-
- Konu Sahibi sehribann16
Allah razı olsun isteyen herkese nasip olur inşallahÇünkü bizleri en iyi biz anlıyoruz o yüzden herhangi birimiz hamile kaldı mı böyle kendimiz kalmış gibi seviniyoruz
Aynen öyle bu şekilde indirim takip edersek de iyi denk geliyor kızlara da fikir olsun öyle alabilirler iki kutu toplam 10 taneyi 68 TL ye aldımÖyle valla kısçak yer arıyoruz hem internet daha mantıklı eczaneye git gel ne gerek var
Yakın sonumuz o olcak gibi zatenDeliliğe vuruyorum artık yavrum ya yoksa çekilmiyor bu durum
Ayyyy pik olur inşallah en kısa zamanda daO zaman kızlar napıyoruz hep beraber havuç yiyoruz ben gideyim de havuç kemireyim biraz git gide belirginleşmeye başladı benim testim
Amin canımAllah razı olsun isteyen herkese nasip olur inşallah
Çok iyi ben kazıklandım 5 tane 62tlAynen öyle bu şekilde indirim takip edersek de iyi denk geliyor kızlara da fikir olsun öyle alabilirler iki kutu toplam 10 taneyi 68 TL ye aldım
Ay gerçekten de öyle canım en azından birbirimizi güldürüyoruz burdaYakın sonumuz o olcak gibi zaten
Amin canım inşallahAllah razı olsun isteyen herkese nasip olur inşallah
Ay inşallah canım ya bugün akşamdan ya da yarından umutluyum bakalımAyyyy pik olur inşallah en kısa zamanda da
Kız o da flaş indirim diye o fiyattı gerçi eczaneler de daha pahalı hep bu tür şeylerÇok iyi ben kazıklandım 5 tane 62tl
Evet yaa yoksa zaman geçmek bilmez benim ilk defa bi ayım bu kadar hızlı geçtiAy gerçekten de öyle canım en azından birbirimizi güldürüyoruz burda
Aminnnnn çokça aminnnnAy inşallah canım ya bugün akşamdan ya da yarından umutluyum bakalım
Ay inşallah canım ya bugün akşamdan ya da yarından umutluyum bakalımAyyyy pik olur inşallah en kısa zamanda da
Olsun kız pislikler demekki o fiyata satılabiliyomuş eczaneler sever bi ürünü kaç katı fazla satmayaKız o da flaş indirim diye o fiyattı gerçi eczaneler de daha pahalı hep bu tür şeyler
Olsun kız pislikler demekki o fiyata satılabiliyomuş eczaneler sever bi ürünü kaç katı fazla satmayaKız o da flaş indirim diye o fiyattı gerçi eczaneler de daha pahalı hep bu tür şeyler
Benim içinde daha az stresli geçiyor bu ay sağolsun arkadaşlar da bilgileriyle aydınlattılar beni içimi rahatlattılstEvet yaa yoksa zaman geçmek bilmez benim ilk defa bi ayım bu kadar hızlı geçti
Aynen canim sen bir sor ne olur ne olmaz havuc yiyebilirsin faydaliVar canım oda var birşeyden de eksik kalsam şaşarım incir tüketmedim de canım havuç bi kaç tane yemiştim ama doktor ilaç falan vermedi bu yeni gitçeğim doktor bakalım verir belki
Evet iste o ben hahaha cnku piki gordum ve catlamasina yardimci olsun diye ogun 2 3tane katir kutur yedim ertesi gun catladiKızlar ya yumurtlama döneminde havuç falan yiyin diyorlar doğruluğu var mıdır bugs bunny gibi dolaşsam mı ortalıkta
Ahahah ben bugün bol bol havuç kemiricem o zamanAynen canim sen bir sor ne olur ne olmaz havuc yiyebilirsin faydali
Evet iste o ben hahaha cnku piki gordum ve catlamasina yardimci olsun diye ogun 2 3tane katir kutur yedim ertesi gun catladi
Satabiliyorlsr tabi canım satan firma da eczane zaten ne kadar kâr var üstüne kim bilitrAy inşallah canım ya bugün akşamdan ya da yarından umutluyum bakalım
Olsun kız pislikler demekki o fiyata satılabiliyomuş eczaneler sever bi ürünü kaç katı fazla satmaya
Bize bizden başkasının faydası yok bu kadar bilgiyi öğrendik bari doktor olaydıkBenim içinde daha az stresli geçiyor bu ay sağolsun arkadaşlar da bilgileriyle aydınlattılar beni içimi rahatlattılst
Valla yaBize bizden başkasının faydası yok bu kadar bilgiyi öğrendik bari doktor olaydık