- 8 Eylül 2021
- 989
- 238
- Konu Sahibi sehribann16
- #4.401
Canım sen napıyorsun mesajda attım sanaSelam seker benim doktor bunu vermişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen napıyorsun mesajda attım sanaSelam seker benim doktor bunu vermişti
Aynen bir an önce at çok fazla gecikmiş kist filan mı oldu bir baksınlarnormalde gecikmez hiç bence hava şartları yani ya da stres. baktım şimdi lab sonucuna negatif. 0,06 beta. doktoruma atıcam şimdi sonucu
Canım sen ne yaptın ne durumdasınHayırlısı olsun canım aşılama olmadığı aydan sonraki ay kendiliğinden gebelik oluşan kişiler gördüm burda . Sen canını sıkma Allah büyük bizi ne gibi sürprizlerin beklediğini bilmiyoruz vardır bizim için de rabbimin planları
aslında regl olmadan 2 gün önce gitmiştim. sorun yoktu. reglin 3.günü yapılan testleri istedi. hala yaptıramadım. ilaç versin de bi reglim sökülsünAynen bir an önce at çok fazla gecikmiş kist filan mı oldu bir baksınlar
Yavrucum ben de sana bakındım ya gruplar karıştı bulamadım seni benim yumurtlama dönemi işte pazar günü çatlamıştı yaptığım ovü testinde,pazartesi de dr gittim çatladığını onayladı değerlendirdik işte bakalım bundan sonra sonuç bekleyeceğim iki hafta sen ne yapıyorsun nasılsınCanım sen ne yaptın ne durumdasın
İyi bende napayım canım. Ben teldeki uygulamaları bile sildim adet bitti işte 13. Günüm bir iki değerlendirme yaptım akışına bıraktım. Eşim test verdi bu arada sorun yok adamın günahını aldım aylardır ama bu onun suçu çok bekledi test için demekki sorun onda değil bende. Görünürde bende de bir şey yok gibi görünüyor ama demekki nasipte yokmuş canımYavrucum ben de sana bakındım ya gruplar karıştı bulamadım seni benim yumurtlama dönemi işte pazar günü çatlamıştı yaptığım ovü testinde,pazartesi de dr gittim çatladığını onayladı değerlendirdik işte bakalım bundan sonra sonuç bekleyeceğim iki hafta sen ne yapıyorsun nasılsın
Evet reglini bi getirsinler kist vs bakar hem sende ona göre önümdeki aylara bakarsınaslında regl olmadan 2 gün önce gitmiştim. sorun yoktu. reglin 3.günü yapılan testleri istedi. hala yaptıramadım. ilaç versin de bi reglim sökülsün
Yavrucum bu zamana kadar nasibimizde olmaması hiç olmayacağı anlamına gelmiyor Allah büyük ,ben de şu an sınavların derdine düştüm o yüzden kafam oyalanıyor işte. Cumaya kadar teste ve değerlendirmeye devam edeyim diye düşünüyorum. Bence sen de en azından bir dolu bir boş regle bir hafta on gün kalana kadar devam et bence . Beslenme işine sardım. Meyveler sebzeler kuruyemişler.. balık çok kotu kokuyor diye eşim yasaklayınca balık yağı aldım omega 3 dünden beri onu kullanıyorum. Sadece değerlendirmek yetmiyor sonrasında tutunma aşaması var o yüzden takviyeler yardımcı olabilir sağlıklı bir gebeliğeİyi bende napayım canım. Ben teldeki uygulamaları bile sildim adet bitti işte 13. Günüm bir iki değerlendirme yaptım akışına bıraktım. Eşim test verdi bu arada sorun yok adamın günahını aldım aylardır ama bu onun suçu çok bekledi test için demekki sorun onda değil bende. Görünürde bende de bir şey yok gibi görünüyor ama demekki nasipte yokmuş canım
Benn şuan daha iyiym evet canm ilk regli agrım olunca ki aşılamadan 6 gün sonra başlamıştı onu da anlayamadım da nyse, ozamanlar cok ağladm ve üzüldüm
Şimdi iyiyim
Ayıptr sorması tüp için kac para fiyat verdiler canm
Bende artk asılama düşünmüyorum tüp bebek istiyorum nisan Mayıs gibi
selam canım, yani hepimiz aynı değiliz belki hamilesindir. ben 10 gün gecikmede regl oldum. doktorum 10.günü bekle kan ver sonra ilaç düşünürüz adet söktürücü dedi. 10.gün kendiliğinden söküldü. sen biraz daha bekle belki hamilesindir. hadi inşallahSelam kızlar bugün adet günüm ama olmadım daha ve hiç adet belirtim de yok. 3 gün öncede erken gebelik yapmıştım belirtim yok diye negatif çıktı umutlanmamalıyım dimi
İnşallah hakkmzda hayırlısı inşallahÖyle iyi anlıyorumki seni bende senin gibi yoruldum agladım ben yumurtlamıyorum ama yada gelişmiyor onu anladım
Canım 80 bin toplamda geliyor ama sperm kalite testi flnda hepsi vardı içinde
İnşallah hakkmzda hayırlısı inşallah
Güzel haberlerini bekliyorum canm
İnşallah ya düşünmemeye de çalışıyorum ama insan düşünmeden de duramıyor. Ne kadar zormuş bu süreçlerselam canım, yani hepimiz aynı değiliz belki hamilesindir. ben 10 gün gecikmede regl oldum. doktorum 10.günü bekle kan ver sonra ilaç düşünürüz adet söktürücü dedi. 10.gün kendiliğinden söküldü. sen biraz daha bekle belki hamilesindir. hadi inşallah
Amin amin yavrucum pazartesi aşılamam olacak benimde yine:)İnşallah kuzum bende senden bekliyorum dualarımdasın
Bu ay olacak seninAmin amin yavrucum pazartesi aşılamam olacak benimde yine:)
Sonuç çıktı mı ?İnşallah ya düşünmemeye de çalışıyorum ama insan düşünmeden de duramıyor. Ne kadar zormuş bu süreçler
bende alayım içeriği güzelmiş şifa olur hem peki erkek için sperm kalitesi adına bişey önerdi mi ? Ya da kullanan varmı kızlar ?Bak bu, içinde cok güzel vitaminler var sende araştır istersen
Bir ay ara verip bi kafanı dinleseydin keşke canım. Neyse 2. Aşılama şansı daha çokmuş inşallah olacak bu seferAmin amin yavrucum pazartesi aşılamam olacak benimde yine:)
Belli olmaz burda geç döllenme ile hamile çıkan da oldu. Sonucun ne oldu bu arada zaman geçmişSelam kızlar bugün adet günüm ama olmadım daha ve hiç adet belirtim de yok. 3 gün öncede erken gebelik yapmıştım belirtim yok diye negatif çıktı umutlanmamalıyım dimi