Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru doktor bulana kadar asla pes etme ben adet olursam 4. Doktora gitmiş olcam hatta 5. Ama olsun bu konuda en önemli faktör doğru doktora denk gelmek

Ayy evet evet ben 2 kez gittim doktora şu an tesadüfen safra kesesi için ultrasona girdim sol kistinde kanama gördüm dedi jinekologa kadın doguma gittin mi evet gittim dedim normal dediklerini söyledim normal degil emar çekil dedi

Şunu hiçbir zaman unutma polikistik over hamile kalmaya engel değildir polikistik over olanlar kısır demek değildir çocukları olmaz diye birşey yok çok da güzel kalabiliyor valla bende yaş 22 olsa ne hissedilen 82

Kesinlikle zaten bence doktorlar o yüzden çok sakin davranıyor olabilir sende durum nedir bu arada tahlil verdin mi

Sağol canım O düşüğün arkası bebektir der eskiler de benim beş sene oldu o kadar olumsuzluk olunca umutsuzum açıkcası

Favorilerime ekledim hemen alıcam cnm benim birde sinüzit problemim olunca hemen o dikkatimi çekmiş ne güzel herkes bilgisini paylaşıyor havuç çok severim zaten
Bugs bunny olalım diye paylaşım yaptık burda al al mutlaka herkesin evinde olmalı bence ben şans eseri keşvettim çin yağını sonra bir araştırdım baktım her derde deva herkesle paylaşıyorum hemen

Hangi şehirdesin canım

Ay sorma cinnettim eşiğindeyim şansım çok düşük bu ay 10 kasım adetimi bekliyorum artık yapcak bişey yok sizin için sayımdayım ama.
Olsun canım benimde 13.gün oldu ondan sonra olmadı geçen ay çatlatma iğnesi vuruldum 36 sat sonrası ilişki olması lazımdı yapamadık eşim kastı kendini ondan bir gün sonra oldu diğer 10 ayın 8inde yumurtlama günü olduğunu düşündüğüm günler hep tartışıp ilişki olmamıştı eskiden kendimi yerdim olmafı diye şimdi hiç tınlamıyorum bile Allah'ım demek ki böylesini uygun görmüş demek ki o ay nasibi değilmiş diyorum artık

Doğru diyorsun aslında canım ama her an denemeleri bırakabilirim o psikolojiye girdim iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…