Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet şimdi anladım benimki 60 kapsül oldugu için hergun kullanmam lazım inşallah gebelige bi zararı yoktur canım kullanmaya baslicqm
Vallahi canim gebe kalanlarda kullniyor kadinlar klubunde arqstrma yap istersen ole birsey olsaydi gebelikte zararli derlerdi aksine dvitamini eksikligi bebeklerdeki kmik gelisimi icin onemli hatta bebekler ilk dogduklarinda bile hemen damla seklinde dvitamini baslatiyrlar doktrlar hakkimzda hayrlisini kolay yoldan nasip etsin rabbim buyuk

Son gittiğim doktorum en iyi doktorlardan ve bana söylediği kaliteli bir sperm 3 gün bekler yani hergün ilişkiye de gerek yok. Hatta kız bebek isteyenler yumurtlama gününü es geçiyor düşün ona rağmen hamile kalıyorlar çünkü sperm uzun süre bekleyebiliyor. Yeni evli çiftlerde zaten ilişki konusunda çok sıkıntı olmaz. Benimde bir sorunum sıkıntım yok şükür ama benimde ilk gebeliğim 4 ayda olmuşken ikinci için uğraştığım halde 1 yıldır bir şey yok. Muhtemelen eşimde sıkıntı. oda herhangi bir teste tahlile gitmek istemiyor. Oluruna bırakacağım artık

Evet ama belki bu isimdeki dvitamini gebelerde zararlıdır başka marka d vitaminleri kullaniyo olabilirler mi

Evet ama belki bu isimdeki dvitamini gebelerde zararlıdır başka marka d vitaminleri kullaniyo olabilirler mi
Vallhi canim devletin verdigi dvitamini eksikligine baska marka ilac veriliyrmu bilmem ama kimde dvitamini ekskligi varsa d.colefor gordum hep bu ilaci verdi diye ve zaten markasi ne olursa olsun d.vitamini icerigi aynidir cnku eksik olan birseyi iceri yukluyoruz malesef misal bnm tsh hormonun skntili oldugundan dolayi devamli takviye tsh ilaci yuklemek zorundayim her sbah iciyorum hamile kalsam yine icmek zorundayim rabbim uardmcimiz olsun sifa versin mucizelerimize kavusalim

Ben bu düşünceyle 1 haftadır kullanmıyorum başlıyorum bugun ozaman artık çünkü değer cok düşük ki baş dönmem arttı canımı sıkıyor bu durum

Ben bu düşünceyle 1 haftadır kullanmıyorum başlıyorum bugun ozaman artık çünkü değer cok düşük ki baş dönmem arttı canımı sıkıyor bu durum
Baş dönmen baska sebeptende olbilir cnm stres yaptin yapma cnm sen icin rahat etmoyraa mutlaka eczanenede sor ben gebe klmk istyrum doktrum bana bunu hergun icmemi soledi ama acaba bir sknti olabilir mi diye sor icinde rahatlqr..

Ben hep size gordugum duyduhum tecrube ettigim seyleri soleyip uyarmaya calisiyrum benim kullnmadigim yada yapmadigim seyleri qsla solememe onermem..

Bak misal bir ara bu çaksir suyunu bile denedim bana iyi gelmedi biri dese caksir suyu kullanan varmi diye bana iyi gelmedigi icin aslaonermem derim bende bulanti yapti tsh bozuldu vb.
AMa tabikide herzman doktorumuz ne derse o bazi doktrlarda sans isi nediyim rabbim sifa versin hayrli haberlerimiz olsun

Ilacimin içindeki kağıdı okudum gebelik şüphesi yada gebelik varsa eczaneye yada doktora danışın hamilelikte rutin olarak kullanılması onerilmiyor yazıyor benimki her gün kullanmam gerekli ya ben simdi içtim bitane ama akşam dışarı cikicam çıkarsam gidip bi eczaneye sorucam yine canım bi sıkıntı olur mu diye içim rahatlar en azindan tabikide verdigin bilgiye güveniyorum ama benim ilacım farklı sizinkinden ogreneyim burdada birilerine yardımcı olurum belki

Hamilelikte damla seklinde veriliyrdur muhtemelem canim hatta bazi hamileler yukleme yapiyor diye biliyrum arkdasimin cok dusuktu cocgun gelisimi icin sknti oldu acil yukleme yapmamiz gerek demis yapmislar serum luk oluyrdu devmli bizimkiler daha erken hele bir yumiler bebike donsun doktrlarimiza danisiriz heray rutin kontrllerimizide yaptirriz yeterki olsun sncta suan olusma evresindeler

Hmm ampul şeklinde veriyorlar ozaman hamislere ozaman aklimda hicbir soru işareti kalmasına gerek yok çünkü hamilelige engel olacak bi ilaç değil sadece olursa danışarak kullanmam gerekecek ben ilaçlarımı kullanayım ozaman artık inşallah bu ay tutunurda uğraşlarım boşa çıkmaz hepimizin

Amin canim benim sifa olsun insallh hayrli hberlerimiz olur

ben doktora gittim adet ağrılarım çok şiddetlioluyor diye muayene oldum bir sorun görmedi.diğer hiçbir test yapılmadı .eşimide doktora gitmesi için söyledim bu ay gidicek.malesef onunda ikna olması gerekiyor.çocuk olmayınca hep kadında problem aranıyor bizim toplumda,eşinnde gitmesi için ikna et bence

Canım bisey diycem yumurtlama haftasini değerlendirdik ya adet gününe kadar denenmesi gerekiyor mu yine yoksa beklemek yeterlimi
canim istersen 2 gunde bir veya 3gunde bir birliktelik yapabilirsin sknti olmaz sen sonucta yumiyi gordun keyfine gore takil insallh hyrli haberlerimiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…