Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ilk 1 sene hiç istemedim surda 3 aydir istiyorum inşallah rabbim kolaylıkla bana ve isteyen herkesede nasip eder

canim uzulme birgun onceden vardi sperm spermler 3gun en fazla 5gun icerde kalabiliyor niye kavga ediyrsun adamla sabah halletseydiniz ama uzulme hic modunu dusurme icerde spermler vardi sonucta i sallh biri doller

Ayy inanmiyorum çok kötü denk gelmiş canım ya onlarda tam gününü mu bulduda geldiler dun catlama gunumuydu canim

Bak sinirden bası verdim mesajı tamamlamadan hırsımdan oturdum ağladım tüm gece bu ayda boşa gitti diye yüzüm gözüm şişti
Tove tovbeeeee niye agliyrsunnnnn bak canim olasi varsada olmaz bu sekilde sen pik catlamadan 1gun once birliktelik olduysa sknti degil

canim uzulme birgun onceden vardi sperm spermler 3gun en fazla 5gun icerde kalabiliyor niye kavga ediyrsun adamla sabah halletseydiniz ama uzulme hic modunu dusurme icerde spermler vardi sonucta i sallh biri doller
Kız içerde insanlar uyuyor nasıl yapayım ay bi de başka şehirden geldiler akşam yemek yedik oturuyoruz düşün ikimizin de haberi yok tak telefon e biz geldik kapıyı açın eşimin arkasaşları bu arada bunlar yani akraba falan da değil eşi bebeği kendisi zıngıldadı geldi adamı sevmem zaten eşini severim kız çok ponçik de şimdi daha da sevmiyorum ben en yakınıma bile habersiz gitmem bunlar şehir değiştiriyor ey mübarek

Tove tovbeeeee niye agliyrsunnnnn bak canim olasi varsada olmaz bu sekilde sen pik catlamadan 1gun once birliktelik olduysa sknti degil
Ya işte Perşembe oldu cuma cumartesi boş pazar pikim di o zaman oldu dün de silikleşti test değerlendiremedik de malum bugün yapmadım testte ama gene koyu akıntı geldi test yapsam mı acaba . Kız o kadar psikolojim bozuldu ki artık anlatamam ay bi de arsız arsız sizde yapın artık ni çocuk deyiverdi adam durduk yere verdi bebeği kucağımıza bi bıraksanız yapcaz da bırakmıyonuz ki

Kız sakin ol o bendede oluyor arada tam ayarlıyorum akşam çalışmaya gitmem gerek diyor gec saatlere kalıyor bizim o iş ama bugünü sen yinede degerlednir belli olmaz
Ay dediğin gibi yavrum benim önce kendimi sakinlemem lazım da tabi bu misafirlerin de gitmesi lazım şuan akşamı öngöremiyorum o yüzden. benim eşimde işi düzensiz 4 vardiya çalışıyor zaten zor denk getiriyoruz

Yaaa bi yandan üzüldüm bi yandan anlattıklarına gülüyorum kusura bakma dengesiz insanlar çok yapın der mani olurlar ama bazı insanlar var tersleyip azarliyorlar fırsat vermiyorlar onlarda onu yapamıyorlar bidaha iste bende öyle olamıyorum yüzlerine bisey diyemiyorum maalesef seni anliyorum

Aynen canım dün çatladı ah benim hep böyle oluyor özel günlerimizde de bir anda insanlar geliveriyor doğum günü yıl dönümü hep böyle yani
Kabul etme artık canım yeni bi hayata başlamak için önemli adımlar atiyosun karı koca basbasa kutlamak ister herkeste saygısız insan cok

Ayy bugunde kalmasınlar artık yaniiİste diyorum ya çok zorlu işlermiş gercekten hayatını düzenini su biakc güne uydurmaya çalışmak zorunda kalıyor insan aksi bisey olsa o güne denk gelse sanki o ayki tüm çaban çöp oluyormus gibi oluyo

Ay inşallah değerlendirebiliriz canım senin içinde tüm kalbimle çok mutlu oldum inan bana durumunu cinsiyetini bize yaz haber ver olur mu ilerleyen zamanlarda da teyzeleri olarak merak ederiz
Umarım burdaki telaşlı bekleyişlerin hepsi bi melekle taçlanır hepimiz bu mutlu haberi bu ay alirizda 2024 anneleri oluruz inşallah dualarımda hep varsınız

Ay inşallah değerlendirebiliriz canım senin içinde tüm kalbimle çok mutlu oldum inan bana durumunu cinsiyetini bize yaz haber ver olur mu ilerleyen zamanlarda da teyzeleri olarak merak ederiz
Tamam canım inşallah seninde güzel haberleriniz bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…