-
- Konu Sahibi sehribann16
- #1.001
Ay inşallah sevinç göz yaşları dökeriz canım benimHheidjiej bombeee etkisi yaratacak bende paazr gunü ya çakılıcaz ya sevinc gözuaslari dokecegiz hepbirlikte sevinc gozyasi dokmeyi nasip etsin rabbim o bile kiymetli
Hadi ya olsum canim onmzdeki ay insallh hayrli haberl3rin olsunCanımmm ben elendim bugün başka birşey için doktora gittim olsaydı görürdü bir sürü kan aldılar bomboş çıktı
Sen adete kadar gün aşırı devam et nolur nolmazKız bu gecesi mi kaldı pazar pikti pazartesi çatladı
hey maşallah ikizler dolu 1dereceden senin kesin ikiz ozaman senindeAyy korkutmayın beni tabiki hayırlısı olsun ama çok zor olurAilede var babam ikiz kardeş teyzemin kızları ikiz amcamın kızları ikiz amcamın torunları ikiz
Canım senin agrilarin devam ediyor muhey maşallah ikizler dolu 1dereceden senin kesin ikiz ozaman senindekorkma birini esine ver birinede sen bakarsin nuzguzel iste misss miss cicekkk
O da doğru alındaSen adete kadar gün aşırı devam et nolur nolmazhem bence bizler düzenli ilişkiye devam etmediğimiz için olmuyo
Ah canım ya her ay yeni umutlarHadi ya olsum canim onmzdeki ay insallh hayrli haberl3rin olsun
OnuO da doğru alındabu arada ateş takibini biri yapıyordu hasta değilim gayet iyim ateşim 37.2 çıktı normal mi
Ahahah kim bilir kimi etiketledikKız ben yanlış kişiyi etiket yapmisim
Evet bugun 8.gunum ve aksama dogru bir sanci girdi kramp kasıgima nefe alio nefes verdim ne oldu ben artik anlayamiyrum ayaklarimin altina yastik koydum 5 10dkika snra gitti ama belimin ortasinda bir sicaklik var agri iğıl ığıl degisik rabbim merhamet etsin bizeCanım senin agrilarin devam ediyor mu
CAnim ben yapiyrum ama günlük hersabah yataktan kalkmadan en az 4 saat uykudan snra olcmen gereken bir olcu ben senin normal vcut isini bilmiyrumki ama atesin normal bir tik yukselmis bugun kacinci gunduO da doğru alındabu arada ateş takibini biri yapıyordu hasta değilim gayet iyim ateşim 37.2 çıktı normal mi
Aynn oleAh canım ya her ay yeni umutlar
Allah allah acaba noldu ya rabbim hayırla sonuclandirsin inşallahEvet bugun 8.gunum ve aksama dogru bir sanci girdi kramp kasıgima nefe alio nefes verdim ne oldu ben artik anlayamiyrum ayaklarimin altina yastik koydum 5 10dkika snra gitti ama belimin ortasinda bir sicaklik var agri iğıl ığıl degisik rabbim merhamet etsin bize
CAnim ben yapiyrum ama günlük hersabah yataktan kalkmadan en az 4 saat uykudan snra olcmen gereken bir olcu ben senin normal vcut isini bilmiyrumki ama atesin normal bir tik yukselmis bugun kacinci gundu
Aynn ole
Aynen :)Ahh beybisi bende 5,6 aydr deniyorum:)
Ama erken yapmsn baya
Insallah görmemiştir yanlış olduAhahah kim bilir kimi etiketledik
Amin cnm hepbirlikteAllah allah acaba noldu ya rabbim hayırla sonuclandirsin inşallah
Gormemistir 2017de grmis ensonInsallah görmemiştir yanlış oldu
Tövbeeee pozitif bu canimKızlar selamm benide listeye ekler misiniz Sat 19 Ekim bat 15 Kasımbende ovülasyon başlamıştım bugün 14. Günüm bugün pik yarın çatlar herhalde. Bugün ilişki olmalı mı ?