Ben de dusugumden önce çok kullanmadım canım daha doğrusu keseyi görene kadar hiç kullanmadım, sonrasında da aksattim eskiden folik asit mi varmis dedim, sonra ben neden neden diye sorup dururken bir doktorun sekreteri ile yaptırmak istedigim testleri konuşurken kız bana folik asit kullanmış mıydın dedi, öğrendikten sonra kullandım o da çok düzenli değildi dedim, belki de bu yüzden dedi, ha şuan alakası yokmuş bendeki pıhtılasma problemindenmis bunu öğrenmiş oldum ama yine de o cümleyi duyunca da çok üzülmüştüm benim yüzümden diye diye ağlamıştım yine bir sebep bulmuştum kendimi suçlamak için, tedbirli olalım diye yazıyorum canım amacım kimseyi korkutmak değil doğru anlaşılmayı çok isterim, kalbinin durduğunu öğrendiğim o an doktora demiştim mesela kesin tatilde yordum kendimi ondan oldu, benim yüzümden, hiç tarih vs hesabı yapamamistim o an beynim durmuştu, çok mu yordun ki kendini demişti yani yoruldum uçakla da olsa yol gittim geldim benim yüzümden diyip ağlamıştım, doktor da kendinizi neden yoruyorsunuz kuzum ah ah demişti ama sonra hesapladım ettim tatile gitmeden önce kalbi durmuş zaten 3-4 gün öncesinde yani ne kendimizi hamilelikte yoralim inşallah bir gün hamile kalırsak, ne biseyi aksatalim, ne yol gidip gelelim