-
- Konu Sahibi sehribann16
Doğru doktor bulana kadar asla pes etme ben adet olursam 4. Doktora gitmiş olcam hatta 5. Ama olsun bu konuda en önemli faktör doğru doktora denk gelmek
Canım ilk takipte öyle oluyor genelde ilk takibin mi senin de
Şunu hiçbir zaman unutma polikistik over hamile kalmaya engel değildir polikistik over olanlar kısır demek değildir çocukları olmaz diye birşey yok çok da güzel kalabiliyorvalla bende yaş 22 olsa ne hissedilen 82
Aramıza hoşgeldin o zamanhepimizin hamile haberini almak ümidiyle
Ay sorma cinnettim eşiğindeyim şansım çok düşük bu ay 10 kasım adetimi bekliyorum artık yapcak bişey yok sizin için sayımdayım ama.E yuh yani pislikler ya habersiz yatıya gitmek nedir kaçıncı boyut bi cahillik
İnşallah canım inşallah az kaldı sık dişiniİnşallah boşa değildir bu belirtiler canım inşallah hepimizde vardır
Sağol canım O düşüğün arkası bebektir der eskiler de benim beş sene oldu o kadar olumsuzluk olunca umutsuzum açıkcasıÇok üzüldüm bebeginizeama ne güzel gebelik oluşmuş bilgim yok ama daha yüksek gibi geldi bana
Hiç umutsuzlanmayın benim kuzenim 2 düşük yaptı ve şimdi bebegi kucagında bana dahs yüksek şans geliyor
Bugs bunny olalım diye paylaşım yaptık burdaFavorilerime ekledim hemen alıcam cnm benim birde sinüzit problemim olunca hemen o dikkatimi çekmiş ne güzel herkes bilgisini paylaşıyorhavuç çok severim zaten
Deneme olmadimi yine canım sıkma canını bence tutabilir ihtimal var yineAh bacım maalesef kaldılarşimdi uğurladım
Hangi şehirdesin canımAyy evet evet ben 2 kez gittim doktora şu an tesadüfen safra kesesi için ultrasona girdim sol kistinde kanama gördüm dedi jinekologa kadın doguma gittin mi evet gittim dedim normal dediklerini söyledim normal degil emar çekil dedi
Dediğim gibi canım bu akşam çatlar diye düşünüyorumCanım 3 aydır deniyorum ben genelde pik gördügümü düşünüp bıraktm ilk defa bu ay devam ettm tekrar çizgiyi gördüm
Valla hala bekliyorum adet olmayı canım kan testi vermedimKesinlikle zaten bence doktorlar o yüzden çok sakin davranıyor olabilir sende durum nedir bu arada tahlil verdin mi
Evet evet gerçekten çok önemliÇok teşekkür ederim sizinde emeginize saglıkbu topik için herkesin birbirine duası bile çok önemli
Ayy keskeeKız ne güzel dilek öyle saatine geliyormuş öyle oluyormuşuz
Canimm inşallah hep birlikte hamile haberlerimizi paylaşırız burada hep dualarimdasinizKızlar dualarım sizinle ikinizde hastalanmaycamsınız inşallah hamilelik haberlerinizi görücez
Olsun canım benimde 13.gün oldu ondan sonra olmadı geçen ay çatlatma iğnesi vuruldum 36 sat sonrası ilişki olması lazımdı yapamadık eşim kastı kendini ondan bir gün sonra oldu diğer 10 ayın 8inde yumurtlama günü olduğunu düşündüğüm günler hep tartışıp ilişki olmamıştı eskiden kendimi yerdim olmafı diye şimdi hiç tınlamıyorum bile Allah'ım demek ki böylesini uygun görmüş demek ki o ay nasibi değilmiş diyorum artıkAy sorma cinnettim eşiğindeyim şansım çok düşük bu ay 10 kasım adetimi bekliyorum artık yapcak bişey yok sizin için sayımdayım ama.
Aşkım bence siz benden daha heycanslısınız nedense bende heyecanı yokİnşallah canım inşallah az kaldı sık dişini
Yok yavrum olmadı bunlar zaten çaki gibi saat 3 te 4 te yatıyorlar onları bırakamadığımız için yatağa sürünerek geçtikDeneme olmadimi yine canım sıkma canını bence tutabilir ihtimal var yine
Doğru diyorsun aslında canım ama her an denemeleri bırakabilirim o psikolojiye girdim iyiceOlsun canım benimde 13.gün oldu ondan sonra olmadı geçen ay çatlatma iğnesi vuruldum 36 sat sonrası ilişki olması lazımdı yapamadık eşim kastı kendini ondan bir gün sonra oldu diğer 10 ayın 8inde yumurtlama günü olduğunu düşündüğüm günler hep tartışıp ilişki olmamıştı eskiden kendimi yerdim olmafı diye şimdi hiç tınlamıyorum bile Allah'ım demek ki böylesini uygun görmüş demek ki o ay nasibi değilmiş diyorum artık
Aşkım bence siz benden daha heycanslısınız nedense bende heyecanı yok