Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Psikolojim çok bozuk valla canım ya
Çok iyi anlıyorum seni canım insan bazen pes etmek istiyor isyan edesi geliyor ama herşey Allah'tan bizim de sınavımız buymuş takdiri ilahi demekten başka söz kalmıyor hem bak sen bi kere gebe kalabildin ne güzel düşükle sonuçlandı ama demek ki vücudun hamile kalabiliyor ben bazen yanlış bi düşünce ama kimyasal gebeliğe falan da razıyım diyorum çünkü bileyim ki hamile kalabiliyorum biz hiç gebe kalamayanların korktuğu şey o hiç mi hamile olamicaz korkusu çok şükür yine kalıcaksın ve bu sefer sağ salim kucağına almayı nasip edicek Rabb'im inşallah ben inanıyorum bak benim yengem ilk çocukta 1 sene tedavi gördü resmen pko oda ikinci çocukta sadece 1 kere korunmayarak hamile kaldı kendiliğinden inanabiliyo musun o yüzden umut hep var

Kızlarr Bursa'da olanlar Blue8816 bi doktor buldum Acıbadem de drsahinzeteroglu Instagram hesabı çok iyiymiş bilginiz olsun hasta olmazsam ben pazartesi gidicem inşallah deneyimlerimi paylaşırım sizlere

Orası hiç belli olmaz canım bende de geçen ay kist vardı ama bol bol beyaz akıntı oldu adet olana kadar

Ah canım ne güzel moral dolu yazmışsın Allah hepimize dayanma gücü sağlıklı evlatlar versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…