Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben araştırma hastanesinde kan verdim canım referans yazmıyor ama yazdığı dvitamini her gün 1 tane yazıyor üstünde benim denemeler oldu ama.baslarsam bugun bi zararı olmaz mi
Hergünmü haftada iki defa kullnilir o canim istersen arastir ben hala kullniyrum cnm d vitamini bebek icinde cok onmli kemik gelisimi ve baska hersy icin hamileliktete kullniliyr onlarda bakabilirsin ama icine sinmezse doktora sor canm tabiki sa.ocagina git yarin sor cnm

Bana yazdığı ilaç bu arkasında da günde 1 yazmışlar canım ilacim ismini internete yazıp gebelik için bi sakıncası varmi diye baktığımda gebelikte kullanılması onerilmiyor yaziyo ondan korktum başlayamadım bu ay belli olsun kullanmaya baslicam baş dönmem cok cunku

Canım ben 5 ay önce tsh baktırmışım yeni fark ettim benimki de böyle çıkmış
İyi canim senin tsh ama 5 ay cok uzun bir sure gebe kalmaya calisiyrsun belli olmuhr bu hormonlara sen yine baktir cnm garantiye al hep isini hamile kalmak icin en fazla 1ile 2.50 arasi olmali zaten gebe iken tsh bir pik yapiyor cnku bebek senin ilk 3ayina kadar senin tsh hormonundan besleniyor ve allah korusun tsh düsük tehlikesi yaratan bir hormon antikorlar bebegi zararli nir madde gorup malesef onum dusmesi icin elinden geleni yapiyor kontrl ettirmekte hep fayda vardr
Ama seninki iyi canm

Bana doktorum testlerime bakarak 2. Doktorum senin buyuk ihtimalle yumurtan çatlamıyor dedi 2 3 kere yumurta takibi çatlatma iğnesi vs sonra aşılama dedi ama hiç bakalım bi çatlıyo mu büyüyo mu demedi adet olunca gittim hanımefendi tatildeydi diye mecbur başka doktordan girdim oda direk femaraya başlattı 2 tane güzel oluştu yumrtam çatlatma iğnesi yazdı vuruldum ama hanimefendi hiç demedi bana rahim duvaın ince diye yumurtam çatlamayıp kist oldu işte

Canım sendeki 60 kapsüllük doktrun sana 2aylık vermis buyuzden hergun ic demis
Bak benm kullndihim 14 kapsulluk haftada ikikere ic yeterli gelir dedi seninkini 6 larda gorunce demkki herhun onermis icine sinmezse hergun icmek hafyada 2kere ic ben hala kullniyrum sen sor tabiki icin rahat etsin internettende arastirabilirsin d bitamin eksiklihi gebeligi etkiliyor doktrum gebelik dusunuyrum dedim dahiliye hepsine bakti b12 o bu su vd vitamini onmli dedi

Eklentiler

• dc1.png
    449,9 KB · Görüntüleme: 43
Evet TSH çok önemli etken diyolar 3.84 çıktı ama 3 olması lazımmış en fazla pislik doktor anormal falan demedi ben sormuştum hatta 3.84 yüksek değil mi diye

İnanmaktan geçiyor herşey tabi ama insan yoruluyor bazen çok pes edesi geliyor Rabbim bize sabır versin inşallah

Evet TSH çok önemli etken diyolar 3.84 çıktı ama 3 olması lazımmış en fazla pislik doktor anormal falan demedi ben sormuştum hatta 3.84 yüksek değil mi diye
Aynn canim hatta bir gebenin gunluhu en fazla 2.50 olmali diyr rabbim bizi iyi doktrlarla karsilastirsin

Bakin kizlar bir gebenin günlügü ebru hanimin dedikleri cebplari instagramda hesabi var o kadin cok guzel seyler anlatiyor bir bakin derim

Eklentiler

• Screenshot_20231030_154308_Instagram.jpg
    160,9 KB · Görüntüleme: 44
Diğer yerde size mesaj yazmıştım tesadüfen okudum adet olduğunuzu nasip ama bence bu testlere bağlı kalmayın gün aşırı ilişki en mantıklısı inanın ben bu testleri yaptığımda çok panik oluyorum. Hayırlısı olsun hakkınızda

Canım doğru söylüyorsun bende yoğun çalışıyorum bu hafta müsait bi günümde hemen gidip baktırıcam inşallah ama hayırlısıyla inşallah gerek kalmaz bebişiii tutar bu ay çok umutluyum ama hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum bana kalsa hemen gidip sabah test veririm ama işte daha günümüz var

amin inşallah hepimizin için hayırlısı... gün aşırı bazen her gün de ilişki oluyor test yapmamın amacı bilerek atlamayalım diye özellikle yapıyorum yoksa adette herhangi bir düzensizlikte yok.çalışan insanlarız bazen işlerimizde olabiliyor takip etmemin sebebi bu aslında...ben yaptığımda değil adet olunca panikten çok moralim bozuluyor,en iyisi bir doktora görünmek galiba.ben hemen olacağını düşünüyordum çünkü:) 1 yıldır korunuyorum 7 8 aydır da korunmuyorum.vardır bir hikmeti umarım hepimizin dileği gerçekleşir bir an önce :)moral bozmak yok devam...

Evet şimdi anladım benimki 60 kapsül oldugu için hergun kullanmam lazım inşallah gebelige bi zararı yoktur canım kullanmaya baslicqm

Evet cnm daha var gunumuz madem gitceksin sana yaoman gereken testleri doliyim eksik olanlari yap canm dahileyeden yaptir folat,feritin,b12,prolaktin(süt hormonu),demir,d.vitamini, tsh bunlari yaptr gerekirse ekstra vitaminde kulln ben pregnacare 19vitamin li olani kullniyorum icinde gebelik icin etken her vitamin bulunuyor trendyoldanda alabilirsim eczanedende benim saglik ocagindaki doktorum tavsiye etti gebelik dusunuyrum diyince kendine hamile kalmadan once baslamis ve hep hamilelik boyunca kullnmis sana resmini aticam bak iceriginide oku hatta burda topiklerde kullnanan cok kadin var

Eklentiler

• Screenshot_20231030_160036_Trendyol.jpg
    69,7 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_20231030_160042_Trendyol.jpg
    94,9 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…