Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım valla bende araştırmadım duphastonu sadece gebeliğe engel olmayan hatta yardımcı olan söktürücü olarak biliyorum rahimin çok kalın olması da iyi değil aşkım

İdrar testi vemedim canım köpüklü değil bulanıktı ovulasyon testi yaparken değildi bende akıntım varya beyaz 10 gündür falan var oda ondan dolayı olmuştur diye düşünüyorum hani idrarla karışmıştır falan diye

ANladim cnm insallh bir enfeksiyon falan degildir ama idrar ile akintinin o sekilde bulanik yapmasi bence degildir ya yedigin ictihin birseyl3rdende kaynaklanmis olabilir sen yarin bol su ic bakalim yarinda idrarin olemi olcak kasintin yok dimi yoksa yanma falan bnce enfeksiyin degildr

Bak canım ben günleri ayarlıyorum bak bugğn yumurta çatladı bugğn pik oldu vs. Uymaya çalışıyor çocuk istiyor o zaten soktu aklıma ama test vs deliriyor utanıyor muhtemelen bende annesine söyledim en son şikayet ettim valla:))

Şansa yarın işe gidicem bol su içemiyorum işteyken ama Çarşamba evdeyım kesin içicem canım teşekkür ederim

Bazı erkekler sabırsızdır o an olmayınca otomatikman o şeyden soğuyolar ondan olabilir mi acaba canım yaptığı çok ayıp sen o kadar uğraşıyosun koşuşturuyosun afedersin ama iki dklık bi işleri var sadece omu zor geliyor iyi sabrediyosun canım valla

Aynen ne yapayım inan bende bilmiyorum. Rahim filmi bile çektirdim o acıya dayanıp o iki dakikalık şeyi yapmıyor ayrıca doktorda dedi o testi yaptırsın aşılama da yaparım diye ama yok olursa doğal şekilde olur yoksa yok deyip kesip atıyor. Rabbim inşallah nasip eder kuzum yoksa hevesim de kalmadı. Dualarında benimde unutma olur mu inşallah seninde en kısa zamanda bir evladın olur

Dualarım her zaman hepinizle canım benim aklına girmek istemiyorum ama ben senin yerinde olsam çocuk istemeyi bırakırdım heralde çünkü tek kişinin çabasıyla olucak iş değil bu eşinin senin hastane de vs sana destek olması lazımken şu yaptığına bak kimseye minnet değiliz bazen bizlerde tartışıp yumurta gününü değerlendiremedik olabilir bunlar ama eşinin yaptığı çok yanlış kuzum Allah yardımcın olsun

Selam kızlar burayı bi güncelleyeyim dedim :) takvim 20 Si yumurtlama veriyordu 16 dan 22 ye kadar full değerlendirdik neredeyse. 19 dan 23 e kadar ovülasyon yaptım hep negatifti kaçırdım heralde dedim ya da daha yumurtlamadım. Geçen hafta değerlendiremedik. Regle son 5 gün inanılmaz bir göğüs ağrım var özellikle uçlara doğru ki normalde hiç olmaz regl döneminde de bilemiyorum ya. Erken gebelik yaptım bugün negatif. Pozitife dönme ihtimali var mı ki? Bu ay da olmazsa şu yumurtlama olayı kafamı karıştı full yapacağım diğer ay

Canım keşke o testi 16 22 arası yapsaydım daha sağlıklı olurdu senin için ondan sonra negatif olmasının sebebi çatlama gerçekleşmesi olabilir de olmayabilir de çünkü birden pik oluyo ve ondan sonra silikleşiyor veya tamamen kayboluyor çizgi şuan gebelik testinde çıkmaması gayet normal tabiki de sonradan pozitife dönüşme ihtimali var nasibinde varsa

Ya aslında ben test yapmıyordum hiç. Yumurtlama belirtilerim oldu 19 unda her ay öyle oluyor benim kesin yumurtluyorum bi bakayım dedim o kadar emindim sonraki hafta yumurtladıysam zaten değerlendiremedik. Öncesinde yumurtladıysam değerlendirdik o haftayı full. Erken gebelik testleri 6 gün öncesine kadar gösteriyor diyorlar ya o yüzden yaptım da bi dahaki ay full ovülasyon yapacağım ya denk getirmek zor bunu siz ne yaptınız bu arada?

Canım şöyle düşün telefonlar da yumrtlama günleri olarak gözüken herkes de olmuyo malesef testi de öyle düşün kiminde 6 gün kala çıkar kiminde 6 gün gecikince o yüzden onu kafana sokma sakın en iyisi adet gecikince tekrar test yapmak benim ovulasyon takibi yarım kaldı bu ay canım ama yapıp pik görüp çatlayan arkadaşlarımız var topikte

Valla bakayım canım adet olursam 2.veya 3. Günü gitmem lazım o zaman ona da baktırırım sen ne önerceksin canım
Çin yağı diye bişey var canım çinle bi alakası yok İsveç nanesi aslında mentollü bişey tüm iltihapları enfeksiyonları söküyor. Bugün bir arkadaşıma söyledim hatta kullandı hemen etkisini gördü enfeksiyon olmuş o da günlük pede kulak çubuğuyla çok az sürüyorsun ama çok az çünkü yakıyor tüm iltihabı alıyor. Sinüzit burun tıkanıklığı bunları da çözüyor bu arada burnun tıkalıysa sür bundan çeşme gibi akıtıyor hemen

Canım bende uygulama kullanıyordum 2 Ay boyunca ondan ilerledik sonuç alamadım bu ayda ovulasyon testi alip onu denedim takvime göre 2 gün fark vardı bu ayda takvime göre gitseydim yumurtlama günlerini kaciracaktim mesela adetimin 9.cu günü başladım 11.gun pik gördüm ve o haftayı ful degerlendirdim simdi sonucunu bekliyorum inşallah müjdeli haber verebilirim bu ay tutmazsa sende kesinlikle ovulasyondan git zaman kaybetme inşallah tutmuştur ama

Ayyy çok iyi bakalım eğer enfeksiyon çıkarsa kesin kullanayım hem sinüzit de var bende onun içinde kullanmış olurum çok teşekkür ederim aşkım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…