mi bilmiyorum canım çok iyi diyolar ben sonuç alamadım ama düzenli aylarca yapmak gerek sanırım
Soğan kürünün yumurtaları baskiladigini da duydum canım ben önceki ay yapmıştım ve yumurtlama olmamıştı belki denk geldi ama belki de baskiladi gerçekten

Bunları kullandım canlar, hasta olacak gibi hissettiğimde de c vitamini kullandım bı birini bı birini

Eklentiler

• IMG_20231103_003543.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20231103_003535.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20231103_003524.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20231103_003513.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20231103_003506.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20231103_003447.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 25
eşimecz kalfası o getirdi bende kullanıyorum.değerlere baktırıcam kontrolüm var merak ettim kullanan var mı bi zararı olur mu diye hepsini aynı anda kullanmak doğru mudur diye gerçi doktor önermiş o şekilde kullandım özellikle folbiolla ilgili çok kullanıldığında sıkıntı olduğunu okumuştum

Sen bilirsin canım çok hastaysan zorlama kendini

Yaa canım çok açıklayıcı oldu teşekkürler demek ki neymiş M Mucizee35 yumurtlama günü ilişki olmadan da hamile kalınabiliyomuş darısı başımıza inşallah dualarım sizinle

Öhhh şanslısın canım bütün ilaçlar testler bedav

Alınganlık yaptım azcık modum fazla düşük ondan herhalde

Ben bi kere yapmıştım 15 gün ama iyi mi değil mi bilmiyorum canım çok iyi diyolar ben sonuç alamadım ama düzenli aylarca yapmak gerek sanırım
Ben ayın 21 inde gittim kist var dedi doktor doğum kontrol ilacı verdi kullanmadım soğan kürü deneyip 6 gün denedikten sonra kontrole gittim 1cm küçülmüş dedi. Yorumlara baktım genelde yorumlar iyi merak ettim ondan

Ah canım ne güzel açıklamış anlatmış detaylı kız ben tam felaketim yumurtlamadan 3 gün önce ve yumurtlama zaten şehricim hiç bir belirtim de yok mümkün değil gibi bu ay önümüzde ki maçlara bakacağız artık
Yaa canım çok açıklayıcı oldu teşekkürler demek ki neymiş M Mucizee35 yumurtlama günü ilişki olmadan da hamile kalınabiliyomuş darısı başımıza inşallah dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…