-
- Konu Sahibi sehribann16
Bugün freely gene kullanıcam normalde laboquick kullanıyordum git gide silikleşti gibi geldi onda çizgiler ama akşam laboquick freely aynı anda kullandım ikinisinde de çizgi var ama feely daha net bugün yarın çatlama olur diye düşünüyorum olduğu gün ikisiyle de yapar paylaşırım burdan herkese bilgi olsunValla yalan konulmayayım ben 13. Günde takibi bırakmak durumunda kaldım ama o güne kadar pik görmedim zaten erkendi beklemiyodum 9. Gün başlamıştım bi problem yaşamadım sonrası için bişey diyemem bi arkadaşımız da bugün başladı bakalım onun yorumu ne olucak bu marka hakkında
1 Baş soganı kabuklarini soyup 4e böl 2 bardak icme suyu ile 5 dkika kaynatiyoruz sabah ve aksam olrak gunde 2 bardak iciyoruz ne cok soguk nede cok sicak olcakSoğan kürünü ne kadar süre ve nasıl kullandın canım. Alltan muayene olmadım bakalım bu ay yumurtlama görmezsem şüphelerimi soracağım doktora
Sagol canım bugun 5 gibi testi tekrarliycam ben buraya da atarım inşallah çatlamistir bugunAmin canimmm yaz tabiki ne ozelden estagfurullah niye sıkılayım insan derdine ortak ariyor kafana takilan ne varsa bildigim birseyse yaz cnm
Cekip atarken canim uzerlerine yaz birde hepsini cek atip ona gore yorumlayalim cnm bir sorun olursa ozeldende danisabilirsin skntibdegilSagol canım bugun 5 gibi testi tekrarliycam ben buraya da atarım inşallah çatlamistir bugun
Allah razi olsun canım çok sagol uzerlerine tarih yazıyorum zaten bide kaçıncı gunlerimde yaptığımı yazar hepsini bir çekip atarimCekip atarken canim uzerlerine yaz birde hepsini cek atip ona gore yorumlayalim cnm bir sorun olursa ozeldende danisabilirsin skntibdegilumarim hayrli haberlerimiz olur
Var canım oda var birşeyden de eksik kalsam şaşarım incir tüketmedim de canım havuç bi kaç tane yemiştim ama doktor ilaç falan vermedi bu yeni gitçeğim doktor bakalım verir belkiCanim sendemi troid sorunu var bende haşimatoluyum benmkide buay cok hizli calisti 0.15 oldu hahahah incir falan tuketiyrmussun yanlis okumadiysam onlari yeme cnm dikat et 1
seninkide yuksek arkadasin dedihi gibi ilacin dozunu bir tik yukselt ama kan ver once doktoruna danis canim
Çünkü bizleri en iyi biz anlıyoruz o yüzden herhangi birimiz hamile kaldı mı böyle kendimiz kalmış gibi seviniyoruzAyy çok teşekkür ederim birbirimizi tanımadan herkesin böyle içten yaklaşması ayrı bir mutluluk
Tamam canım22 kasım bat benim canım
Bende senin yorumunu görmüştüm sende görünce bende hemen internetten onu sipariş ettim ,Evet bende ı markadan yaptığım çizgileri gayet iyi ama 13.günden sonra da brsktım takibi canım
Aynen canım iyi düşünmüşsün karşılaştırma yaparız hem inşallah çatlama olur bebeğimBugün freely gene kullanıcam normalde laboquick kullanıyordum git gide silikleşti gibi geldi onda çizgiler ama akşam laboquick freely aynı anda kullandım ikinisinde de çizgi var ama feely daha net bugün yarın çatlama olur diye düşünüyorum olduğu gün ikisiyle de yapar paylaşırım burdan herkese bilgi olsun
Yaa çok teşekkür ederim tamam öyle yapayım amin ecmain inşallahCanım ovü testini pik gordun ya ertesi gün siliklestiginde catlamis demektir
Catladigi gunden sonraki gün 1.gun kabul edcekeksin yani catlama gununden sonraki gunden baslayip 14 gun ekleyecksin..
Sen 16. Pik gormussun. 17.gün catlasa yumurta catladiktan snra senin 18.gun 1.gunun sen buhun 25.gununde isen buhun daha yumurtlamadan sonra 7.gundesin yani daha bebek olsa bile yeni yerlesiyr demektir sen 10.gunden sibra test yapmaya basla canim
HEr ay birbirini tutmaz yumurtlama zamani herkrsin bir degil bende 17sinde pik gordum mesala
AMa onemli olan yumurta catladiktan snra 14gun eklemen umarim hayrli haberlerini aliriz
Ya canımsın yaBende senin yorumunu görmüştüm sende görünce bende hemen internetten onu sipariş ettim ,
Ay inşallah olur kuzum ya tavuklara özeneceğim hiç aklıma gelmezdi tavuk gibi yumurtlayalım diye uğraşıyoruz burdaAynen canım iyi düşünmüşsün karşılaştırma yaparız hem inşallah çatlama olur bebeğim
Bende trendyoldan flaş indirimlerden aldım canımYa canımsın yainşallah iyi çıkar canım eczanede ki en ucuzu oydu diye almıştım bende
Canım alemsin yaAy inşallah olur kuzum ya tavuklara özeneceğim hiç aklıma gelmezdi tavuk gibi yumurtlayalım diye uğraşıyoruz burda
Valla regl bittikten sonra ben ara sıra attım ağzıma faydalı diye duymuştum hepimiz bugs bunny olabilirz yaniKızlar ya yumurtlama döneminde havuç falan yiyin diyorlar doğruluğu var mıdır bugs bunny gibi dolaşsam mı ortalıkta
Öyle valla kısçak yer arıyoruz hem internet daha mantıklı eczaneye git gel ne gerek varBende trendyoldan flaş indirimlerden aldım canımvalla para mı dayanır yoksa bu testlere ama memnunum gibi bundan bilmiyorum ben eczaneden de alamıyorum annem eczacı çevremde ki tüm eczaneler tanıyor beni birinden alsam aman aman
Deliliğe vuruyorum artık yavrum ya yoksa çekilmiyor bu durumCanım alemsin ya
O zaman kızlar napıyoruz hep beraber havuç yiyoruz ben gideyim de havuç kemireyim biraz git gide belirginleşmeye başladı benim testimValla regl bittikten sonra ben ara sıra attım ağzıma faydalı diye duymuştum hepimiz bugs bunny olabilirz yani