- 21 Ağustos 2023
- 479
- 236
- 26
-
- Konu Sahibi sehribann16
Kız bende belirti yok denecek kadar az kendimi ve sizi umitlendirmek istemiyorum boş yere ama yatıp kalkıp acabaa mi diye düşünmüyor değilim sureklibelirtilerin varya ondan umutlyyum senden valla ne yalan söyleyim @Blue_girll ve U umudunuyitrme içinde aynı şekilde düşünüyorum
Olsun bana göre var senin belirtinKız bende belirti yok denecek kadar az kendimi ve sizi umitlendirmek istemiyorum boş yere ama yatıp kalkıp acabaa mi diye düşünmüyor değilim surekli
İnşallah hissettigin icin soyluyosundur bunlarii canımOlsun bana göre var senin belirtinbende @Blue_girll gibi oldum kasık ağrım yumurtlamadan önce bi başladı hala tam gaz devam ben üşüttüm herhalde bi de o çıktı başıma
Amim can hepbirlikte mucizelerimize kavusalimKızlar dualarım sizinle ikinizde hastalanmaycamsınız inşallah hamilelik haberlerinizi görücez
Canim senin beklenen adet tarihin 27simi 8 ekimmi onu anlayamadim kasima girdik bekleneden adet tarihin 8 kasimmiBenim yok :) 27 si bat tarihi 8 ekim
ne guzel canim bilgi paylastikca guzelNe güzel yazmışsınız evet ne yazıkki çok zor süreç sürekli test yapmak heyecanla bakma havuç olayını sayenizde burada ögrendim :) hatta sinüzler için bir ilaç bile okudum burda
Folik asit kullanıyordum olumsuz olunca biraz sabırsızım onuda bıraktm hatta kadın dogumuda bıraktm direk tüp bebek merkezine gittim görüştüm bütün testleri yapın dedim ama sizleri görünce umutlandım
Hhahahah sorma sorma belim catim catliyor ben anlayamadim bugun 8.gun ve ben yururken sanci cekiyrim ne yumurtaymis beee hala cat cut geziyruzOlsun bana göre var senin belirtinbende @Blue_girll gibi oldum kasık ağrım yumurtlamadan önce bi başladı hala tam gaz devam ben üşüttüm herhalde bi de o çıktı başıma
Neee ciddimisinizzzBelki de ikizdir bana bi tık fazla geldi sanki değer
Tamamdr gerekli testlero yaptr canm sonrasına bakarsn:) en azindan icin daha rahat eder yapılıp sonuclari aldıktan snra..Bu ay son takibi yaptım çokta anlamayarak tabibende aynı şeyi düşünüyorum filmleri vs çektirip belki yumurta takibi 1 ay sonrasında hızlıda tüp bebek düşünüyorum süreçin yıpratmaması adına ya da her ay böyle çok sinir bozucu
Çok teşekkür ederim sizede inşallah sizin olur hemen bende ümitlenirim
Adete 17 gun kala mı:))Beni de ekler misiniz bat 10.11.2023 az kaldı çok heyecanlıyım ama adete 17 gün kala test yaptım negatlfltl
Öylede 9 aydır deniyoruz dayanamadım sonra da kızdım kendime niye bu kadar erken uaptim diye de :)Adete 17 gun kala mı:))
Tabiki cok erken bebeim o
Ahh beybisi bende 5,6 aydr deniyorum:)Öylede 9 aydır deniyoruz dayanamadım sonra da kızdım kendime niye bu kadar erken uaptim diye de :)
Sehriiiii kızz adetine kac gun var pekiiiBilmiyorum ki canım yani belirtilerin aynısı geçen ayın sadece bu iki ay bunları yaşadım ağız tadı bozukluğu ama birşeyler yerken sıkıntı olmuyo ve karnım dolu dolu gazla doluymuş gibi dün gece bacaklarım ağırdı adet belirtim o olucam sandım ama hala olmadım inşallah içimde mucizem vardır da o yüzden olmamışımdır Rabbim güldürsün yüzümüzüü
Doktoruna denk gelmemisn bebeim ya sanrmBende doktora hızlanması için herşeyi yapalım dedim ama ne yazıkki doktorlar aşırı ilgili olmayınca yumurta takibi bile yapalım demedi bu ay ögrendiklerimle denicem bakalm :) peki siz kadın dogumla mı ilerliyorsujuz
Canmm yumurtlama donemini havuc yedin?Canım inan bana okdar cok test gorduki bu gozler silik cizgiyi bile degerlendrip gebe kalani bile gordum okudum
Ve seni. Cizgilerin net pik demek yumurtayicikis anina belki 1 _2 saat once yakalamak gibi herkrs buyuzden goremiyrum sen cift cizgiyi yakalmissin 26.9 da senin cift cizgi olusmus bu pozitiftir t cizgisini kipkirmizi demek tam pik oldu demek heran catlayabilir pik amacida bu
Bende geven ay 32 gun boyinca yumurta gormedim dusun neler cektim xift cizgiyi nile gorsem mutlu olxaktim ama goremeden regli oldum gitti
Buay ayda 2kere ust uste cift cizgiyi gordum hemen basladim havuc yemeye ertesi gun t cizgim kipkirmizydi yani ben sans eseri pik yakaladim ogun catladi okdar sanci cektimki hvuc catlamasima yardimci oluyor burada hakkimzda hayrlisi buarada biramin ek takviye falan kullniyrmusunuz ve esinin sprm testi vermesi lazim ssende bitamin degerlerine baktir canm
HosgeldinBeni de ekler misiniz bat 10.11.2023 az kaldı çok heyecanlıyım ama adete 17 gün kala test yaptım negatlfltl
Evet cnm benim catlamasini kolaylastrsin diye havuc yedim en fazla gunde 3tane ertesi gun silik oldu cok sanci cektim cnku benCanmm yumurtlama donemini havuc yedin?
Hmm anladn canmm benin catliyor sanrm yaa sorun yok gibi o konuda:)Hosgeldinumarim mucizen seninledir ovü testi yumurtlama takibi yaptinmi hic
Evet cnm benim catlamasini kolaylastrsin diye havuc yedim en fazla gunde 3tane ertesi gun silik oldu cok sanci cektim cnku ben
Vallahi canm ust iste cift cizgiyi gordum habucu yedim ertesi gun pik yapti can birdaha havuc yedim ertesi gun siliklesti ben dedim catlamayavak sanirim bu ama catladida benide catlatti agridan . .Hmm anladn canmm benin catliyor sanrm yaa sorun yok gibi o konuda:)
Benim asıl agrılarm regliye bir hafta on gun kala baslior
Ahahha sıcak tut kuzum sendw kendini valla senin bayalı az kaldı iki gün sonra yap bence test senAmim can hepbirlikte mucizelerimize kavusalim
Canim senin beklenen adet tarihin 27simi 8 ekimmi onu anlayamadim kasima girdik bekleneden adet tarihin 8 kasimmi
Son adet tarihin 27 ekimmi
Birde bana enson o 3.testte yaptigin ppzitif testin tarihini solermisin ovü testi yapmya devm ediyrmusun ne yaptin ?
ne guzel canim bilgi paylastikca guzelvallahi ben senin eger esinde bir sknti yoksa normal gebe klacagina inaniyrum cnku daha yeni denemeye baslamissiniz sperm testi versin esin ürolojiden
Hhahahah sorma sorma belim catim catliyor ben anlayamadim bugun 8.gun ve ben yururken sanci cekiyrim ne yumurtaymis beee hala cat cut geziyruzinsallj sonclar pozitif olurda bakariz
Sağol canım O düşüğün arkası bebektir der eskiler de benim beş sene oldu o kadar olumsuzluk olunca umutsuzum açıkcası
Canım zaten yumurtanın döllenme süresi 6- 12 arası oluyor varsa bile çıkması imkansız şuan umarım hamilesindir tabi de senin son adet tarihin ne zaman benim de bat 10 kasımÖylede 9 aydır deniyoruz dayanamadım sonra da kızdım kendime niye bu kadar erken uaptim diye de :)
Ben korkularımı anca temmuz ayında yendim temmuzdan beri deniyoruz hayırlısı bakalımEvet evet onu söylemek istedim aslında o ara karıştımhiç hiç modunuzu düşürmeyin hani demekki olabiliyor öyle düşünebilirsiniz siz ne zamandır deniyorsunuz