Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok haklısın. 1 yıla zaten normal diyorlar da Eşinin de senin de ileri düzey tetkikleriniz yapıldı mı? iyi bir doktor bulup onunla devam etmek lazım yola artık aşılama mı yumurtlama takibi mi o önerecek
Geçen ay yumurtlama takibi iğne falan yapıldı ama doktor tırtı ve kist oldu onun düşmesini beklicem bi türlü bulamadım şimdi tam buldum onda da aksilik aldı eşimde sorun yok bende pcos var işte hormon testleri amh falan yapıldı

Alanında iyiyse gerçekten verilir canım. Bu arada benim çocukluk arkadaşım var sana moral olsun ona doktoru çocuğun olmaz anca tüp bebek dedi onun da kistleri vardı 6 ayda bir falan adet oluyor düşün olmaz nasıl olsa diye korunmuyordu şimdi hamileymiş haberini aldım
Bende verilmesinden yanayım ama ekstra şeyler olursa bütçemizi aşar mı diye düşünüyoruz imkanımız yeter mi yetmez mi falan

Rabbimm ben ve benim gibi evlat hasreti ceken arkadaslarima ,hanim kardeslerime sen en yakin zamanda saglikli hayrli evlatlar nasip eyle🤲
Mubarek cuma saati duası kabull olan kullarinin duası arasına al bunu da
Aminnn aminn Rabb'im tez Amanda kucaklarımızı hayırlı sağlıklı evlatlarımıza doldursun inşallah 💐🙏🏻

Ama adetin 2. Ve 3. Günü gel diyolar ha hani muayene için ondan canım pazartesi geç oluyo

1 yılda sabrım o kadar tükendi ki o kadar yıprandı ki eşimde diyo değişimler oldu sende çok sinirli agresif oldun artık diyo
Bence pazartesi de gec olmaz canm cunku reglin tam anlamyla baslamadı dimi leke leke hale
Bnce sen git bi gorus
Evett 1 yıl uzun sure insan ypranıyorr ama hersey Allahtan be canm birde beni dusun yasm da var yani 35
Butcem olsa cok beklenez tup yaptirirdm bnde
Ama bu sıralar imkansz

X