- 10 Aralık 2013
- 7.010
- 2.876
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #1.421
Kızlarrrr günaydın ben bugün test verdim yumurtlamadan sonra 10 gün dü negatif çıktı çok üzüldüm çünkü bütün belirtiler vardı üstelik yumurtlamayı da yakalayıp 5 gün değerlendirmiştim nasip değilmiş ama yaaa
Hadi insallahEvet aynen bugunden sonrada iki gun daha degerlendir garantiye al
Ah sehrim oyle dusunme yaaBenim kendimden umudum kalmadı artık doğal yolla anca belki tüp bebekle olur
Amin insallhHadi insallah
Kan testi yaptım 5 in altında çıktı canımmmIdrar mi kan testi mi yaptn canm
En son gittiğim de erkek benim o kadar ilgili o kadar babacan yaklaşıyor ki ben umutsuzum diye yumurtalığımı gördü oh oh çok güzel 17.5mm dedi kalktım ultrosondan gerçekten mi falan dedim inanmıyor demi yat kız geri göstercem kendin bak diyor çizdi etti gösterdi ne anlıcam ben ondanBenim de gittigm erkek doktor bende bilerek oyle sectim:)
Hahhahah hersey onlarin iyiligi icin canim vitamin sinuctaAhahha adamı öldürmem demiaklıma gelmedi değil
Hmmm anladm kuzum ne diyelim yaa hepimizn imtihani ayniiiKan testi yaptım 5 in altında çıktı canımmm
Bak veririm adınıHahhahah hersey onlarin iyiligi icin canim vitamin sinucta
Benide al kuzum sat 12.10. Bat 6 kasimSelam kızlar herkese merhabalar geçirdiğimiz süreçte hem kafamızda sorular kalmaması için hemde kafamızı dağıtmak için böyle bir konu açmak istedim hepinizin test takibini bekliyorum SAT VE BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTMEYİ UNUTMAYIN BOL BOL BEBİŞ HABERLERİNİ ALMAK ÜMİDİYLE
İSİM SAT BAT @mormnekse sehribann16 3 Ekim 30 Ekim @nilda2121 25 Ekim 22 Kasım @Snnn0 Blue8816 20 Ekim 17 Kasım @zingarina10 6 Ekim 3 Kasım @Blue_girll 7 Ekim 6 Kasım M Manolya- 10 Ekim 14 Kasım @gunesligun2727 10 Ekim 10 Kasım @umha 7 Ekim 4 Kasım M Mucizee35 14 Ekim 10 Kasım @Morkide 27 Ekim 27 Kasım @umudunuyitrme 18 Ekim 13 Kasım @VERA88 15 Ekim 11 Kasım @adamsu 27 Eylül 8 Ekim @ikikedibirdeli 19 Ekim 15 Kasım @Gksu21 15 Ekim 12 Kasım @cilek gezegeni60 8 Ekim 8 Kasım
Ben anlamadım ki milletin 0.100 çıkıyor benim 5 in bi tık altında diyor kafam karıştı ama değerim yükselebilir diye de düşünmüyor değilim böyle olan oldu mı kızlar aranızdaHmmm anladm kuzum ne diyelim yaa hepimizn imtihani ayniii
Ama Allah buyukkk
Hmmm anladm kuzum ne diyelim yaa hepimizn imtihani ayniiiKan testi yaptım 5 in altında çıktı canımmm
HoşgeldinnnBenide al kuzum sat 12.10. Bat 6 kasim
Belki de yukselir canmmm regline kac gun vardiBen anlamadım ki milletin 0.100 çıkıyor benim 5 in bi tık altında diyor kafam karıştı ama değerim yükselebilir diye de düşünmüyor değilim böyle olan oldu mı kızlar aranızda
Hosbulduk canimHmmm anladm kuzum ne diyelim yaa hepimizn imtihani ayniii
Ama
Hoşgeldinnn
Daha 7-8 gün var canım doktor sonradan benden özür diledi kan örneğini büyük laboratuvara göndericem falan dedi ne bilimBelki de yukselir canmmm regline kac gun vardi
Selam cNm Rabbimm hayirlisi ile nasip etsin evlatlarimizi insallshKızlar merhaba benimde ovülasyon testimi yorumlarmısınız? 15 ekimde adetim basladı 19 ekimde bitti 20nde rahim filmi çekildi rahim filminde hiçbir sorun çıkmadı tüplerim açıkmış 1.5 yıldır çocuğumuz olmuyor testin görüntüsünü paylaşıyorum yorum yaparsanız çok sevinirimEki Görüntüle 3328871 Eki Görüntüle 3328872 Eki Görüntüle 3328873
Bebeim bende klomen kullandgm ay kendimi hamile gornustum cok etkilendim o ruyadanBenimde 12 Ekim rgl günüydü 16 17 kahve şekilde bitti 19 da basladik 21 niye kadar 22 ara verdik sonra 25 e kadar oldu 25 de pinti sonra 26 27 aramız limoniydi yapmadık umarim tutmuştu Aten sperm 72 saat yaşıyormuş ama bugün test yaptım negatif yapmazdım ama rüyamda hamilesin göğsüne bak diolardi uyanır uyanmaz yaptım ama malesef
Amin insallah Allah isteyen herkese nasip etsinSelam cNm Rabbimm hayirlisi ile nasip etsin evlatlarimizi insallsh
Dun ve bgn cizgilern cok net degerlendir mutlaka:)
Bebeim bende klomen kullandgm ay kendimi hamile gornustum cok etkilendim o ruyadan
Ama malesef regli oldum
Bilincaltmz da ne varsa onu goruyoruz sanrm
Oooo sekerimm daha gunune varms azck sabr et bekle benceDaha 7-8 gün var canım doktor sonradan benden özür diledi kan örneğini büyük laboratuvara göndericem falan dedi ne bilim