- Konu Sahibi sehribann16
- #1.401
Bugün ve yarın tekrar test yapacam ve degerlendirecem insallah olumlu sonuç alırım canımCanım 2-3 ü pik gibi görünüyor. bugünü mutlaka değerlendir sen yarın da bak çatlamış mı diye. yarını da atlamazdım ben olsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün ve yarın tekrar test yapacam ve degerlendirecem insallah olumlu sonuç alırım canımCanım 2-3 ü pik gibi görünüyor. bugünü mutlaka değerlendir sen yarın da bak çatlamış mı diye. yarını da atlamazdım ben olsam
Ben yumurtlamadan önceyi değerlendirdim lanet uygulama üzerinden baktığım için hayatta ki şansım
Ne diyeceğim Sağlık ocağınızı arasınıza. Ben aile hekimini aradım hormon, diğer kan testleri hepsini yapıyorlarmış 2 ya da 3. günü gel yapalım dedi. Boşu boşuna özelden para bayılmaya gerek yok bence ya. Regl olursam gideceğim bende işte.Seni o kadar iyi anlıyorum ki diren canım benimde normalde adetin 2. 3. Günü hormona gitmem lazım cumaya denk gelecek gözüküyor ben nerde gidip verecem tahlili kara kara düşünüyorum şuan
İbende dün yumurtlamadan 10 gün geçmişti gerçi yumurtlama iki gün sürdü 9-10 geçmişti dün adete 8 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı silik dahi birşey yok. Bu sabahta başka şey için kan vermeye gittim doktora sordum 8 gün kala kanda bile zor dedi tabi ben kendimi alıştırıyorum artık geldi gelecek deyip her ay hüsrana uğramaktan yoruldum ağlayacağım o derece Rabbim bu mübarek gün yüzü hürmetine mucizeler versin bizeCanım bende bugün kan verdim 10 gün olmuştu benim de negatif çıktı vallaaaa
Kız benim ki ölse ilaç içmez öyle bir insan sevmiyor ilaç içmeyi muhtemelen bunu da kakalayamam ona ben içsin diye . Her türlü teste tedaviye varım bana ilaç deme diyor dengesiz . İnşallah Kasım ayı bizlere uğurlu gelirDun ve bugun pozitif ve havuç yemeni öneriyorum catlamasina yardimci olsun en fazla 3tane cnku dunden bugune cizgiler ayni bugunu degerlndr ne olur ne olmaz yarin silik cizgi gorunurse catlamis demektir hayrli haberleriniz olsun
HAhah yerimm
Canim solgar folik asiti var bnmde migdemi bulndrdi ama bu cok iyi geldi daha iyim hemde 19 vitamin daha ne olsun esimede folik asit kullniyrum cnku erkklerinde folata ihtyci var spermler icin onemli sadece ben almiyim oda kullansin vitamin tek basina olcak is degil kadinlara yukluyrlar vitaminleri ee erkek ne yapcak illaki dikkat edio vitamin takviyesi sart saglam yumurta saglam 1sperm lazim bize insallh rabbim mucizelerimize kavustursun
Canım işte regl tarihim cuma 10 kasım e cumartesi pazar devlet kapalı mecbur özele düşecez geneNe diyeceğim Sağlık ocağınızı arasınıza. Ben aile hekimini aradım hormon, diğer kan testleri hepsini yapıyorlarmış 2 ya da 3. günü gel yapalım dedi. Boşu boşuna özelden para bayılmaya gerek yok bence ya. Regl olursam gideceğim bende işte.
Benim şansım da bu kadar işteŞansına hergun dolu mu bu adam ya
Canımmm ben doktora kan tahlili verdim 5 in altında dedi yani şuan gebelik yok bi arkadaşımız gruptan dedi keşke net değeri öğrenseydin bende tekrar doktoru aradım oda bizim makinemiz 5 in altındaki değerleri net vermez dedi ama ben seni kırmim büyük laboratuvara göndericem yarın akşam sana net değeri göndericem dedi çünkü potansiyel önemliymiş şimdi bi değişik oldumİbende dün yumurtlamadan 10 gün geçmişti gerçi yumurtlama iki gün sürdü 9-10 geçmişti dün adete 8 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı silik dahi birşey yok. Bu sabahta başka şey için kan vermeye gittim doktora sordum 8 gün kala kanda bile zor dedi tabi ben kendimi alıştırıyorum artık geldi gelecek deyip her ay hüsrana uğramaktan yoruldum ağlayacağım o derece Rabbim bu mübarek gün yüzü hürmetine mucizeler versin bize
Negatifi çekiyoruz cidden yeter amaSeni o kadar iyi anlıyorum ki diren canım benimde normalde adetin 2. 3. Günü hormona gitmem lazım cumaya denk gelecek gözüküyor ben nerde gidip verecem tahlili kara kara düşünüyorum şuan
Bu akşam çatlar o değerlendirin mutlakaKızlar merhaba benimde ovülasyon testimi yorumlarmısınız? 15 ekimde adetim basladı 19 ekimde bitti 20nde rahim filmi çekildi rahim filminde hiçbir sorun çıkmadı tüplerim açıkmış 1.5 yıldır çocuğumuz olmuyor testin görüntüsünü paylaşıyorum yorum yaparsanız çok sevinirimEki Görüntüle 3328871 Eki Görüntüle 3328872 Eki Görüntüle 3328873
Ay valla ya ben şimdi durduk yere bi dünya para bayılcam.Negatifi çekiyoruz cidden yeter ama
1 yıl oldu artık evet çok gelmeyebilir ama beni çok yorduNe kadardır deniyorsunuz? lütfen ümitsizliğe kapılma bu iş biraz sabır işi annelik de sabır işi ya. Evren böyle böyle hazırlıyor heralde kadınları anneliğe. Ben dünyanın en sabırsız insanıyım normalde.Her şey anında olmalı. Ama kendimizi biraz değiştirmeliyiz heralde bu süreçte. En güzel zamanda seninle olacak :)
Çok iyi başka doktora gşdim dedş kendi kliniği var ilgi alanı pcos nuayene ücreti 1500₺miş verilir sorun yok olmazsa diye korkusu var işteAy valla ya ben şimdi durduk yere bi dünya para bayılcam.
Çok haklısın. 1 yıla zaten normal diyorlar da Eşinin de senin de ileri düzey tetkikleriniz yapıldı mı? iyi bir doktor bulup onunla devam etmek lazım yola artık aşılama mı yumurtlama takibi mi o önerecek1 yıl oldu artık evet çok gelmeyebilir ama beni çok yordu
Evet aynen bugunden sonrada iki gun daha degerlendir garantiye alBugünü ve yarını değerlendirmem gerekiyor ozaman doğru mu
Yemek yerken icine koyu ver onuda benmi soliyim kiz sen akillisin yedirmesini bilirsin toz haline getir gonder gitsin hshhahahabKız benim ki ölse ilaç içmez öyle bir insan sevmiyor ilaç içmeyi muhtemelen bunu da kakalayamam ona ben içsin diye . Her türlü teste tedaviye varım bana ilaç deme diyor dengesiz . İnşallah Kasım ayı bizlere uğurlu gelir
Tamam bebeim nasl istersen o zamanŞimdi idrar testi yapıcam canım akşamında da kan vericem özele para vermim hiç devlette yaparım akıntım da geceden beri bitti sayılır bi kaç damla anca geliyor lavaboda pedimde dün geceden berikiyle aynı hiç kırmızı olmadı kahverengi canım ben gideyim eğer şahin hocadan memnun kalırsam sende ona git direk yani eğer gerçekten ukalaysa Osman hoca ne kadar bilgili olursa olsun diken üstü olup verim alamayanilirsin bak şahin hoca nasılda tontiş
Benim de gittigm erkek doktor bende bilerek oyle sectim:)Kız gerçekten kadın doğumda erkek doktor daha iyi oluyor kadınlar bi nemrut bi ilgisiz oluyorlar
Ozaman pazartesiye al canm en yakin ne zamansa yaniBlue8816 canım şahin hoca bugün ve yarın ameliyat da diye ona gidemiyorum napıcam ya
Alanında iyiyse gerçekten verilir canım. Bu arada benim çocukluk arkadaşım var sana moral olsun ona doktoru çocuğun olmaz anca tüp bebek dedi onun da kistleri vardı 6 ayda bir falan adet oluyor düşün olmaz nasıl olsa diye korunmuyordu şimdi hamileymiş haberini aldımÇok iyi başka doktora gşdim dedş kendi kliniği var ilgi alanı pcos nuayene ücreti 1500₺miş verilir sorun yok olmazsa diye korkusu var işte
Ahahha adamı öldürmem demi aklıma gelmedi değilYemek yerken icine koyu ver onuda benmi soliyim kiz sen akillisin yedirmesini bilirsin toz haline getir gonder gitsin hshhahahab