- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #1.461
Evet canım öyle yapayıp artık inşallah bu ayda çöp olmaz pazartesi de randevu yokta sekreter geli biraz bekleyip aradan girebilirsiniz belki dediBence pazartesi de gec olmaz canm cunku reglin tam anlamyla baslamadı dimi leke leke hale
Bnce sen git bi gorus
Evett 1 yıl uzun sure insan ypranıyorr ama hersey Allahtan be canm birde beni dusun yasm da var yani 35
Butcem olsa cok beklenez tup yaptirirdm bnde
Ama bu sıralar imkansz
Amin guzelim benimmmAminnn aminn Rabb'im tez Amanda kucaklarımızı hayırlı sağlıklı evlatlarımıza doldursun inşallah
Klinigi olan Emre bey mi onu diyorsun2 doktor daha önerilmişti ikiside yarın yok birine bugün şimdi çıksam anca yetişirim Rabb'im sınıyo mu yoksa kliniği olana gitmem için mi yapıyor anlamış değilim
İnşallah Rabb'im daha fazla bekletmez bizi inşallah seninde benimde hepimizin de tüp bebek olmadan doğal yolla nasip olur balımAmin guzelim benimmm
Yeni kuzenimn bebisi oldu mesela nasl ozendimmm bir bilsen yaa yasi da benden kucuk
Ama sonra sabrli ol Allah buyuk diyorum
Evet aşkım neden öyle diyosun ki sen canlı gördün mü hiç ben görmedimKlinigi olan Emre bey mi onu diyorsun
Vlla o adam da bana cook reklamcı geliyo
Allah yazdıktan sonra bi sekilde oluyo canım sıkma canını bende bekliyorumcanım şöyleki uygulama benim 20 ekim yum gösteriyordu 15-22 full denedik. bende yumurtlama belirtileri oldu 18-21 arası yumurtlama testi yaptım yumurtlama göremedim sonrada saldım. 22 si pazar tekrar bir deneme oldu sonraki hafta olmadı zaten 29 da oldu tekrar. Erken yumurtlasam şuan çoktan regl olurdum. demek ki geç yumurtladım tek 22 si pazar için ümitliyim o yüzden29 da bilemiyorum çok çok geç yumurtladıysam bi ihtimal.
Gecen ayda ben oyle yapıp saf gibi regl günüme kadar bekledim meğer yumurtlama günlerinde salak gibi oturmuş gün gecirmisimBen yumurtlamadan önceyi değerlendirdim lanet uygulama üzerinden baktığım için hayatta ki şansım
Sabret kuzum sabret sakinliğini korumaya çalış sakin kafayla bi düşün ne yapacağını2 doktor daha önerilmişti ikiside yarın yok birine bugün şimdi çıksam anca yetişirim Rabb'im sınıyo mu yoksa kliniği olana gitmem için mi yapıyor anlamış değilim
Pazartesi sen testi tekrarla canım nolur nolmaz30 ekim-2 kasım erken gebelik negatif. 22 si tuttuysa bi ihtimal bugün 12.gün. Pazartesi olmazsam yine yaparım bakalım test.
Aslında yumurtlama günü olan ilişkinin tutma ihtimali düşündüğümüzün tersine daha düşük canım FLO uygulamasından aldığım bir resmi paylaşıyorum bakBen yumurtlamadan önceyi değerlendirdim lanet uygulama üzerinden baktığım için hayatta ki şansım
Dur ben hemen aldırırım bunuuOlabilir kullanabilirsin hamilelik olursa daha iyisine geçersin canım
Ahahahha bi yumurtlama günü dolu belki tutar ve fjfnf kız ondan bu kadar rahatım ben nasıl olsa yoktur kafasında kendimi bi sonra ki aya hazırlıyorum gerçi üşüttüm de bu ilişkiden sonra kaçak olmasın ayak dik muhabbeti varya onu yapacam diye hasta olacam onun yüzünden normalde reglim ağrılı olur bu ay bu muhabbete nirvana yaşarım Ağrı'da senin ne zamandı regl tarihinGecen ayda ben oyle yapıp saf gibi regl günüme kadar bekledim meğer yumurtlama günlerinde salak gibi oturmuş gün gecirmisim
Bendeki de aynı durum canım sebebini bende cozemedim o yüzden bu belirti için çok umitlenmiyorum artikEvet ya ne zaman korunmayı bıraktım bu böyle o orda pıtır pıtır ettiğinde önceleri ümitleniyordum ama adet oluyordum. Şimdi de sinir oluyorum
Insallah olmazsin da testinde pozitif cikaray benimde bugün regl günüm. ara ara karın ağrısı yokluyor umut fakirin ekmeği
Yok canım benim zaten şöyle oldu benim yumurtlama günüm ayın 29 uydu ben 24--26sında ve 29unda birliktelik yaşadım . Senin bu ekran görüntüsünü bende alayım da kendimde de dursun teşekkür ederimAslında yumurtlama günü olan ilişkinin tutma ihtimali düşündüğümüzün tersine daha düşük canım FLO uygulamasından aldığım bir resmi paylaşıyorum bak
Bende kullanmaya başlayayım mı canımBen bir yıldır deniyorum bir yıldır da folik asit kullanıyorum. Korumadıkça devam et bir şey olmaz demişti doktor ama ben bu içmedim kanım filan normal çıkıyor zaten bence fazlası da sıkıntı olur ya hamile kalırsam kullanırım demiştim
Canım folik asit hamilelikten 3 ay öncesine kadar kullanmak gerekiyor kesinlikle, zaten fazlası idrar ile atılan bişey, ondan sorun yok, hem daha kolay hamile kalmayı sağlıyor hem de olası bir hamilelikte bebeğin sağlıklı oluşumunda etkisi büyük diyor doktorlarBen bir yıldır deniyorum bir yıldır da folik asit kullanıyorum. Korumadıkça devam et bir şey olmaz demişti doktor ama ben bu içmedim kanım filan normal çıkıyor zaten bence fazlası da sıkıntı olur ya hamile kalırsam kullanırım demiştim
O bende de oluyor kızlar sol kasık atıyor gibi hissediyorum hep aylardır ama yok maalesef ki işte kendimizi dinlediğimiz için oluyor bunlar hepBendeki de aynı durum canım sebebini bende cozemedim o yüzden bu belirti için çok umitlenmiyorum artik
Bende bu ay çok üşüdüm artık kış geldi işimiz daha zor vallaAhahahha bi yumurtlama günü dolu belki tutar ve fjfnf kız ondan bu kadar rahatım ben nasıl olsa yoktur kafasında kendimi bi sonra ki aya hazırlıyorum gerçi üşüttüm de bu ilişkiden sonra kaçak olmasın ayak dik muhabbeti varya onu yapacam diye hasta olacam onun yüzünden normalde reglim ağrılı olur bu ay bu muhabbete nirvana yaşarım Ağrı'da senin ne zamandı regl tarihin
Canım dün yazamadım çok ağrım vardı . Adet oldum maalesef