Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim Allah razı olsun bir yıllık evliyim geçen ay bebek istedik ve sadece yumurtlama gününde denedim 1 defa takvime göre takip yaptım geçen ay olmadı bu ay adet bittikten sonra 4 gün değerlendirdim yine takvime göre tam yumurtlama gününde tutmuş olarak görünüyor isteyen herkese nasip olsun inşallah bu arada hiçbir belirtim olmadı hâlâ da yok test yaparak öğrendim

Merhaba kızlar erken test yapıp atmıştım buraya hepinize çok teşekkür ederim kan testinden sonra haber bekliyordunuz sonuç şimdi çıktı birde buna el atarsanız çok sevinirim
Hayrli olsun canim senin adina sevindim masallh degerin cok iyi dualarinda bizleride unutma hamislerin duasi kabul olur rabbim nasip etsin bole mutlu haberleri paylasmayi
Saglikli sihhetli kucahina al canim

Ayyy amin canım inşallah sıkıntısız bi süreçle bebeğine kavusursun

Hayrli olsun canim senin adina sevindim masallh degerin cok iyi dualarinda bizleride unutma hamislerin duasi kabul olur rabbim nasip etsin bole mutlu haberleri paylasmayi
Saglikli sihhetli kucahina al canim
Teşekkür ederim canım benim Dualarım sizinle en kısa zamanda sizlerde haber verirsiniz inşallah içinizi ferah tutun

Merhaba kızlar erken test yapıp atmıştım buraya hepinize çok teşekkür ederim kan testinden sonra haber bekliyordunuz sonuç şimdi çıktı birde buna el atarsanız çok sevinirim
Canım maşallah bir gün gecikmeyle gayet güzel çıkmış değerin maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ayyy çok iyi bakalım eğer enfeksiyon çıkarsa kesin kullanayım hem sinüzit de var bende onun içinde kullanmış olurum çok teşekkür ederim aşkım
Ne demek canım benim her evde bulunması gereken bişey valla kışta geliyor ağız burun tıkandı mı direk sürün ama çok etkili az sürün sonra sövmeyin bana

Bende artık toplum baskısından oladar sıkıldım ki bide sorun varmış gözüyle bakıyorlar halbuki bi bende sorunda yok
Aynen öyle ben başlarda kendim istemediğim halde acaba doğrumu söylüyorlar diye düşünceye girdim çok karamsardım sonra onlar istediğini konuşsun ben Rabbimden istiyorum diye düşündüm ve gebe kalmak istedim. Çok dua ettim Allah'ım ben senden istiyorum sen kolaylıkla bana ve tüm isteyenlere nasip et diye dualarım kabul oldu

Kızlar ya ben bu aydan hiç umutlu değilim Perşembe gününü değerlendirmiştim pazar yumurtladım o günü değerlendirdim dün o kadar hazırlık şey yaptım kötü sürpriz yatılı misafir geldi beynimden vuruldum dünü de değerlendiremedik iyice modum düştü umudum kalmadı

Dualarını bizden de eksik etme canım hamişsin sen duan kabul olur senin

Tam tersi umudunu yitirme moralini yüksek tut canım dua et bol bol inşallah diğer günlerde tutmuştur bugünde dene 24 saat sürüyor diyorlar çünkü

Tam tersi umudunu yitirme moralini yüksek tut canım dua et bol bol inşallah diğer günlerde tutmuştur bugünde dene 24 saat sürüyor diyorlar çünkü
Pazar pikim di Dün de çatladı ama canım yumurtam hala bi şansım varmıdır ki ay adamla da kavga yaptım o iş bugün zor

Pazar pikim di Dün de çatladı ama canım yumurtam hala bi şansım varmıdır ki ay adamla da kavga yaptım o iş bugün zor
Bence dene canım hem iki günde bir daha etkili diye okudum hep bugünde şansın artmış olur eşine karşı sen bir adım at bugünü tatlıya bağlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…