Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende sinüzit var bu bilgiden bende yararlanmis oldum şuan canım deniycem mutlaka teşekkür ederim

Bu aydan ben hiç umutlu değilim, artık olmazsa diğer ay kesin ovülasyon. Hangi markayı kullanıyorsun? ay inş hepimiz güzel haberler alırız bu ayyyy

ay valla zormuş bu bebek işleri inş hiç birimizi çok bekletmeden gelir. adamı ikna edene kadar canım çıktı zaten

Merhaba kızlar erken test yapıp atmıştım buraya hepinize çok teşekkür ederim kan testinden sonra haber bekliyordunuz sonuç şimdi çıktı birde buna el atarsanız çok sevinirim

Eklentiler

• Screenshot_20231031_092407_Gallery.jpg
    16 KB · Görüntüleme: 41
Dün adet olmam gerekiyordu
Canım öncelikle gözün aydın rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bizide bilgilendirirsen cok seviniriz nezamandir deniyorsun ovulasyonla mi hamile kaldın hangi zamanlarda ilişki oldu ve belirtilerin nelerdi bunlari da soylersen bize yardımcı olursun

Bu aydan ben hiç umutlu değilim, artık olmazsa diğer ay kesin ovülasyon. Hangi markayı kullanıyorsun? ay inş hepimiz güzel haberler alırız bu ayyyy
Merhaba arkadasm ben bir gebenin gunlugunun testlerini kullaniyorum memnunum
Ha ama halen hamile kalamadm o ayrı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…