Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dualarım sizinle ikinizde hastalanmaycamsınız inşallah hamilelik haberlerinizi görücez
Amim can hepbirlikte mucizelerimize kavusalim
Benim yok :) 27 si bat tarihi 8 ekim
Canim senin beklenen adet tarihin 27simi 8 ekimmi onu anlayamadim kasima girdik bekleneden adet tarihin 8 kasimmi
Son adet tarihin 27 ekimmi

Birde bana enson o 3.testte yaptigin ppzitif testin tarihini solermisin ovü testi yapmya devm ediyrmusun ne yaptin ?
ne guzel canim bilgi paylastikca guzel vallahi ben senin eger esinde bir sknti yoksa normal gebe klacagina inaniyrum cnku daha yeni denemeye baslamissiniz sperm testi versin esin ürolojiden
Olsun bana göre var senin belirtin bende @Blue_girll gibi oldum kasık ağrım yumurtlamadan önce bi başladı hala tam gaz devam ben üşüttüm herhalde bi de o çıktı başıma
Hhahahah sorma sorma belim catim catliyor ben anlayamadim bugun 8.gun ve ben yururken sanci cekiyrim ne yumurtaymis beee hala cat cut geziyruz insallj sonclar pozitif olurda bakariz

Tamamdr gerekli testlero yaptr canm sonrasına bakarsn:) en azindan icin daha rahat eder yapılıp sonuclari aldıktan snra..
Aminn aminnn hepimiz kavusalım insallah mucizelerimize

Sehriiiii kızz adetine kac gun var pekiii
Ayy insallah hamissindir:)

Doktoruna denk gelmemisn bebeim ya sanrm
Birde benim yas 35 oluruna bırakmak istemiyorm demistim doktora
2 ay klomen catlatma ignesi kullandm iste olmadı
Ama cidden umitlenmistm
sMdi hayal kırıklıgı oldu icimde doktora gitmiyorum oluruna bırakacagm bir kac ay
Hatta evde ovulasyon testlerim varr onlari bile yapmayacagm bu ay

Canmm yumurtlama donemini havuc yedin?

Beni de ekler misiniz bat 10.11.2023 az kaldı çok heyecanlıyım ama adete 17 gün kala test yaptım negatlfltl
Hosgeldin umarim mucizen seninledir ovü testi yumurtlama takibi yaptinmi hic
Canmm yumurtlama donemini havuc yedin?
Evet cnm benim catlamasini kolaylastrsin diye havuc yedim en fazla gunde 3tane ertesi gun silik oldu cok sanci cektim cnku ben

Hosgeldin umarim mucizen seninledir ovü testi yumurtlama takibi yaptinmi hic

Evet cnm benim catlamasini kolaylastrsin diye havuc yedim en fazla gunde 3tane ertesi gun silik oldu cok sanci cektim cnku ben
Hmm anladn canmm benin catliyor sanrm yaa sorun yok gibi o konuda:)
Benim asıl agrılarm regliye bir hafta on gun kala baslior

Hmm anladn canmm benin catliyor sanrm yaa sorun yok gibi o konuda:)
Benim asıl agrılarm regliye bir hafta on gun kala baslior
Vallahi canm ust iste cift cizgiyi gordum habucu yedim ertesi gun pik yapti can birdaha havuc yedim ertesi gun siliklesti ben dedim catlamayavak sanirim bu ama catladida benide catlatti agridan . .

Evet evet bende suan ole bugun dpo 8.gün catladiktan sonraki ama hala agrim var ne yumiymis rabbim sonumuzu hayrli etsin sen ne durumdasin regline kac gun var

Ahahha sıcak tut kuzum sendw kendini valla senin bayalı az kaldı iki gün sonra yap bence test sen

Sağol canım O düşüğün arkası bebektir der eskiler de benim beş sene oldu o kadar olumsuzluk olunca umutsuzum açıkcası

Evet evet onu söylemek istedim aslında o ara karıştım hiç hiç modunuzu düşürmeyin hani demekki olabiliyor öyle düşünebilirsiniz siz ne zamandır deniyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…