Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah hissettigin icin soyluyosundur bunlarii canım sorun yokmuş gibi bide hasta mı oldun sen
Kız valla öyl gibi hissettim bilmiyorum bu ay gruptan arka arkaya hamiş haberleri alcakmışız gibi. Valla hasta mı oldum bilmiyorum da kasık ağrım inanılmaz var ay bi de grip olmayım hiç çekemem valla.

Ahahha sıcak tut kuzum sendw kendini valla senin bayalı az kaldı iki gün sonra yap bence test sen
YOrganla gezixem o denliyim hahabab sicak su torbasi ile geziyrum tatlis cuma 10.gün pazar 12.gun cuma gunu test yapmaya korkarim smdi cikmaz buseferde erken erken diyip kendimi yicem en iyi pazar gunu test yapmak 12 hun silikte ciksa cikmasada 2gun snra regli olurum diye beklerim amann iste rabbim yar vw yardmcimiz olsun

Aşırı da dayamada bacım sen sıcak su torbasını tamam anlaştık o zaman pazar günü bekliyoruz inşallah güzel haberlerini

Ayy korkutmayın beni tabiki hayırlısı olsun ama çok zor olurAilede var babam ikiz kardeş teyzemin kızları ikiz amcamın kızları ikiz amcamın torunları ikiz
Korkma canım yani olursa da Allah dan yapcak bişey yok ama bildiğim kadarıyla ikiz geni anneden geliyor yani senin genlerinde var bu durum çok da imkasız değil muayneye ne zaman gitçeksin canım

Korkma canım yani olursa da Allah dan yapcak bişey yok ama bildiğim kadarıyla ikiz geni anneden geliyor yani senin genlerinde var bu durum çok da imkasız değil muayneye ne zaman gitçeksin canım
Haftaya perşembe günü gideceğim inşallah yinede hayırlısı olsun

Kız valla öyl gibi hissettim bilmiyorum bu ay gruptan arka arkaya hamiş haberleri alcakmışız gibi. Valla hasta mı oldum bilmiyorum da kasık ağrım inanılmaz var ay bi de grip olmayım hiç çekemem valla.
Insallah hislerin doğrudur da bu ay seviniriz canım yayumurtlama ağrısı olmasin o bak bu geceyi degerlendir sen en azindan

Aşırı da dayamada bacım sen sıcak su torbasını tamam anlaştık o zaman pazar günü bekliyoruz inşallah güzel haberlerini
Hheidjiej bombeee etkisi yaratacak bende paazr gunü ya çakılıcaz ya sevinc gözuaslari dokecegiz hepbirlikte sevinc gozyasi dokmeyi nasip etsin rabbim o bile kiymetli

Canımmm ben elendim bugün başka birşey için doktora gittim olsaydı görürdü bir sürü kan aldılar bomboş çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…