Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyyy canım Ciddimisin acabaaaa bende de olabilir mi ayyyy Allahım inşallah kaç gün sonra tekrar test yapsam varsa çıkar canım sen reglına kaç gün kala gitmiştinnnn ayyy canım bana da umut oldu valla
Son adet tarihim 13 Mayısti 5 Haziran'da 5,40 çıkmıştı canım ikinci hamilelikte ilişkinin üzerinden 11 gün sonra o ay ovulasyon yapmamıştım, oğlumda pik gordukten sonra 9.gun 2 küsur çıkmıştı 11.gun 47

Peki canım 2 çıkınca doktorun ne dedi çok merak ediyorum benimki de 10 gün yaaa bide doktor 5 in altında dedi

Ah Goksummm icim acıdı yazdıklarını okuyunca....
Zaten bunca ugrastan sonra hamis kalalm bnde kendimi yormam ki
iSim rahat neyse ki hep oturuyorum strestli gerci de
Evi de bok gotursun isterse kendimi cok yormam yani

Çok doğru söylemişsin canım bi beni aydınlatırsannnn aşırı mutlu olurum sen 2 civarındayken öğrenmiştin doktor sana gebelik yok mu demişti peki
Ben acilden vermiştim canım ama o an hamileyim dedim kendi kendime uçtum havalara ama 5 in altı hamilelik sayılmıyor diyorlarsa hamile olmayan insanın betası genelde maksimum 1 küsur çıkıyor geçen ay yaptırdım 1,37 çıktı mesela :) ben en çok düşükten sonra hep çift çizgi çıkıyordu 2 aya yakın, en son çıkmamaya başladı çift çizgi dedim bı baktirayim artık sıfırlandı mi onun için yaptırdım geçen ay

Ya kıyamam canım benim Allah yardımcın hatta yardımcımız olsun inşallah inşallah sonuçlarında bişey çıkmaz kötü

Evet canım çok haklsın en iyisi ben 2-3 gün sonra tekrar verip anlayabilirim acaba olabilir mi bilmiyorum bi ihtimal geldiii içime

Aminnn amin guzelimmmmm
Bizim gelin ilk hamile kaldgn da ona gidiyordu canm sonradan degismeye basladi cok paracı oldu falan dedi.
Oyuzden oyle dedim sana da
Bir arkadasm da sahin hocada tup yaptrdi bebegi oldu:)
Benle eşim reglden 2 gün önce olan ilişkiden şüpheliyiz akıntım hala kahverengi damla damla anca geliyor lavaboda ve bazen içinde sanki nokto nokta toz var gibi bizde bekleyelim belki geç döllenmedir dedik bu akşam kan verebilirim duruma göre ya pazartesi yada daha sonra şahin hocaya giderim

En güzeliiii valla aşkoooo hiç stres yapmaya gerek yok ama işte bende diye diye yapıyorum kızlarrrrr
Kizz ben asiri stresliym aslnda varyaa
Doktor bile demisti bana bu kadar strss yapma diyeee
Hatta ovus.testlerini bile onermeyen doktorlar varr strese soktugu icin bizi:)

Evet canım çok haklsın en iyisi ben 2-3 gün sonra tekrar verip anlayabilirim acaba olabilir mi bilmiyorum bi ihtimal geldiii içime
Ovulasyon testin kaldıysa yapsana canım :) ikisinde de hamileliği öğrendiğim gün yapmıştım pikti testler 2 olduğu gün de 5 olduğu gün de

Ovulasyon testin kaldıysa yapsana canım :) ikisinde de hamileliği öğrendiğim gün yapmıştım pikti testler 2 olduğu gün de 5 olduğu gün de
Ciddimisin canım evdeeee var ayyyy ben sabah hemen denimmmm çok merak ediyorum ayyyy Allahım inşallah hayırlsıyla vardır pik mi olması gerekiyor canım yarın 11 gün çıkar mı acaba

Kizz ben asiri stresliym aslnda varyaa
Doktor bile demisti bana bu kadar strss yapma diyeee
Hatta ovus.testlerini bile onermeyen doktorlar varr strese soktugu icin bizi:)
Ayyyy canım napıcax biz bu stresiii Allah için nasıl yeneceğiz evet evet bunu duymuştum ama gerçekten öyleymiş

en son doktorda bana öyle dedi aslında eskiler yumurtalar bebek istiyor der ama doktor bağırsaklarından o demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…