- 21 Ağustos 2023
- 479
- 236
- 26
-
- Konu Sahibi sehribann16
Bende sinüzit var bu bilgiden bende yararlanmis oldum şuan canım deniycem mutlaka teşekkür ederimÇin yağı diye bişey var canım çinle bi alakası yok İsveç nanesi aslında mentollü bişey tüm iltihapları enfeksiyonları söküyor. Bugün bir arkadaşıma söyledim hatta kullandı hemen etkisini gördü enfeksiyon olmuş o da günlük pede kulak çubuğuyla çok az sürüyorsun ama çok az çünkü yakıyor tüm iltihabı alıyor. Sinüzit burun tıkanıklığı bunları da çözüyor bu arada burnun tıkalıysa sür bundan çeşme gibi akıtıyor hemen
Uyku tutmadı mı heyecanlı bekleyiştenBende sinüzit var bu bilgiden bende yararlanmis oldum şuan canım deniycem mutlaka teşekkür ederim
Bu aydan ben hiç umutlu değilim, artık olmazsa diğer ay kesin ovülasyon. Hangi markayı kullanıyorsun? ay inş hepimiz güzel haberler alırız bu ayyyyCanım bende uygulama kullanıyordum 2 Ay boyunca ondan ilerledik sonuç alamadım bu ayda ovulasyon testi alip onu denedim takvime göre 2 gün fark vardı bu ayda takvime göre gitseydim yumurtlama günlerini kaciracaktim mesela adetimin 9.cu günü başladım 11.gun pik gördüm ve o haftayı ful degerlendirdim simdi sonucunu bekliyorum inşallah müjdeli haber verebilirim bu ay tutmazsa sende kesinlikle ovulasyondan git zaman kaybetme inşallah tutmuştur ama
Canım şöyle düşün telefonlar da yumrtlama günleri olarak gözüken herkes de olmuyo malesef testi de öyle düşün kiminde 6 gün kala çıkar kiminde 6 gün gecikince o yüzden onu kafana sokma sakın en iyisi adet gecikince tekrar test yapmak benim ovulasyon takibi yarım kaldı bu ay canım ama yapıp pik görüp çatlayan arkadaşlarımız var topikte
ay valla zormuş bu bebek işleri inş hiç birimizi çok bekletmeden gelir. adamı ikna edene kadar canım çıktı zatenCanım şöyle düşün telefonlar da yumrtlama günleri olarak gözüken herkes de olmuyo malesef testi de öyle düşün kiminde 6 gün kala çıkar kiminde 6 gün gecikince o yüzden onu kafana sokma sakın en iyisi adet gecikince tekrar test yapmak benim ovulasyon takibi yarım kaldı bu ay canım ama yapıp pik görüp çatlayan arkadaşlarımız var topikte
Hemde nasıl zor canım beay valla zormuş bu bebek işleri inş hiç birimizi çok bekletmeden gelir. adamı ikna edene kadar canım çıktı zaten
Ya canım benim gözün aydın tekrardan Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba kızlar erken test yapıp atmıştım buraya hepinize çok teşekkür ederim kan testinden sonra haber bekliyordunuz sonuç şimdi çıktı birde buna el atarsanız çok sevinirim
Çok teşekkür ederim kan testinden hiç anlamıyorum normalmi değil mi acabaYa canım benim gözün aydın tekrardan Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Gecikmenin kaçıncı günündesin canımÇok teşekkür ederim kan testinden hiç anlamıyorum normalmi değil mi acaba
Canım düzenim oyle değişti ki burdan hic çıkmıyorum geceleri yatmıyorum eşim artık uyu diyip duruyoUyku tutmadı mı heyecanlı bekleyişten
Ben de ilk defa kullandım freely marka aldim memnun da kaldım tavsiye ederim canimBu aydan ben hiç umutlu değilim, artık olmazsa diğer ay kesin ovülasyon. Hangi markayı kullanıyorsun? ay inş hepimiz güzel haberler alırız bu ayyyy
Adamlar isyanları oynuyor artik onlar bizim gibi sabırlı değilleray valla zormuş bu bebek işleri inş hiç birimizi çok bekletmeden gelir. adamı ikna edene kadar canım çıktı zaten
Dün adet olmam gerekiyorduGecikmenin kaçıncı günündesin canım
Ne hissettiğimizi bi bilseler hayatta demezler deCanım düzenim oyle değişti ki burdan hic çıkmıyorum geceleri yatmıyorum eşim artık uyu diyip duruyo
Kesinliklee ben birde onu umitlendirmemek için belirti hissetsem bile ona belli etmemeye çalışıyorum sorduğun da felan yok diyorum benim gibi sonradan üzülmesin diyeNe hissettiğimizi bi bilseler hayatta demezler de
Canım öncelikle gözün aydın rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bizide bilgilendirirsen cok seviniriz nezamandir deniyorsun ovulasyonla mi hamile kaldın hangi zamanlarda ilişki oldu ve belirtilerin nelerdi bunlari da soylersen bize yardımcı olursunDün adet olmam gerekiyordu
Merhaba arkadasm ben bir gebenin gunlugunun testlerini kullaniyorum memnunumBu aydan ben hiç umutlu değilim, artık olmazsa diğer ay kesin ovülasyon. Hangi markayı kullanıyorsun? ay inş hepimiz güzel haberler alırız bu ayyyy
Oyyyy tebrik ederim Rabbin saglikla kucagina almayi nasip etsn insallahMerhaba kızlar erken test yapıp atmıştım buraya hepinize çok teşekkür ederim kan testinden sonra haber bekliyordunuz sonuç şimdi çıktı birde buna el atarsanız çok sevinirim