- 21 Ağustos 2023
- 479
- 236
- 26
- Konu Sahibi sehribann16
- #1.041
Günler geçmiyor sanki çok sıkıldım bennnolsun saglikli sihhatli hayrli evlat olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günler geçmiyor sanki çok sıkıldım bennnolsun saglikli sihhatli hayrli evlat olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin
Şu an herhangi bir belirtin var mı benimde 9 gün kaldı daReglme son 9 gün kaldı öte ki reglmden bugüne de 19. Gün hangisini soruyon bilmiyorum da
Hhahahhah kacinci gun bugun film izle flm saati yap olmadi dolablara giris camasirlari birdha katla topla bole zaman gecirGünler geçmiyor sanki çok sıkıldım bennn
Yok canım şuan bırakma sakın 1 yıl boyunca dene bi sonra vücudunu dinlenmeye alırsınDoğru diyorsun aslında canım ama her an denemeleri bırakabilirim o psikolojiye girdim iyice
Kafamda mı kuruyorum acaba diye takmıyorum fazla canım benbelirtilerin varya ondan umutlyyum senden valla ne yalan söyleyim @Blue_girll ve U umudunuyitrme içinde aynı şekilde düşünüyorum
Testini yeniledin mi canım kaçıncı günün bugünNeee ciddimisinizzz
Seni eklemişim diye hatırlıyorum canım sankiBeni de ekler misiniz bat 10.11.2023 az kaldı çok heyecanlıyım ama adete 17 gün kala test yaptım negatlfltl
Canım 17 gün çoooooooook erken kiBeni de ekler misiniz bat 10.11.2023 az kaldı çok heyecanlıyım ama adete 17 gün kala test yaptım negatlfltl
Canımsu gecikmenin 3.günüSehriiiii kızz adetine kac gun var pekiii
Ayy insallah hamissindir:)
Amin canım aminnnnnHadi inşallah bende bebek hissedenlerdenim inşallah öyle olur
Tamam canım ekliyorum pik oluşmuş bugün değerlendir mutlakaKızlar selamm benide listeye ekler misiniz Sat 19 Ekim bat 15 Kasım bende ovülasyon başlamıştım bugün 14. Günüm bugün pik yarın çatlar herhalde. Bugün ilişki olmalı mı ?
Evet canım bebişlerimizden aldığımız ilk haber ilk adım olarak koydumKarşısında ayak resimleri olanlar hamile mi yok sa
Klomen çok kişi de kist yapmış femara daha iyi canımHayır canım daha öncesinde1 kere denedim ovulasyonla. sonrasında hep vücudumun belirtilerine göre denedim akıntımı vs takip ederek. Normalde bir problemim yok ama doktorumla birlikte bi kere ben yumurta takibi isteyince klomen+çatlatma iğnesi de denedik ama fazla büyüyüp çatlamayıp kist oldu o yüzden eylülde ara vermiştim şimdi normal takviyesiz olarak deniyoruz sadece Çakşır suyu içtik eşimle
Kız ben ikiz istiyom sende Allah korusun diyonHayır canım o işler öyle olmuyor ki eşim işten eve zor geliyor zaten hayırlısı ile bir tane olur inşallah
Ahahah pazartesi çatladı canım salıdan dayıyırsak bugün 2Catlama gununden sonraki geri sayimi soruyrum canim
Psikolojim çok bozuk valla canım yaYok canım şuan bırakma sakın 1 yıl boyunca dene bi sonra vücudunu dinlenmeye alırsın
Tamam düşünmemeye çalış o zaman bekleyelim bakalım biraz daha inşallah hayırlı haberler olurKafamda mı kuruyorum acaba diye takmıyorum fazla canım ben
Yok canım ben zaten hamile kalabileceğimi sanmıyorum bu ay yumurtlama günü dışında değerlendiremedim sadece kasık ağrım var o da üşütmektendirr zaten diye düşünüyorum olsa bile çok erken benim için yumurtlaman ne zamandıŞu an herhangi bir belirtin var mı benimde 9 gün kaldı da
Gün boyu bi ton iş görüyorum buraya giriyorum yine aklıma geliyoHhahahhah kacinci gun bugun film izle flm saati yap olmadi dolablara giris camasirlari birdha katla topla bole zaman gecir
Ya artık test yap kurtulalım nolur pozitif haber almaya ihtiyacımız varır bize umut ollCanımsu gecikmenin 3.günü