- 21 Ağustos 2023
- 479
- 236
- 26
-
- Konu Sahibi sehribann16
Yeterki olsunda beklemeye razıyım bende canımEvet yumurlama agrisi cnm o merk etme sayili gun cbuk gecer yeterki mucizelerimize kavusalim
Budayim canim etikette yapabilirsin ozelde atabilirsin musait oldugumda herzaman bildihim konularda yardimci olurum hayrli haberlerimiz olsun insallh bende heyecanliyim benmde buhun bel agrim var kasikta agrim var insallh hayrli sonucum olur taktiri ilahi mucizeler gebe kalalimYeterki olsunda beklemeye razıyım bende canımyarın testimle birlikte geliyorum ozaman ben yine yalnız bırakma beni yorumuna ihtiyacım var
Amin canım amin Allah razı olsun hayırlısıyla bebisini nasip etsin inşallah teşekkür ederimBudayim canim etikette yapabilirsin ozelde atabilirsin musait oldugumda herzaman bildihim konularda yardimci olurum hayrli haberlerimiz olsun insallh bende heyecanliyim benmde buhun bel agrim var kasikta agrim var insallh hayrli sonucum olur taktiri ilahi mucizeler gebe kalalim
İnşallah canım teşekkğr ederim bi yan etkisi falan yok değil mi1 Baş soganı kabuklarini soyup 4e böl 2 bardak icme suyu ile 5 dkika kaynatiyoruz sabah ve aksam olrak gunde 2 bardak iciyoruz ne cok soguk nede cok sicak olcak
Adetin son gunu basliyruz 15 gune tamamliyruz ovü testinde 15 gunden once yumurtlama gorursen hemen birak canim benm 17.günde pik gorduhum icin 15 gune tamamladim
DOktora git canm gebelik dusundugunu sole onlar sana testler yapicak insallh hayrli sonuclarin olur
Keşkeemm bacım keşkeeemmOluyor canm cok sukur
rEglim de duzenli masallah tam gununde geliyor
Ama keske artk 9 ay kadar gelmese
Vallhi ben yan etkisini gormedim ibrahim saraçglunun tarifi bu cnm binlerce kadin hapti yumjrtlamyi gordu ben faydasini girdum insallh sende gorrsunİnşallah canım teşekkğr ederim bi yan etkisi falan yok değil mi
Ay inşallah bu ay doktor kontrolünde ilerleyecğim ekstra bunuda yapayım artık bebeğimi kucaklamak istiyorumVallhi ben yan etkisini gormedim ibrahim saraçglunun tarifi bu cnm binlerce kadin hapti yumjrtlamyi gordu ben faydasini girdum insallh sende gorrsun
Gittihinden doktra yaz cnm haber ver ne ddi diye ama skntı yoktur sen yinede kontrlllerini ol smear testide alir muhtemelen senden sen elinden geleni yap allh buyuk insallh bebeklerimizi kucaklayalim mucizeler bizimle olsunAy inşallah bu ay doktor kontrolünde ilerleyecğim ekstra bunuda yapayım artık bebeğimi kucaklamak istiyorum
Ay evet ya ikidir istiyor ben nazlanıyorum resmen veripte kurtulamadımGittihinden doktra yaz cnm haber ver ne ddi diye ama skntı yoktur sen yinede kontrlllerini ol smear testide alir muhtemelen senden sen elinden geleni yap allh buyuk insallh bebeklerimizi kucaklayalim mucizeler bizimle olsun
İnşallah canım benim inşallahAllah büyük çektiğimiz acıların karşılığında bir güzellik vericek bize inanıyorum ben inşallah güzel günler görücez
@Blue_girll canım bence çatlamasına daha var şuan yumurtası 15mm falandır en fazla bana sorarsan bugün ilişki olmasın dün oldu çünkü bana öyle geldiCanım merhaba bugünkü test sonucum bu ne yapmam lazimEki Görüntüle 3325155
Bugünde ilişki oldu yarınki test sonucumdan anlarız artık catlamis mi diye inşallah catlamistirda yarin son olur günleri kaçırmamak için hergun hergun zor oluyo@Blue_girll canım bence çatlamasına daha var şuan yumurtası 15mm falandır en fazla bana sorarsan bugün ilişki olmasın dün oldu çünkü bana öyle geldi
İnşallah çstlamıştır canım bu ovulasyon testinin de bu yanı kötü işte keşke tam çatlama günü çift çizgiyi gösterse de anlasak bizdeBugünde ilişki oldu yarınki test sonucumdan anlarız artık catlamis mi diye inşallah catlamistirda yarin son olur günleri kaçırmamak için hergun hergun zor oluyo
Yok canim bu onemli zamanlari kacirmasin yarin kesin catlar hangi saate catlayacagini bilemeyiz icerde herzaman sperm bulunsun icerde ne oldugunu bilemiyruzki cnku acaba yterli mi diye dusunmektense yumurtanin 24 saatlik zamani ni bosa harcamasin sonucta secili 1 sperm yumurtaya tutuncak uamrim hayrli haberlerimiz olur@Blue_girll canım bence çatlamasına daha var şuan yumurtası 15mm falandır en fazla bana sorarsan bugün ilişki olmasın dün oldu çünkü bana öyle geldi
İste pik demek yumurtanin hazr catlamaya yakin oldugunj soliyr canim ertesi gun siliklestihinde yumurta catlamis anlamina geliyor ovu testinde cift cizhi ve t cizgisi pik olduhunda cok onemli senin kac gunun kaldi ?İnşallah çstlamıştır canım bu ovulasyon testinin de bu yanı kötü işte keşke tam çatlama günü çift çizgiyi gösterse de anlasak bizde
Insallah catlamistir yarınki test için sabırsızlanıyorum ya gerçekten çok zor kendini hayatını tamamen su birkaç güne adapte etmen gerekiyor ama şartlar bazen uymuyor uyduramiyoruz iste rabbim hepimizin kucağını doldursun Insallah canımİnşallah çstlamıştır canım bu ovulasyon testinin de bu yanı kötü işte keşke tam çatlama günü çift çizgiyi gösterse de anlasak bizde
Bak mesela benim 11. Gün üstünde yazmayan yani pik gibi duruyo arkadaşımızınkine benziyor ama 13.güne kadar öyle devam ettim ve ondan sonra yapmadım o yüzden pik değil gibi geldi bana canımYok canim bu onemli zamanlari kacirmasin yarin kesin catlar hangi saate catlayacagini bilemeyiz icerde herzaman sperm bulunsun icerde ne oldugunu bilemiyruzki cnku acaba yterli mi diye dusunmektense yumurtanin 24 saatlik zamani ni bosa harcamasin sonucta secili 1 sperm yumurtaya tutuncak uamrim hayrli haberlerimiz olur
Onu biliyorum da canım işte hiç silik çizgi olmasa sadece yumurtlama günü çizgi olsa yani mesela hamile olmafığımız da nasıl tek çizgi pik olmadığında da tek çizgi olsa çok mu şey istiyorumİste pik demek yumurtanin hazr catlamaya yakin oldugunj soliyr canim ertesi gun siliklestihinde yumurta catlamis anlamina geliyor ovu testinde cift cizhi ve t cizgisi pik olduhunda cok onemli senin kac gunun kaldi ?
Canım olsun xift cizgileri degerlndirelim gitsinBak mesela benim 11. Gün üstünde yazmayan yani pik gibi duruyo arkadaşımızınkine benziyor ama 13.güne kadar öyle devam ettim ve ondan sonra yapmadım o yüzden pik değil gibi geldi bana canım
Yeni mi başladın canım ovulasyon testine ilk aylar öyle geçiyo sonrasında alışıyorsun artık malesefInsallah catlamistir yarınki test için sabırsızlanıyorum ya gerçekten çok zor kendini hayatını tamamen su birkaç güne adapte etmen gerekiyor ama şartlar bazen uymuyor uyduramiyoruz iste rabbim hepimizin kucağını doldursun Insallah canım