Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy korkutmayın beni tabiki hayırlısı olsun ama çok zor olur🥲Ailede var babam ikiz kardeş teyzemin kızları ikiz amcamın kızları ikiz amcamın torunları ikiz
hey maşallah ikizler dolu 1dereceden senin kesin ikiz ozaman seninde 😅 korkma birini esine ver birinede sen bakarsin nuzguzel iste 🐞 misss miss cicekkk 🤰🏼🤣

Canım senin agrilarin devam ediyor mu
Evet bugun 8.gunum ve aksama dogru bir sanci girdi kramp kasıgima nefe alio nefes verdim ne oldu ben artik anlayamiyrum ayaklarimin altina yastik koydum 5 10dkika snra gitti ama belimin ortasinda bir sicaklik var agri iğıl ığıl degisik rabbim merhamet etsin bize 🤲🏻
O da doğru alında 😂😂😂bu arada ateş takibini biri yapıyordu hasta değilim gayet iyim ateşim 37.2 çıktı normal mi
CAnim ben yapiyrum ama günlük hersabah yataktan kalkmadan en az 4 saat uykudan snra olcmen gereken bir olcu ben senin normal vcut isini bilmiyrumki ama atesin normal bir tik yukselmis bugun kacinci gundu
Ah canım ya her ay yeni umutlar 🙏
Aynn ole 🤗🦋🩵

Evet bugun 8.gunum ve aksama dogru bir sanci girdi kramp kasıgima nefe alio nefes verdim ne oldu ben artik anlayamiyrum ayaklarimin altina yastik koydum 5 10dkika snra gitti ama belimin ortasinda bir sicaklik var agri iğıl ığıl degisik rabbim merhamet etsin bize 🤲🏻

CAnim ben yapiyrum ama günlük hersabah yataktan kalkmadan en az 4 saat uykudan snra olcmen gereken bir olcu ben senin normal vcut isini bilmiyrumki ama atesin normal bir tik yukselmis bugun kacinci gundu

Aynn ole 🤗🦋🩵
Allah allah acaba noldu ya rabbim hayırla sonuclandirsin inşallah 🤲🏻

Kızlar selamm benide listeye ekler misiniz Sat 19 Ekim bat 15 Kasım 😇 bende ovülasyon başlamıştım bugün 14. Günüm bugün pik yarın çatlar herhalde. Bugün ilişki olmalı mı ?

Eklentiler

• IMG_3186.jpeg
    IMG_3186.jpeg
    53,1 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar selamm benide listeye ekler misiniz Sat 19 Ekim bat 15 Kasım 😇 bende ovülasyon başlamıştım bugün 14. Günüm bugün pik yarın çatlar herhalde. Bugün ilişki olmalı mı ?
Tövbeeee pozitif bu canim 🦋🤗 iliski olmalimi diyorsn koş canim koş masallh hadi hayrli olsun smdiden yarinda catlama cizgisini gor ama sen simdiden katir kutur havuc ye catlamasina yrdimci olsun bugunu degerlendr yarin catladigindada degerlendr sonra beklemye gecebilirsin :emir_bebek::anne:

X