- 10 Aralık 2013
- 7.010
- 2.876
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #1.441
Insallah kuzum aminn aminnnnAmin insallah Allah isteyen herkese nasip etsindegerlendirecem canm insallah olumlu sonuç alırım
Hihaijsisjsisi sifa olsunBak veririm adınımüge anlıya çıkmayalım sonra şaka Maka öyle yapayım haklısın canım çaya çorbaya kat gitsin
Galiba evetBebeim bende klomen kullandgm ay kendimi hamile gornustum cok etkilendim o ruyadan
Ama malesef regli oldum
Bilincaltmz da ne varsa onu goruyoruz sanrm
Rabbimm ben ve benim gibi evlat hasreti ceken arkadaslarima ,hanim kardeslerime sen en yakin zamanda saglikli hayrli evlatlar nasip eyleCumamız mübarek olsun bol bol dualar edelim birbirimize
Amin tatlm insallah alırsnAmin insallah Allah isteyen herkese nasip etsindegerlendirecem canm insallah olumlu sonuç alırım
Ayyyy evet canım inşallah Allahın izniyle merak ediyorum kızlar aranızda 5 in altında kan da çıkan oldu mu inanınnn çok merak ediyorum beni aydınlatınnnnBelki de yukselir canmmm regline kac gun vardi
İnsallah canım olumlu olursa paylaşacamAmin tatlm insallah alırsn
Benimde bu gunler yumi gunum:).
Hepimiz alalm insallah:))
Geçen ay yumurtlama takibi iğne falan yapıldı ama doktor tırtı ve kist oldu onun düşmesini beklicem bi türlü bulamadım şimdi tam buldum onda da aksilik aldı eşimde sorun yok bende pcos var işte hormon testleri amh falan yapıldıÇok haklısın. 1 yıla zaten normal diyorlar da Eşinin de senin de ileri düzey tetkikleriniz yapıldı mı? iyi bir doktor bulup onunla devam etmek lazım yola artık aşılama mı yumurtlama takibi mi o önerecek
Ama adetin 2. Ve 3. Günü gel diyolar ha hani muayene için ondan canım pazartesi geç oluyoOzaman pazartesiye al canm en yakin ne zamansa yani
Idrar testi yaptn miii
Bende verilmesinden yanayım ama ekstra şeyler olursa bütçemizi aşar mı diye düşünüyoruz imkanımız yeter mi yetmez mi falanAlanında iyiyse gerçekten verilir canım. Bu arada benim çocukluk arkadaşım var sana moral olsun ona doktoru çocuğun olmaz anca tüp bebek dedi onun da kistleri vardı 6 ayda bir falan adet oluyor düşün olmaz nasıl olsa diye korunmuyordu şimdi hamileymiş haberini aldım
1 yılda sabrım o kadar tükendi ki o kadar yıprandı ki eşimde diyo değişimler oldu sende çok sinirli agresif oldun artık diyoAh sehrim oyle dusunme yaa
Seni anliyorum bende gecen ay olmadi diye doktora bile gitmiyorum bu ay
Ama umidimi kaybetmiyorum
Merakla bekliyoruzzzz:)İnsallah canım olumlu olursa paylaşacam
Tamam canımBenide al kuzum sat 12.10. Bat 6 kasim
Aminnn aminn Rabb'im tez Amanda kucaklarımızı hayırlı sağlıklı evlatlarımıza doldursun inşallahRabbimm ben ve benim gibi evlat hasreti ceken arkadaslarima ,hanim kardeslerime sen en yakin zamanda saglikli hayrli evlatlar nasip eyle
Mubarek cuma saati duası kabull olan kullarinin duası arasına al bunu da
Çok zorluyor bu süreç hem maddi hem manevi Allah yardımcımız olsunBende verilmesinden yanayım ama ekstra şeyler olursa bütçemizi aşar mı diye düşünüyoruz imkanımız yeter mi yetmez mi falan
Ama adetin 2. Ve 3. Günü gel diyolar ha hani muayene için ondan canım pazartesi geç oluyo
Bence pazartesi de gec olmaz canm cunku reglin tam anlamyla baslamadı dimi leke leke hale1 yılda sabrım o kadar tükendi ki o kadar yıprandı ki eşimde diyo değişimler oldu sende çok sinirli agresif oldun artık diyo
Evet yaa malesef maddi olarakta yıpratıyorÇok zorluyor bu süreç hem maddi hem manevi Allah yardımcımız olsun
2 doktor daha önerilmişti ikiside yarın yok birine bugün şimdi çıksam anca yetişirim Rabb'im sınıyo mu yoksa kliniği olana gitmem için mi yapıyor anlamış değilimÇok zorluyor bu süreç hem maddi hem manevi Allah yardımcımız olsun