Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O bende de oluyor kızlar sol kasık atıyor gibi hissediyorum hep aylardır ama yok maalesef ki işte kendimizi dinlediğimiz için oluyor bunlar hep 🙄
Ama hiç sağda olmuyor benim hep solda niye ki ya atmasın bizide umitlendirmesin çoğu hamilenin belirtileri bunlar bizde umutlaniyoruz bosa🙄😂

Ben anlamadım ki milletin 0.100 çıkıyor benim 5 in bi tık altında diyor kafam karıştı ama değerim yükselebilir diye de düşünmüyor değilim böyle olan oldu mı kızlar aranızda
Benim 2.17 idi ben demiştim ki yasasinnn hamileyim 😂😂😂😂 2 gün sonra 47 idi oğlumda, ikincide de 5.40 ile öğrendim 2 gün sonra 17 idi iki gün sonra 71

Aslında yumurtlama günü olan ilişkinin tutma ihtimali düşündüğümüzün tersine daha düşük canım FLO uygulamasından aldığım bir resmi paylaşıyorum bak
Evett kesinlikle dogru buyuzden yumurtlama gunune kadar ovü testinde bile takip ediyrsaniz 1dolu bir bos seklinde ilerlemek lazim bende sans oldu libido yukselmeside yumurta uyarisidr kizlar onden spermlerin olmasi cok iyi cnku hizli sperm 5dkika veya 1saatte gidiyr ama yavs bir sperm 12 saatte tamamliyor yolu ve yumudta cikana kadar zamani olmaya biliyr cnku yumurtanin sadece 24 saat veya dha az bir zamani var
Iste cift cizgileri pikleri mutalaka degerlendrin diye bosune demiyrum allah yeterki versin 1 tanesi yeter bize yumi hanim birini secerde dollenirse olur 🤰🏼😅
O bende de oluyor kızlar sol kasık atıyor gibi hissediyorum hep aylardır ama yok maalesef ki işte kendimizi dinlediğimiz için oluyor bunlar hep 🙄
Canim o pit pit hareketi bendede var ama bagirsak hareketide olabiliyrmus haberin olsun 🤣🤭 iste neye hamilelege yorsak birsey cikiyor cnku rahimin arkasinda bagirsaklar varmis 😅 allah biliyor artik biz elimzden geleni yaptik yarin benm 11. Gun ne yapcam bilmiyrum 🤣

Yok canım benim zaten şöyle oldu benim yumurtlama günüm ayın 29 uydu ben 24--26sında ve 29unda birliktelik yaşadım . Senin bu ekran görüntüsünü bende alayım da kendimde de dursun teşekkür ederim 🤭
26 ve 29 undakilerden umut var bence canım :)

Benim 2.17 idi ben demiştim ki yasasinnn hamileyim 😂😂😂😂 2 gün sonra 47 idi oğlumda, ikincide de 5.40 ile öğrendim 2 gün sonra 17 idi iki gün sonra 71
Vallahi cok iyimis umut oluyrsun insallh bizlerde girmek nasip olur senin iki oglun var sanirim canim 3.cuyumj istyrsun yanlis anlamadiysam 🥰

İnşallah Rabb'im daha fazla bekletmez bizi inşallah seninde benimde hepimizin de tüp bebek olmadan doğal yolla nasip olur balım😔💖

Evet aşkım neden öyle diyosun ki sen canlı gördün mü hiç ben görmedim
Aminnn amin guzelimmmmm
Bizim gelin ilk hamile kaldgn da ona gidiyordu canm sonradan degismeye basladi cok paracı oldu falan dedi.
Oyuzden oyle dedim sana da
Bir arkadasm da sahin hocada tup yaptrdi bebegi oldu:)

Canım folik asit hamilelikten 3 ay öncesine kadar kullanmak gerekiyor kesinlikle, zaten fazlası idrar ile atılan bişey, ondan sorun yok, hem daha kolay hamile kalmayı sağlıyor hem de olası bir hamilelikte bebeğin sağlıklı oluşumunda etkisi büyük diyor doktorlar
Öyle canım ama kolay hamile kalmaya faydası değil çocuğa faydası var emin ol kolay hamile kalmaya faydası olsa ben kaç kere hamile kalırdım bir yıldır aralıksız kullandım. Kesinlikle kullanılmalı evet zaten üç ay öncesi 3 ay sonrası deniyor ama ben çok uzun kullandım o yüzden bu ay kestim nasip kısmet artık öyle de olmadı böylede olmadı zaten

Öyle canım ama kolay hamile kalmaya faydası değil çocuğa faydası var emin ol kolay hamile kalmaya faydası olsa ben kaç kere hamile kalırdım bir yıldır aralıksız kullandım. Kesinlikle kullanılmalı evet zaten üç ay öncesi 3 ay sonrası deniyor ama ben çok uzun kullandım o yüzden bu ay kestim nasip kısmet artık öyle de olmadı böylede olmadı zaten
Bende kestim taa yaa icmiyorum suan valla

Kızlar boyle çıkan test bozuk test mi diyoruz hiçbir anlam ifade etmiyor mu, yine ovulasyon bu arada 😅

Eklentiler

• IMG_20231103_130536.jpg
    IMG_20231103_130536.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 32
Ayyyyy canım Ciddimisin acabaaaa bende de olabilir mi ayyyy Allahım inşallah kaç gün sonra tekrar test yapsam varsa çıkar canım sen reglına kaç gün kala gitmiştinnnn ayyy canım bana da umut oldu valla

Kızlar boyle çıkan test bozuk test mi diyoruz hiçbir anlam ifade etmiyor mu, yine ovulasyon bu arada 😅
Vallla ben sizin testlerden pek bisey anlamiyorum kızlarrrrrr
Ben alısmsm bir gebenin gunlugu testlerine:))
sIzinkiler de pik ne zmn ,ne zaman catlams anlamiyorum

Ayyyyy canım Ciddimisin acabaaaa bende de olabilir mi ayyyy Allahım inşallah kaç gün sonra tekrar test yapsam varsa çıkar canım sen reglına kaç gün kala gitmiştinnnn ayyy canım bana da umut oldu valla
Bence senn sabret pazartesi tekrar yaptr bebeimmmmmm
Haa ama boyle diyorum sana daaaa ben yarn gider yaptirrdm yine🤣

Canım ben bir yıl full kullandım sadece bu ay kullanmadım. Bence çok fazla kullandım tamam üç ay önce başlanmalı diyor ama gebelik oluşmadığında sürekli kullanmakta ne derece doğru bilmiyorum. Sen kullanmadıysan bence üç ay bi kullan derim
Senin kullandığın ilacın ismi neydi canım tam olarak

Ben de dusugumden önce çok kullanmadım canım daha doğrusu keseyi görene kadar hiç kullanmadım, sonrasında da aksattim eskiden folik asit mi varmis dedim, sonra ben neden neden diye sorup dururken bir doktorun sekreteri ile yaptırmak istedigim testleri konuşurken kız bana folik asit kullanmış mıydın dedi, öğrendikten sonra kullandım o da çok düzenli değildi dedim, belki de bu yüzden dedi, ha şuan alakası yokmuş bendeki pıhtılasma problemindenmis bunu öğrenmiş oldum ama yine de o cümleyi duyunca da çok üzülmüştüm benim yüzümden diye diye ağlamıştım yine bir sebep bulmuştum kendimi suçlamak için, tedbirli olalım diye yazıyorum canım amacım kimseyi korkutmak değil doğru anlaşılmayı çok isterim, kalbinin durduğunu öğrendiğim o an doktora demiştim mesela kesin tatilde yordum kendimi ondan oldu, benim yüzümden, hiç tarih vs hesabı yapamamistim o an beynim durmuştu, çok mu yordun ki kendini demişti yani yoruldum uçakla da olsa yol gittim geldim benim yüzümden diyip ağlamıştım, doktor da kendinizi neden yoruyorsunuz kuzum ah ah demişti ama sonra hesapladım ettim tatile gitmeden önce kalbi durmuş zaten 3-4 gün öncesinde yani ne kendimizi hamilelikte yoralim inşallah bir gün hamile kalırsak, ne biseyi aksatalim, ne yol gidip gelelim

Ben de dusugumden önce çok kullanmadım canım daha doğrusu keseyi görene kadar hiç kullanmadım, sonrasında da aksattim eskiden folik asit mi varmis dedim, sonra ben neden neden diye sorup dururken bir doktorun sekreteri ile yaptırmak istedigim testleri konuşurken kız bana folik asit kullanmış mıydın dedi, öğrendikten sonra kullandım o da çok düzenli değildi dedim, belki de bu yüzden dedi, ha şuan alakası yokmuş bendeki pıhtılasma problemindenmis bunu öğrenmiş oldum ama yine de o cümleyi duyunca da çok üzülmüştüm benim yüzümden diye diye ağlamıştım yine bir sebep bulmuştum kendimi suçlamak için, tedbirli olalım diye yazıyorum canım amacım kimseyi korkutmak değil doğru anlaşılmayı çok isterim, kalbinin durduğunu öğrendiğim o an doktora demiştim mesela kesin tatilde yordum kendimi ondan oldu, benim yüzümden, hiç tarih vs hesabı yapamamistim o an beynim durmuştu, çok mu yordun ki kendini demişti yani yoruldum uçakla da olsa yol gittim geldim benim yüzümden diyip ağlamıştım, doktor da kendinizi neden yoruyorsunuz kuzum ah ah demişti ama sonra hesapladım ettim tatile gitmeden önce kalbi durmuş zaten 3-4 gün öncesinde yani ne kendimizi hamilelikte yoralim inşallah bir gün hamile kalırsak, ne biseyi aksatalim, ne yol gidip gelelim
Çok doğru söylemişsin canım bi beni aydınlatırsannnn aşırı mutlu olurum sen 2 civarındayken öğrenmiştin doktor sana gebelik yok mu demişti peki

X