Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ne yaptın var mı belirti vs bir şey

Aynı anda yüzümüzün güleceği günler de yakındır inşallah canım benim Allah büyük bizi çok bekletmeden sağlıklı hayırlı evlatlara kavuştursun inşallah
Bu ay okadar hasta oldum ki hapşırmakta öksürmekten bir şey tutunduysa artık hayırlısı hala öyleyim grip oldum çok fena sürekli karnımı tuta tuta hapşırıyorum

Bu ay okadar hasta oldum ki hapşırmakta öksürmekten bir şey tutunduysa artık hayırlısı hala öyleyim grip oldum çok fena sürekli karnımı tuta tuta hapşırıyorum
Nasipte varsa gelir yemenden nasip değilse ne gelir elden,demişler. İnşallah bu ay yüzümüzü güldürür rabbim hayırlısı ile canım. Güzel şeyler düşünüp güzel şeyler hayal etmekten vazgeçmeyelim

Öyle kuzum inşallah bu ay bekleyişimiz mutlulukla son bulsun. Rabbim arayışımızı hayırlara erdirsin. Bekleyen herkes muradına ersin

Valla oldum gitti bgn canm
Eğer olmazsa kafa dinleyeceğimm 3,4 ay sonra da nasilse tüp bebek artk☺
Ahh amin amin inşallah balımm
Bugün oldun mu kuzus aşılamayı. Süreç nasıl işleyecek şimdi tam olarak kaç gün sonra belli oluyor bu sefer güzel haberler alırız inşallah hepimiz

Bugün oldun mu kuzus aşılamayı. Süreç nasıl işleyecek şimdi tam olarak kaç gün sonra belli oluyor bu sefer güzel haberler alırız inşallah hepimiz

Evet canm bgn oldum
12.gün sonra kanda baktıracagm tabi regli olmazsam
Doktor normal hayatına dönebililirsn dediği için yarn işe başlayacagm bgn izinlydim
Aminnnn inşallah bebeim

İnşallah canım Rabbim hayırlısını versin
Amin yavrum Rabbim hakkmzda hayırlısını nasip etsn

Canım ne durumdasın benim alt karnımda ağrı var
Yavrucum benim 14 ocakta çatlama oldu o günden beridir kasıklarıma ağrı girip çıkıyor dün karnıma şiddetli sir ağrı saplandı gitti saniyelik bir şeydi ama işte bağırttı resmen. Yarın erken gebelik testi yapacağım bakalım ovülasyonun çatlamanın üzerinden 10 gün geçmiş olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…