- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
-
- Konu Sahibi sehribann16
Benim gözler artık kör oldu heraldeCanım Senin suan attihin testlerre benzemiyr cnku bunlar tam kipkirmizi olmamamis ama U umudunuyitrme testinin t xizgisi kipkirmizi canim testini atarmisin tekrar
Evet bak o konuda dogru hahahah iste lh hormonu devmli dalgalanan bir hormon oldugunda algilayamiyruzOnu biliyorum da canım işte hiç silik çizgi olmasa sadece yumurtlama günü çizgi olsa yani mesela hamile olmafığımız da nasıl tek çizgi pik olmadığında da tek çizgi olsa çok mu şey istiyorumcanım benim pazartesi regl günüm bakalım bekliyorum ama bu ay baya verimsiz geçti bizim ayıptır söylemesi en son 13. Gün ilişki oldu ondan sonra bide bugün oldu yani 26.gün
Evet ilk kez kullanıyorum inşallah ilkinde de tutar da bu zorlu süreç mujdeyle sonuçlanır eşim isyanları oynuyor artikYeni mi başladın canım ovulasyon testine ilk aylar öyle geçiyo sonrasında alışıyorsun artık malesef
Sıkın disiniiziEvet ilk kez kullanıyorum inşallah ilkinde de tutar da bu zorlu süreç mujdeyle sonuçlanır eşim isyanları oynuyor artik
Oyle mucizelere ihtiyacımız var artık gerçekten iyi düşünelim iyi olsunSıkın disiniiziinanki okdar cok test gordumki silik ovu testi ile sadece ciftt xizgiyi degerlendrip gebe kalan mucizeler bizimle olsun
Ben mi testini tekrar atayım canım anlamadimSıkın disiniiziinanki okdar cok test gordumki silik ovu testi ile sadece ciftt xizgiyi degerlendrip gebe kalan mucizeler bizimle olsun
Tamm cnm gerek kalmadi baktim uyku tumadimi senideBen mi testini tekrar atayım canım anlamadim
Valla canım 4 5 gün önce yaptım tek çizgiydı o yüzden bende saldım zamanla alışıyor insan tek çizgiyi göre göre adet geçmeden umutlanmak istemiyoEvet bak o konuda dogru hahahah iste lh hormonu devmli dalgalanan bir hormon oldugunda algilayamiyruz
Hic belli olmaz canm bir bakmissin mucizen seninledr test yaptnmi hic buhun 26.gunun iyi sabretmissin he ben olsam kosa kosa baktydim buhun benmde 5.gunum
Gurubun adı uykusuzlar kulübü bugünTamm cnm gerek kalmadi baktim uyku tumadimi senide
İnşallah ilk kullanımın son kullanımın olmuş olur aşkooEvet ilk kez kullanıyorum inşallah ilkinde de tutar da bu zorlu süreç mujdeyle sonuçlanır eşim isyanları oynuyor artik
5 hun once yaomissin bugun regli olmazsan birdaha yap istersen sabah idrarinla insallh mucixen seninledr canimValla canım 4 5 gün önce yaptım tek çizgiydı o yüzden bende saldım zamanla alışıyor insan tek çizgiyi göre göre adet geçmeden umutlanmak istemiyo
Ben mi testini tekrar atayım canım anlamadim
Şehriban canım kaç gün kaldı adetine ay inşallah hayırlı haberlerini alırızValla canım 4 5 gün önce yaptım tek çizgiydı o yüzden bende saldım zamanla alışıyor insan tek çizgiyi göre göre adet geçmeden umutlanmak istemiyo
Gece gece mesajlara daldım uykuyu unuttmTamm cnm gerek kalmadi baktim uyku tumadimi senide
Bugun iyice koyulasir mi yani ay ben diyorum artık catlasin siliklessin nolur yaaCanım senin testlere baktım benim ki gibi bende bugün piki gördüm ve hemen ikiside koyulaştı normalde bekliyordum rengi öyle geliyordu seninde pikin bugün olabilir
Bence sen bugünü bi degerlendir canım daha yeni olgunlaşma seviyesine gelmis gibi gorunuyorGünaydın kızlar dünü cumayı değerlendirmedim eşim görevdeydi bugün piki gördüm dün sabah koyu akşam silikti çatladı geçti diye düşünmüştük şimdi ne yapmam lazım Eki Görüntüle 3325389
Ahh inşallah canım uğur getirsin güzel haber alalim hepimiz inşallahİnşallah ilk kullanımın son kullanımın olmuş olur aşkoo
İşte bugün çatlarsa yarın silikleşir kız daha neBugun iyice koyulasir mi yani ay ben diyorum artık catlasin siliklessin nolur yaa
Ayyyyy canım bizim aynı andaydı hadi hayırlsıs Allahın izniyle 7-8 gün sonra kan vercemmm ayyy hala heyecan var bi belirtin var mı seninAynen canim yarin mutlaka testini yap catladigindanda emin olalim aminnnn aminn cok amin rabbim isteyen herkese nasip etsin benm catlamadan sonraki 5.gunum kaldi 7gun