- 20 Mart 2023
- 975
- 590
- 28
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #1.021
Geçen aylarda hep ağrım olmuştu Şuan henüz olmadı iyiki bu ay böyle takip ediyorumTövbeeee t cizgisi kipkirmizi iliski olmalimi diyorsn koş canim koş masallh hadi hayrli olsun smdiden yarinda catlama cizgisini gor ama sen simdiden katir kutur havuc ye catlamasina yrdimci olsun bugunu degerlendr yarin catladigindada degerlendr sonra beklemye gecebilirsin
Evet ağrılar bazen yaniltabiliyor bende 2 ay ağrılarıma belirtilerimw göre yapmıştım ama sonuç alamadım en iyisi ovulasyon canimGeçen aylarda hep ağrım olmuştu Şuan henüz olmadı iyiki bu ay böyle takip ediyorum
KesinlikleEvet ağrılar bazen yaniltabiliyor bende 2 ay ağrılarıma belirtilerimw göre yapmıştım ama sonuç alamadım en iyisi ovulasyon canim
Reglme son 9 gün kaldı öte ki reglmden bugüne de 19. Gün hangisini soruyon bilmiyorum daEvet bugun 8.gunum ve aksama dogru bir sanci girdi kramp kasıgima nefe alio nefes verdim ne oldu ben artik anlayamiyrum ayaklarimin altina yastik koydum 5 10dkika snra gitti ama belimin ortasinda bir sicaklik var agri iğıl ığıl degisik rabbim merhamet etsin bize
CAnim ben yapiyrum ama günlük hersabah yataktan kalkmadan en az 4 saat uykudan snra olcmen gereken bir olcu ben senin normal vcut isini bilmiyrumki ama atesin normal bir tik yukselmis bugun kacinci gundu
Aynn ole
Amann yapcak bişey yok gördüysede bişey olmazInsallah görmemiştir yanlış oldu
Kaç gün kaldı canım regliyeyok cnm rahim kendi kendi temizlyen bir varlik her ay seni gebelige hazrliyr ama ben hastalancam snirim vallhi kizlar dua edin bana kotu birsey olmasin merk etme sonuc hayrlisyla guzel xikar mutlu oluruz
Catlama gununden sonraki geri sayimi soruyrum canimReglme son 9 gün kaldı öte ki reglmden bugüne de 19. Gün hangisini soruyon bilmiyorum da
Selam kızlar herkese merhabalar geçirdiğimiz süreçte hem kafamızda sorular kalmaması için hemde kafamızı dağıtmak için böyle bir konu açmak istedim hepinizin test takibini bekliyorum SAT VE BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTMEYİ UNUTMAYIN BOL BOL BEBİŞ HABERLERİNİ ALMAK ÜMİDİYLE
İSİM SAT BAT M mormnekse sehribann16 3 Ekim 30 Ekim @nilda2121 25 Ekim 22 Kasım @Snnn0 @Blue8816 20 Ekim 17 Kasım @zingarina10 6 Ekim 3 Kasım @Blue_girll 7 Ekim 6 Kasım @Manolya- 10 Ekim 14 Kasım @gunesligun2727 10 Ekim 10 Kasım @umha 7 Ekim 4 Kasım M Mucizee35 14 Ekim 10 Kasım @Morkide 27 Ekim 27 Kasım U umudunuyitrme 18 Ekim 13 Kasım @VERA88 15 Ekim 11 Kasım @adamsu 27 Eylül 8 Ekim
Karşısında ayak resimleri olanlar hamile mi yok saSelam kızlar herkese merhabalar geçirdiğimiz süreçte hem kafamızda sorular kalmaması için hemde kafamızı dağıtmak için böyle bir konu açmak istedim hepinizin test takibini bekliyorum SAT VE BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTMEYİ UNUTMAYIN BOL BOL BEBİŞ HABERLERİNİ ALMAK ÜMİDİYLE
İSİM SAT BAT M mormnekse sehribann16 3 Ekim 30 Ekim @nilda2121 25 Ekim 22 Kasım @Snnn0 @Blue8816 20 Ekim 17 Kasım @zingarina10 6 Ekim 3 Kasım @Blue_girll 7 Ekim 6 Kasım @Manolya- 10 Ekim 14 Kasım @gunesligun2727 10 Ekim 10 Kasım @umha 7 Ekim 4 Kasım M Mucizee35 14 Ekim 10 Kasım @Morkide 27 Ekim 27 Kasım U umudunuyitrme 18 Ekim 13 Kasım @VERA88 15 Ekim 11 Kasım @adamsu 27 Eylül 8 Ekim
Cnm benm reglime 6 gün kaldı ama catlamadan snraki 8.günümdeyim pazar günü 12.gunum olcak yumurtlamadan snra test yapicam insallh hayrli sonclarimiz cikarKaç gün kaldı canım regliye
2 aydir istiyoruz canım ama bu ay telefondan takip ettiğim yumurtlama uygulamalarıyla deneme olduğu için saymıyorum hep yanlış zamana geldi ilk defa bu ay ovulasyon takibi yaptım sonucunu bekliyorum inşallah tutarKesinliklene zamandır istiyorsunuz ?
inşallah tutar2 aydir istiyoruz canım ama bu ay telefondan takip ettiğim yumurtlama uygulamalarıyla deneme olduğu için saymıyorum hep yanlış zamana geldi ilk defa bu ay ovulasyon takibi yaptım sonucunu bekliyorum inşallah tutarsen nezamandir istiyorsun
Canım en erken 6 gün kala erken gebelik testleriyle öğreniyorlar diye biliyorum ben9 gün kal gebelik testi çıkar mı sizce
Insallah caniminşallah tutarBu ay 11 ay oluyor artık
Hayır canım daha öncesinde1 kere denedim ovulasyonla. sonrasında hep vücudumun belirtilerine göre denedim akıntımı vs takip ederek. Normalde bir problemim yok ama doktorumla birlikte bi kere ben yumurta takibi isteyince klomen+çatlatma iğnesi de denedik ama fazla büyüyüp çatlamayıp kist oldu o yüzden eylülde ara vermiştim şimdi normal takviyesiz olarak deniyoruz sadece Çakşır suyu içtik eşimleInsallah canimOvulasyonla ilk ayin mi canım
Hayır canım o işler öyle olmuyor ki eşim işten eve zor geliyor zaten hayırlısı ile bir tane olur inşallahhey maşallah ikizler dolu 1dereceden senin kesin ikiz ozaman senindekorkma birini esine ver birinede sen bakarsin nuzguzel iste
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah biz ne yaparsak yapalım o zamani gelmeden gelmiyorHayır canım daha öncesinde1 kere denedim ovulasyonla. sonrasında hep vücudumun belirtilerine göre denedim akıntımı vs takip ederek. Normalde bir problemim yok ama doktorumla birlikte bi kere ben yumurta takibi isteyince klomen+çatlatma iğnesi de denedik ama fazla büyüyüp çatlamayıp kist oldu o yüzden eylülde ara vermiştim şimdi normal takviyesiz olarak deniyoruz sadece Çakşır suyu içtik eşimle
Hayır canım o işler öyle olmuyor ki eşim işten eve zor geliyor zaten hayırlısı ile bir tane olur inşallah
Aynen öyleAnladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah biz ne yaparsak yapalım o zamani gelmeden gelmiyor