- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #1.061
Çok iyi anlıyorum seni canım insan bazen pes etmek istiyor isyan edesi geliyor ama herşey Allah'tan bizim de sınavımız buymuş takdiri ilahi demekten başka söz kalmıyor hem bak sen bi kere gebe kalabildin ne güzel düşükle sonuçlandı ama demek ki vücudun hamile kalabiliyor ben bazen yanlış bi düşünce ama kimyasal gebeliğe falan da razıyım diyorum çünkü bileyim ki hamile kalabiliyorum biz hiç gebe kalamayanların korktuğu şey o hiç mi hamile olamicaz korkusu çok şükür yine kalıcaksın ve bu sefer sağ salim kucağına almayı nasip edicek Rabb'im inşallah ben inanıyorum bak benim yengem ilk çocukta 1 sene tedavi gördü resmen pko oda ikinci çocukta sadece 1 kere korunmayarak hamile kaldı kendiliğinden inanabiliyo musun o yüzden umut hep varPsikolojim çok bozuk valla canım ya
Offf iş var diye düşünmekten zaman kalmıyor ona zatenTamam düşünmemeye çalış o zaman bekleyelim bakalım biraz daha inşallah hayırlı haberler olur
Nooo korkuyorumYa artık test yap kurtulalım nolur pozitif haber almaya ihtiyacımız varır bize umut oll
Korkunun sonucu mutluluk gözyaşları olsun inşallah kuzumNooo korkuyorum
Teşekkür ederiimmmm değerlendiricemTamam canım ekliyorum pik oluşmuş bugün değerlendir mutlaka
Insallah hasta olmazsin da kontrole gidersinKızlarr Bursa'da olanlarBlue8816 bi doktor buldum Acıbadem de drsahinzeteroglu Instagram hesabı çok iyiymiş bilginiz olsun hasta olmazsam ben pazartesi gidicem inşallah deneyimlerimi paylaşırım sizlere
Amin canım amin geçen ay da ilk defa gecikme oldu kistle karşılaştım ya aynı belirtiler vardı bide ondan dolayı korkuyorum aslındaKorkunun sonucu mutluluk gözyaşları olsun inşallah kuzum
Hadi giyin süslen kocana koş kızTeşekkür ederiimmmm değerlendiricem
Ne bileyim doktor klomen diyince tamam dedim ilk seferde olmaz belki diye düşündüm çokta umutluydum aslında ama o ay bide aşırı kuruluk olmuştu anladım zaten bi terslik olduğunu. Umarım bu ay güzel haberler alırızKlomen çok kişi de kist yapmış femara daha iyi canım
Amin canım benim ama bebiş kontrolü olsunInsallah hasta olmazsin da kontrole gidersin
O kist patladı mı gectimi yani eğer öyle olduysa inşallah temizlenmistir bu ay öyle olmaz hamilelik olur inşallahAmin canım amin geçen ay da ilk defa gecikme oldu kistle karşılaştım ya aynı belirtiler vardı bide ondan dolayı korkuyorum aslında
Orası hiç belli olmaz canım bende de geçen ay kist vardı ama bol bol beyaz akıntı oldu adet olana kadarNe bileyim doktor klomen diyince tamam dedim ilk seferde olmaz belki diye düşündüm çokta umutluydum aslında ama o ay bide aşırı kuruluk olmuştu anladım zaten bi terslik olduğunu. Umarım bu ay güzel haberler alırız
Onu yazmamışım kız içimden öyle geçerek yazdım aslında allah biliyorAmin canım benim ama bebiş kontrolü olsun
Ay valla şu deneme beni o kadar yordu kiHadi giyin süslen kocana koş kız
İnşallah gitmiştir üstüne adett oldum ben çünkü Allah'ım nolur gitmiş olsunO kist patladı mı gectimi yani eğer öyle olduysa inşallah temizlenmistir bu ay öyle olmaz hamilelik olur inşallah
Rahim onu kanamayla temizlemistir inşallah canimİnşallah gitmiştir üstüne adett oldum ben çünkü Allah'ım nolur gitmiş olsun
Biliyorum canım benim temiz kalbinden öperim seninOnu yazmamışım kız içimden öyle geçerek yazdım aslında allah biliyor
Kocana sakınnn belirtme giyin Kuşan cilve yap ki aklına takılan bişey olmasınAy valla şu deneme beni o kadar yordu kinormalde istekliyimdir ama bu ovülasyon testi de bana emir gibi geliyo
Ah canım ne güzel moral dolu yazmışsın Allah hepimize dayanma gücü sağlıklı evlatlar versin inşallahÇok iyi anlıyorum seni canım insan bazen pes etmek istiyor isyan edesi geliyor ama herşey Allah'tan bizim de sınavımız buymuş takdiri ilahi demekten başka söz kalmıyor hem bak sen bi kere gebe kalabildin ne güzel düşükle sonuçlandı ama demek ki vücudun hamile kalabiliyor ben bazen yanlış bi düşünce ama kimyasal gebeliğe falan da razıyım diyorum çünkü bileyim ki hamile kalabiliyorum biz hiç gebe kalamayanların korktuğu şey o hiç mi hamile olamicaz korkusu çok şükür yine kalıcaksın ve bu sefer sağ salim kucağına almayı nasip edicek Rabb'im inşallah ben inanıyorum bak benim yengem ilk çocukta 1 sene tedavi gördü resmen pko oda ikinci çocukta sadece 1 kere korunmayarak hamile kaldı kendiliğinden inanabiliyo musun o yüzden umut hep var