Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet dışardakiler anca çok kafaya takıyosun kafadan çıkardığın an olur diyip dursun
Hıı aynen öyle şey muhabbeti varya bide ay komşunun kaynın da çocuğu olmuyordu çok takıyorlardı takmdılar bi anda oldu sen bide o insanlara sor neler çektiler neleri taktılar kafalarına

Hıı aynen öyle şey muhabbeti varya bide ay komşunun kaynın da çocuğu olmuyordu çok takıyorlardı takmdılar bi anda oldu sen bide o insanlara sor neler çektiler neleri taktılar kafalarına
Offf evet gerçekten ona çok uyuz oluyorum ya neden acı karşılaştırılır ki mesele diyelim sen 5 senedir bekliyosun ben 1 senedir benim üzülmeye hakkım olmuyo mu bu durumda zaten bizi en çok korkutan şey 3 ay da olmasa 5 yılda olmasa acaba hiç olmicak mı korkusu biz bilsek ki vakti gelince elbet olucak o zaman zaten içiniz rahat olur gerçekten insanlar çok düşüncesiz siz bizim her kırmızıları her tek çizgiyi gördüğümüz de içimizden neler gidiyor biliyo musunuz nasıl ağlıyoruz nasıl acı çekiyoruz anlamıyosunuz o zaman susun konuşmayın kayınvalidem mesela her gittiğimizde yok şu doğum yapmış yok bu hamileymiş yok şunun cinsiyeti kızmış sorsan kötü niyetli söylemiyorum der hiç söylemiceksin kardeşim sen onları söylediğin de benim içim nasıl paramparça oluyo haberin yok tabi yaşamıyosun bu durumu bak bu konulara girince yine kötü oldum ben hepsini Allah'a havale ettim rabbim sorsun hesabını

Ah canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki ben bebeğimi kaybettiğimde üç aylıktı ve çok kötü bir düşük yaşadım hastahaneye ağlayarak gittim araştırma hastanesi ne git belki çözüm olur dediler o psikolojiyi ölsem unutmam hala kabuslarıma giriyor araştırma hastahanesine gittiğimde bebeğimi eşiyle beraber düşürdüm gözlerimin önünde rabbim kimseye yaşatmasın canım fiziksel olarak acımıştır belki o an ama zerre kadar farketmedim ama o an ki kalbimin acısı hep içimde korkumdan senelerce çocuk lafı duymaya bile tahammül edemedim senelerce anneler gününü asla kutlamadım. İnsanların içinde ne fırtınalar kopuyor kimse bilemez Allah razı olsun şuan gittiğim doktor o kadar ilgilendi ki benle o ikna etti desem yeridir bir sıkıntın yok düşün artık o sağlıksız bir bebekti o yüzden gitti bu sefer ki böyle olmayacak diye diye rahatlattı beni korkularımı yenmemi sağladı. Hala içimde korku var o korku hep de olacak ama kimse bunu anlamıyor. Torun istiyoruz biz çocuğun mu olmuyor senin ne zaman anneanne babaanne olcaz biz bitmiyor yani insanların lafları Allah döktüğümüz göz yaşlarını sorar illa ki sorar . Rabbim sağlıklı sağ salim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

Senin bide ellerinden kayıp gitti bu daha kötü ama işte anlayana destek olmaya çalış desen olmaz hiçbiri ama konu köstek olmaya gelince maşallah sıraya diziliyolar. Allah biliyo ya içimizde ki yangını bu tesellim oluyo biraz. Dayan şehriban diyorum dayan evet herşey üst üste geliyor ama birden o düğüm çözülücek ve artık bütün güzellikler senin olucak bu sözlerle teselli buluyorum Allah bol bol sabır nasip etsin bize inşallah çok zor çokk

Allah büyük çektiğimiz acıların karşılığında bir güzellik vericek bize inanıyorum ben inşallah güzel günler görücez

Canım merhaba bugünkü test sonucum bu ne yapmam lazimEki Görüntüle 3325155
Canim super pik yakalamissin buheceyide degerlendir icerde sprm bulunsun cnku yumirtanin hangi saate catlayacahini bilemezsin tammi yarinda silik olursa yarinida degerlendr ne olur ne olmaz yarin mutlaka silik gordunmi catlamis demektir ondan sonrada beklemye gecebilirsin hayrli haberlerin olsun

Ayy inşallah icim içime sığmıyor dunde degerlendirmistik bugun de degerlendiricem inşallah hayırlı haberler alirim sayende canım

Ayy inşallah icim içime sığmıyor dunde degerlendirmistik bugun de degerlendiricem inşallah hayırlı haberler alirim sayende canım
Nedemek canm pik gercekten herkes yakalamiyr catlamaya hazr muhtemelen akintinda gelmistir bugeceyi degerlendr yarin kesin catalar yumi ama hangi satte catlayacahini bilemiyruz catladigi an 24 saati var yumurtanin icerde sperm olunca hemen yakalasinlar yumiyi sonrada gelsin bebis hadi bakalim hayrli haberlerin olsun

Evet bugün daha çok akintim var eşim gec geliyor isten degerlendiricez ama geç olucak büyük ihtimal umarım bu ay tutar bide şey dicem yarin çatlarsan yarını da mi degerlendirmem gerekiyo

Evet canin sen
Evet bugün daha çok akintim var eşim gec geliyor isten degerlendiricez ama geç olucak büyük ihtimal umarım bu ay tutar bide şey dicem yarin çatlarsan yarını da mi degerlendirmem gerekiyo
Evet canim sen bos birakma ve sen bugun 2 tane havuc varsa havuc ye yarina catlasin ne olur ne olmaz yarinida degerlendr ondan snra beklemye gevebilirsin yarin 29 ekim catlasa 30 ekimi 1gun olrak saymaya basla geri sayima catladaiktan sonraki gune 14gun ekle 10.gun sonra test yaomaya baslayabilirsin ama 12.gunde baslayabilirsin ama en garanti gun 14.gun oluyr bu zamanlar
1hafta sonra dollenmis sperm tutunur xunku yolculuhunu 7 8 hunde taamamlar ve tutunur tutunduktan snrada beta jcg hormonu salgilanmaya baslar sabah ilk idrarinla yaparsan daha saglikli beta hecg testini hayrli haberlerin olsun

Ay çok güzel şeyler yazmışsın senn simdiden heyecanlandım vallahi dediklerinin hepsini yapicam ama havuç ne için yani sadece benim yemem yeterli olur mu

Ay çok güzel şeyler yazmışsın senn simdiden heyecanlandım vallahi dediklerinin hepsini yapicam ama havuç ne için yani sadece benim yemem yeterli olur mu
SEn simdi pik gordun ya havuc catlamasina yardimci olsun daha kaliteli olsun sen yicen canm yarimda insalh silik cizhiyi girceksin catlamis olcak yarin son hunude degerlndrdin mi tamamdr hadi gelsin bebik insalhh

SEn simdi pik gordun ya havuc catlamasina yardimci olsun daha kaliteli olsun sen yicen canm yarimda insalh silik cizhiyi girceksin catlamis olcak yarin son hunude degerlndrdin mi tamamdr hadi gelsin bebik insalhh
Tamam ozaman bugun deneme yapıp havucu da yiyorum artık yarını beklicem ayy ikimizinde bebisi gelir bu ay inşallah

Tamam ozaman bugun deneme yapıp havucu da yiyorum artık yarını beklicem ayy ikimizinde bebisi gelir bu ay inşallah
Aynen canim yarin mutlaka testini yap catladigindanda emin olalim aminnnn aminn cok amin rabbim isteyen herkese nasip etsin benm catlamadan sonraki 5.gunum kaldi 7gun

Aynen canim yarin mutlaka testini yap catladigindanda emin olalim aminnnn aminn cok amin rabbim isteyen herkese nasip etsin benm catlamadan sonraki 5.gunum kaldi 7gun
Yalnız kasıklarimda müthiş bi agri var akintim da çoğaldı bugun bunlar yumurtlama belirtileri olabilir miii kizz ne guzel senin az kalmis bende o günlere gelrbilicem mi acaba gunler hic geçmiyor sanki

Yalnız kasıklarimda müthiş bi agri var akintim da çoğaldı bugun bunlar yumurtlama belirtileri olabilir miii kizz ne guzel senin az kalmis bende o günlere gelrbilicem mi acaba gunler hic geçmiyor sanki
Evet yumurlama agrisi cnm o merk etme sayili gun cbuk gecer yeterki mucizelerimize kavusalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…