- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
- Konu Sahibi sehribann16
Canım valla bende araştırmadım duphastonu sadece gebeliğe engel olmayan hatta yardımcı olan söktürücü olarak biliyorum rahimin çok kalın olması da iyi değil aşkımCanim benim bilmedigim bir konu adet sokturucu ilac degil sanirim seninki baktim internettende rahim iç dokusunun kalınlaşmasını engellemeye yardım etmektedir.diye yaziyor ama bnm anlayamadihim senin rahim kalinlasmasi lazimki bebek oraya tutunsun hic bilemedim yorumda yapamadim can rabbim sifa versin tek duam bu insallh en yakin zamamda mucizene kavusursun
Hic idrar testi berdin mi canim idrarinda kaşınti yada yanma varmi idrar yaparken acaba enfeksiyon falan mi oldun kopuklu dedin ya vallhi bnmde aklima o geldi cnku benmde oleydi enfeksiyon olmustum anlayamadim ama bu belirtiler yoksa sadece kopukluyse belki gebeliktende olabilir bazi kadnlar bu sekildede anlayabiliyr gkrmustum onu
İdrar testi vemedim canım köpüklü değil bulanıktı ovulasyon testi yaparken değildi bende akıntım varya beyaz 10 gündür falan var oda ondan dolayı olmuştur diye düşünüyorum hani idrarla karışmıştır falan diye