Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yeterki olsunda beklemeye razıyım bende canım yarın testimle birlikte geliyorum ozaman ben yine yalnız bırakma beni yorumuna ihtiyacım var
Budayim canim etikette yapabilirsin ozelde atabilirsin musait oldugumda herzaman bildihim konularda yardimci olurum hayrli haberlerimiz olsun insallh bende heyecanliyim benmde buhun bel agrim var kasikta agrim var insallh hayrli sonucum olur taktiri ilahi mucizeler gebe kalalim

Amin canım amin Allah razı olsun hayırlısıyla bebisini nasip etsin inşallah teşekkür ederim

İnşallah canım teşekkğr ederim bi yan etkisi falan yok değil mi

İnşallah canım teşekkğr ederim bi yan etkisi falan yok değil mi
Vallhi ben yan etkisini gormedim ibrahim saraçglunun tarifi bu cnm binlerce kadin hapti yumjrtlamyi gordu ben faydasini girdum insallh sende gorrsun

Ay inşallah bu ay doktor kontrolünde ilerleyecğim ekstra bunuda yapayım artık bebeğimi kucaklamak istiyorum
Gittihinden doktra yaz cnm haber ver ne ddi diye ama skntı yoktur sen yinede kontrlllerini ol smear testide alir muhtemelen senden sen elinden geleni yap allh buyuk insallh bebeklerimizi kucaklayalim mucizeler bizimle olsun

@Blue_girll canım bence çatlamasına daha var şuan yumurtası 15mm falandır en fazla bana sorarsan bugün ilişki olmasın dün oldu çünkü bana öyle geldi
Bugünde ilişki oldu yarınki test sonucumdan anlarız artık catlamis mi diye inşallah catlamistirda yarin son olur günleri kaçırmamak için hergun hergun zor oluyo

Bugünde ilişki oldu yarınki test sonucumdan anlarız artık catlamis mi diye inşallah catlamistirda yarin son olur günleri kaçırmamak için hergun hergun zor oluyo
İnşallah çstlamıştır canım bu ovulasyon testinin de bu yanı kötü işte keşke tam çatlama günü çift çizgiyi gösterse de anlasak bizde

@Blue_girll canım bence çatlamasına daha var şuan yumurtası 15mm falandır en fazla bana sorarsan bugün ilişki olmasın dün oldu çünkü bana öyle geldi
Yok canim bu onemli zamanlari kacirmasin yarin kesin catlar hangi saate catlayacagini bilemeyiz icerde herzaman sperm bulunsun icerde ne oldugunu bilemiyruzki cnku acaba yterli mi diye dusunmektense yumurtanin 24 saatlik zamani ni bosa harcamasin sonucta secili 1 sperm yumurtaya tutuncak uamrim hayrli haberlerimiz olur

İnşallah çstlamıştır canım bu ovulasyon testinin de bu yanı kötü işte keşke tam çatlama günü çift çizgiyi gösterse de anlasak bizde
İste pik demek yumurtanin hazr catlamaya yakin oldugunj soliyr canim ertesi gun siliklestihinde yumurta catlamis anlamina geliyor ovu testinde cift cizhi ve t cizgisi pik olduhunda cok onemli senin kac gunun kaldi ?

Insallah catlamistir yarınki test için sabırsızlanıyorum ya gerçekten çok zor kendini hayatını tamamen su birkaç güne adapte etmen gerekiyor ama şartlar bazen uymuyor uyduramiyoruz iste rabbim hepimizin kucağını doldursun Insallah canım

Bak mesela benim 11. Gün üstünde yazmayan yani pik gibi duruyo arkadaşımızınkine benziyor ama 13.güne kadar öyle devam ettim ve ondan sonra yapmadım o yüzden pik değil gibi geldi bana canım

Eklentiler

• IMG_20231013_235208.jpg
    99,9 KB · Görüntüleme: 35
İste pik demek yumurtanin hazr catlamaya yakin oldugunj soliyr canim ertesi gun siliklestihinde yumurta catlamis anlamina geliyor ovu testinde cift cizhi ve t cizgisi pik olduhunda cok onemli senin kac gunun kaldi ?
Onu biliyorum da canım işte hiç silik çizgi olmasa sadece yumurtlama günü çizgi olsa yani mesela hamile olmafığımız da nasıl tek çizgi pik olmadığında da tek çizgi olsa çok mu şey istiyorum canım benim pazartesi regl günüm bakalım bekliyorum ama bu ay baya verimsiz geçti bizim ayıptır söylemesi en son 13. Gün ilişki oldu ondan sonra bide bugün oldu yani 26.gün

Bak mesela benim 11. Gün üstünde yazmayan yani pik gibi duruyo arkadaşımızınkine benziyor ama 13.güne kadar öyle devam ettim ve ondan sonra yapmadım o yüzden pik değil gibi geldi bana canım
Canım olsun xift cizgileri degerlndirelim gitsin insallh yarin daha iyi sonux aliriz
Rabbim yar ve yardmcimiz olsun mcizelerimizi gondersin bize

Yeni mi başladın canım ovulasyon testine ilk aylar öyle geçiyo sonrasında alışıyorsun artık malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…