- 21 Aralık 2022
- 1.477
- 766
-
- Konu Sahibi sehribann16
Normal canim yumurtlama donemi oluyorBenim kasiklarimda hala agri var normal midir
Canım ben dün silikestigi için değerlendirdim bugun yapmiycam ama yarin yapsamda daha bi kâri olmaz heralde demiNormal canim yumurtlama donemi oluyor
Canim senin testin pozitifri sonra siliklesti eger dersen icime sinmedi ben belki pik gormek istyrum t cizgisi kipkirmizi olur belki diye yapmak istersen yapmaya devm et icindeki supheden kurtulmus olursun bu tamamen sana kalmis ama herkes pik yakalayamiyr ovu testinin c cizgiside t cizgiside pozitifi gosteriyrdu senin pik olsaydi eger ertesi gun senin benm gibi pik olurdu senin demmki yatarken pik oldu catladi bilemiyruzki icrde ne olduhunu ertesi gunde siliklesti cnku catladi geceCanım ben dün silikestigi için değerlendirdim bugun yapmiycam ama yarin yapsamda daha bi kâri olmaz heralde demi
Yani benim testlerim suan iç açıcı mi bence siliklestikten sonra daha pik olmaz heralde yakaladim onu cunku demiCanim senin testin pozitifri sonra siliklesti eger dersen icime sinmedi ben belki pik gormek istyrum t cizgisi kipkirmizi olur belki diye yapmak istersen yapmaya devm et icindeki supheden kurtulmus olursun bu tamamen sana kalmis ama herkes pik yakalayamiyr ovu testinin c cizgiside t cizgiside pozitifi gosteriyrdu senin pik olsaydi eger ertesi gun senin benm gibi pik olurdu senin demmki yatarken pik oldu catladi bilemiyruzki icrde ne olduhunu ertesi gunde siliklesti cnku catladi gece
Benim senin gibi iki cizhim pozitifti ve dedilerki benm en son girdugum kirmizilik bunlar yani pozitif yumurtan hazr ben dedim yarin tekrar yapcam ya siliklescek yada tam pik yapcak cnku benm yumurtam catlayamadi ogece hissettim vok sancim oldu havuta yedim ertesi gun tam pikti kipkirmiydi yani ben catlamasina belkide 2 3saat kala testle piki yakalamis oldum .. ertesi gun silik lesti ole rahatladim
Canim benm seninki pozitifti dedim ya ertesi gun siliklesti herkes pik yakalamiyr eger icine sinmiyrsa ovu testine devam et cnm benmYani benim testlerim suan iç açıcı mi bence siliklestikten sonra daha pik olmaz heralde yakaladim onu cunku demi
Canım senin ağzında metalik bir tat var mıBaş dönmen baska sebeptende olbilir cnm stres yaptin yapma cnm sen icin rahat etmoyraa mutlaka eczanenede sor ben gebe klmk istyrum doktrum bana bunu hergun icmemi soledi ama acaba bir sknti olabilir mi diye sor icinde rahatlqr..
Ben hep size gordugum duyduhum tecrube ettigim seyleri soleyip uyarmaya calisiyrum benim kullnmadigim yada yapmadigim seyleri qsla solememe onermem..
Bak misal bir ara bu çaksir suyunu bile denedim bana iyi gelmedi biri dese caksir suyu kullanan varmi diye bana iyi gelmedigi icin aslaonermem derim bende bulanti yapti tsh bozuldu vb.
AMa tabikide herzman doktorumuz ne derse o bazi doktrlarda sans isi nediyim rabbim sifa versinhayrli haberlerimiz olsun
Canımmmm süperrr bugünü kesin değerlendirAy kızlar benim yumurtam çatladı silikleşti test ama bir sorunum var @Blue_girll de konuştuk normal dedi regl dönemin de ki gibi koyu kırmızı pıhtı attım sancım da var korktum ben biraz ama bişey yapmam gerekir mi aranızda başka yaşayan var mı bunu kızçeler
Canımmmm süperrr bugünü kesin değerlendir
Ay bu kanama baya baya normal o zaman bi ben bilmiyormuşum demek ki canımCanımmmm süperrr bugünü kesin değerlendir
O tutturmuş bende sıkıntı olsa ilk çocuk olmazdı diye iyi de kilo sigara kullanımı vs değişiyor herşey ama kavga çıkartıyor konu açıldığında. O kadar sıkıldım ki her ay hamile gibiyim. Bu ay mesela sözde göğüslerim ağrıyor sırtım belim ağrıyor. Psikolojik hep bence sonra göğüslerime dokunuyorum ağrı filan yok. Rabbim neylerse güzel deyip kadere razı olacağım da işte eşimin bencilliği beni çok üzüyorben doktora gittim adet ağrılarım çok şiddetlioluyor diye muayene oldum bir sorun görmedi.diğer hiçbir test yapılmadı .eşimide doktora gitmesi için söyledim bu ay gidicek.malesef onunda ikna olması gerekiyor.çocuk olmayınca hep kadında problem aranıyor bizim toplumda,eşinnde gitmesi için ikna et bence
Yok daha devam etmiycem canım dediğin gibi bekliycemCanim benm seninki pozitifti dedim ya ertesi gun siliklesti herkes pik yakalamiyr eger icine sinmiyrsa ovu testine devam et cnm benm
Yok sen dedin oldu habababab varmi diye kendime sorguladim oldu belirti cikartirma bana simdiCanım senin ağzında metalik bir tat var mı
Evet canım hemde nasıl meyvesuyu bırakmadım dedim acaba grip mi oluyorumYok sen dedin oldu habababab varmi diye kendime sorguladim oldu belirti cikartirma bana simdiseni. Ole birseymi var canim
Bazılarının yumurtalama zamanı kanaması oluyomuş canım seninde ondan heralde gözün aydın çatlamış yumurtanAy kızlar benim yumurtam çatladı silikleşti test ama bir sorunum var @Blue_girll de konuştuk normal dedi regl dönemin de ki gibi koyu kırmızı pıhtı attım sancım da var korktum ben biraz ama bişey yapmam gerekir mi aranızda başka yaşayan var mı bunu kızçeler
Eşlerin bu durumda tutumu çok önemli benim adet düzensizliğimden dolayı bende dolayı olmadığını biliyordum ama eşim yine de nolur nolmaz test verdi oda bişey çıkmadı şükür seninde eşinin yapması lazım olması gereken bu anlayışı sıfır eşinin yanlış anlamada canım senin için diyorumO tutturmuş bende sıkıntı olsa ilk çocuk olmazdı diye iyi de kilo sigara kullanımı vs değişiyor herşey ama kavga çıkartıyor konu açıldığında. O kadar sıkıldım ki her ay hamile gibiyim. Bu ay mesela sözde göğüslerim ağrıyor sırtım belim ağrıyor. Psikolojik hep bence sonra göğüslerime dokunuyorum ağrı filan yok. Rabbim neylerse güzel deyip kadere razı olacağım da işte eşimin bencilliği beni çok üzüyor
Simdi aklimdan geciyrdun biliyrmusun dedim regli oldumu acaba benmde vardi kistim sol tarafta haziranda ama regli ile gider dedi okdar uzatiyrmu cnm regli ama yumurtlma gordun uzerine 14 ekleyince regli olmuyrmusun acaba gec dollnme olabilirmi sakin ilac falan iceyim adetim sokulsun deme tammi ne olur ne olmaz baktin gelmedi en iyisi kan vermek yarin kan ver istersen cnm ben ciddden testlere guvenemiyrum sabah ilk idrarinla yaptin dimi buzamana kadar olan teslerini hic cekip atmadin burayadaKızlar bende halen gelen giden yok geçen ayda 5 gün geçikti söktürücüye rağmen bu ayda mı öyle olucak acaba kist hala düşmedi diye mi acaba
Canım ben söktürücü olmadan adet olamayorum kaç ay 1 yıldır duphastonu 14. Gün ile 25.gün arası kullanıyorum günde iki tane 28 günde bir oluyorum bu gebeliğe engel değil hatta gebeliğe yardımcı oluyomuş progesteron mudur nedir salgılıyo galiba içtim zaten onu 3.gün önceye kadar geçen ay doktor kist var dedikten sonraki gün regl oldum baya yoğun gitmiştir diye düşünmüştüm ben ovulasyon testini 13. Günde bıraktım pik olmadan attım çöpe 11.güne kadar olanın fotosu kalmış onuda atmıştım sana zaten ilişkide 13. Günde en son oldu tartışmıştık eşimle ondan sonra 26 ve 27. Gün oldu kan testini 1 hafta geçmeden vermek istemiyorum canım onda negatif görmek beni çok kötü yapıyo günlerce kendime gelemiyorumSimdi aklimdan geciyrdun biliyrmusun dedim regli oldumu acaba benmde vardi kistim sol tarafta haziranda ama regli ile gider dedi okdar uzatiyrmu cnm regli ama yumurtlma gordun uzerine 14 ekleyince regli olmuyrmusun acaba gec dollnme olabilirmi sakin ilac falan iceyim adetim sokulsun deme tammi ne olur ne olmaz baktin gelmedi en iyisi kan vermek yarin kan ver istersen cnm ben ciddden testlere guvenemiyrum sabah ilk idrarinla yaptin dimi buzamana kadar olan teslerini hic cekip atmadin burayada
Canim benim bilmedigim bir konu adet sokturucu ilac degil sanirim seninki baktim internettende rahim iç dokusunun kalınlaşmasını engellemeye yardım etmektedir.diye yaziyor ama bnm anlayamadihim senin rahim kalinlasmasi lazimki bebek oraya tutunsun hic bilemedim yorumda yapamadim can rabbim sifa versin tek duam bu insallh en yakin zamamda mucizene kavusursunCanım ben söktürücü olmadan adet olamayorum kaç ay 1 yıldır duphastonu 14. Gün ile 25.gün arası kullanıyorum günde iki tane 28 günde bir oluyorum bu gebeliğe engel değil hatta gebeliğe yardımcı oluyomuş progesteron mudur nedir salgılıyo galiba içtim zaten onu 3.gün önceye kadar geçen ay doktor kist var dedikten sonraki gün regl oldum baya yoğun gitmiştir diye düşünmüştüm ben ovulasyon testini 13. Günde bıraktım pik olmadan attım çöpe 11.güne kadar olanın fotosu kalmış onuda atmıştım sana zaten ilişkide 13. Günde en son oldu tartışmıştık eşimle ondan sonra 26 ve 27. Gün oldu kan testini 1 hafta geçmeden vermek istemiyorum canım onda negatif görmek beni çok kötü yapıyo günlerce kendime gelemiyorum
Hic idrar testi berdin mi canim idrarinda kaşınti yada yanma varmi idrar yaparken acaba enfeksiyon falan mi oldun kopuklu dedin ya vallhi bnmde aklima o geldi cnku benmde oleydi enfeksiyon olmustum anlayamadim ama bu belirtiler yoksa sadece kopukluyse belki gebeliktende olabilir bazi kadnlar bu sekildede anlayabiliyr gkrmustum onuİlk idrarda yaptım canım ama afedersin de idrarın bulanıktı baya geçen ayda 1 kere öyle oldu akıntıdan dolayı mı acaba inşallah enfeksiyon değildir