Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle valla kısçak yer arıyoruz hem internet daha mantıklı eczaneye git gel ne gerek var
Aynen öyle bu şekilde indirim takip edersek de iyi denk geliyor kızlara da fikir olsun öyle alabilirler iki kutu toplam 10 taneyi 68 TL ye aldım
[/QUOTE]
Çok iyi ben kazıklandım 5 tane 62tl😂😂

Ayyyy pik olur inşallah en kısa zamanda da 🥰🙏🏻
Ay inşallah canım ya bugün akşamdan ya da yarından umutluyum bakalım
Kız o da flaş indirim diye o fiyattı gerçi eczaneler de daha pahalı hep bu tür şeyler
Olsun kız pislikler demekki o fiyata satılabiliyomuş eczaneler sever bi ürünü kaç katı fazla satmaya
[/QUOTE]
Satabiliyorlsr tabi canım satan firma da eczane zaten ne kadar kâr var üstüne kim bilir

Ayyyy pik olur inşallah en kısa zamanda da 🥰🙏🏻
Kız o da flaş indirim diye o fiyattı gerçi eczaneler de daha pahalı hep bu tür şeyler
Olsun kız pislikler demekki o fiyata satılabiliyomuş eczaneler sever bi ürünü kaç katı fazla satmaya
[/QUOTE]
Satabiliyorlsr tabi canım satan firma da eczane zaten ne kadar kâr var üstüne kim bilitr

Var canım oda var birşeyden de eksik kalsam şaşarım incir tüketmedim de canım havuç bi kaç tane yemiştim ama doktor ilaç falan vermedi bu yeni gitçeğim doktor bakalım verir belki
Aynen canim sen bir sor ne olur ne olmaz havuc yiyebilirsin faydali 🥕🥕😅
Kızlar ya yumurtlama döneminde havuç falan yiyin diyorlar doğruluğu var mıdır bugs bunny gibi dolaşsam mı ortalıkta 😂🐰🐰
Evet iste o ben hahaha cnku piki gordum ve catlamasina yardimci olsun diye ogun 2 3tane katir kutur yedim ertesi gun catladi 🥕🤲🏻🩵

Satabiliyorlsr tabi canım satan firma da eczane zaten ne kadar kâr var üstüne kim bilitr
[/QUOTE]
Allah bilir canım Allahhhh

X