-
- Konu Sahibi sehribann16
Tamamdr gerekli testlero yaptr canm sonrasına bakarsn:) en azindan icin daha rahat eder yapılıp sonuclari aldıktan snra..
Aminn aminnn hepimiz kavusalım insallah mucizelerimize
Valla hala bekliyorum adet olmayı canım kan testi vermedim
Ben korkularımı anca temmuz ayında yendim temmuzdan beri deniyoruz hayırlısı bakalım
Hepimizin hakkında canım inşallahHakkınızda hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Kız valla öyl gibi hissettim bilmiyorum bu ay gruptan arka arkaya hamiş haberleri alcakmışız gibi. Valla hasta mı oldum bilmiyorum da kasık ağrım inanılmaz varİnşallah hissettigin icin soyluyosundur bunlarii canımsorun yokmuş gibi bide hasta mı oldun sen
Yani değerin çok yüksek ilk zamana göre olur mu olur var mı ailedeNeee ciddimisinizzz
YOrganla gezixem o denliyim hahabab sicak su torbasi ile geziyrum tatlis cuma 10.gün pazar 12.gun cuma gunu test yapmaya korkarim smdi cikmaz buseferde erken erken diyip kendimi yicem en iyi pazar gunu test yapmak 12 hun silikte ciksa cikmasada 2gun snra regli olurum diye beklerimAhahha sıcak tut kuzum sendw kendini valla senin bayalı az kaldı iki gün sonra yap bence test sen
Aşırı da dayamada bacım sen sıcak su torbasınıYOrganla gezixem o denliyim hahabab sicak su torbasi ile geziyrum tatlis cuma 10.gün pazar 12.gun cuma gunu test yapmaya korkarim smdi cikmaz buseferde erken erken diyip kendimi yicem en iyi pazar gunu test yapmak 12 hun silikte ciksa cikmasada 2gun snra regli olurum diye beklerimamann iste rabbim yar vw yardmcimiz olsun
Ayy korkutmayın beni tabiki hayırlısı olsun ama çok zor olurYani değerin çok yüksek ilk zamana göre olur mu olur var mı ailede
Korkma canım yani olursa da Allah dan yapcak bişey yok ama bildiğim kadarıyla ikiz geni anneden geliyor yani senin genlerinde var bu durum çok da imkasız değilAyy korkutmayın beni tabiki hayırlısı olsun ama çok zor olurAilede var babam ikiz kardeş teyzemin kızları ikiz amcamın kızları ikiz amcamın torunları ikiz
Haftaya perşembe günü gideceğim inşallah yinede hayırlısı olsunKorkma canım yani olursa da Allah dan yapcak bişey yok ama bildiğim kadarıyla ikiz geni anneden geliyor yani senin genlerinde var bu durum çok da imkasız değilmuayneye ne zaman gitçeksin canım
Su bizede haber ver canım mutlakaHaftaya perşembe günü gideceğim inşallah yinede hayırlısı olsun
Insallah hislerin doğrudur da bu ay seviniriz canım yaKız valla öyl gibi hissettim bilmiyorum bu ay gruptan arka arkaya hamiş haberleri alcakmışız gibi. Valla hasta mı oldum bilmiyorum da kasık ağrım inanılmaz varay bi de grip olmayım hiç çekemem valla.
Ay maşallah herkes ikizmis hakkında hayırlısı olsun canimAyy korkutmayın beni tabiki hayırlısı olsun ama çok zor olurAilede var babam ikiz kardeş teyzemin kızları ikiz amcamın kızları ikiz amcamın torunları ikiz
Tamam canım ama o kadar çok yazışma oluyorki zorlanıyorum bulana kadarSu bizede haber ver canım mutlaka
Amin inşallah teşekkür ederimAy maşallah herkes ikizmis hakkında hayırlısı olsun canim
Hheidjiej bombeee etkisi yaratacak bende paazr gunü ya çakılıcaz ya sevinc gözuaslari dokecegiz hepbirlikte sevinc gozyasi dokmeyi nasip etsin rabbim o bile kiymetliAşırı da dayamada bacım sen sıcak su torbasınıtamam anlaştık o zaman pazar günü bekliyoruz inşallah güzel haberlerini
Ayy korkutmayın beni tabiki hayırlısı olsun ama çok zor olurAilede var babam ikiz kardeş teyzemin kızları ikiz amcamın kızları ikiz amcamın torunları ikiz
Amim can hepbirlikte mucizelerimize kavusalim
Canim senin beklenen adet tarihin 27simi 8 ekimmi onu anlayamadim kasima girdik bekleneden adet tarihin 8 kasimmi
Son adet tarihin 27 ekimmi
Birde bana enson o 3.testte yaptigin ppzitif testin tarihini solermisin ovü testi yapmya devm ediyrmusun ne yaptin ?
ne guzel canim bilgi paylastikca guzelvallahi ben senin eger esinde bir sknti yoksa normal gebe klacagina inaniyrum cnku daha yeni denemeye baslamissiniz sperm testi versin esin ürolojiden
Hhahahah sorma sorma belim catim catliyor ben anlayamadim bugun 8.gun ve ben yururken sanci cekiyrim ne yumurtaymis beee hala cat cut geziyruzinsallj sonclar pozitif olurda bakariz
Kız bu gecesi mi kaldı pazar pikti pazartesi çatladıInsallah hislerin doğrudur da bu ay seviniriz canım yayumurtlama ağrısı olmasin o bak bu geceyi degerlendir sen en azindan
Ahahah olsun sen ortaya yaz biz görürüzTamam canım ama o kadar çok yazışma oluyorki zorlanıyorum bulana kadar