-
- Konu Sahibi sehribann16
Haklısın canım teşekkür ederim.Canım aslında önce bi doktor mıauyenesi yaptırsan daha iyi olur çünkü yumurtaların çatlamıyo olabilir belki de başka bişeyden kaynaklı bi durum olabilir en azından ne olduğunu bilip ona göre devam edersin sıkıntı gözükmüyor derse de doktorun tekrardan ovulasyon testi ile devam edersin:)
Bu ay başladım canım ovü testinde pik göremeyince dün doktora gittim adetin 21. Günü gel dedi progesteron bakacak bakalımNe kadar süredir istiyosunuz peki belkide yumurtanız yeterli büyümüyodur genelde pcos da olan bir durum bu
Heralde bi tık yüksek bakalım bu yeni doktor ne konuşucak benim demir eksikliği de çok varmış dedi sağlık ocağında doktor takviye ilaç alman lazım dedi ama etrafımda herkes keçiboynuzu pekmezi önerdi bu demir ve TSH gebelik açısından çok önemli aslında belki bu değerlerimizi dıkkata alsak hiç böyle doktor doktor sürünmeyizBenim tsh 3.30 normal dedi doktorum ama birde şöyle bir görsel bırakayım
Ne demek canım benim her zamanHaklısın canım teşekkür ederim.
Tamam canım ekleyeyim mi listeye seni deBu ay başladım canım ovü testinde pik göremeyince dün doktora gittim adetin 21. Günü gel dedi progesteron bakacak bakalım
Evet değerler önemli benimde adetlerim düzensiz bakalım doktor ne diyecek pco veya pcos olmasından korkuyorum açıkcasıHeralde bi tık yüksek bakalım bu yeni doktor ne konuşucak benim demir eksikliği de çok varmış dedi sağlık ocağında doktor takviye ilaç alman lazım dedi ama etrafımda herkes keçiboynuzu pekmezi önerdi bu demir ve TSH gebelik açısından çok önemli aslında belki bu değerlerimizi dıkkata alsak hiç böyle doktor doktor sürünmeyiz
Olur canım ekleyebilirsin adet bitsin ovüye devam edecdğimTamam canım ekleyeyim mi listeye seni de
İnşallah pcos çıkmaz çok kötü bişey çünkü insanın vücudunu da ve daha kötüsü psikolojisini mahfeden bişey ve birde ömür boyu seninle kalan bişey ne yaparsan yap çözümü yokEvet değerler önemli benimde adetlerim düzensiz bakalım doktor ne diyecek pco veya pcos olmasından korkuyorum açıkcası
Son adet tarihi ve beklediğin adet tarihini yazar mısın canımOlur canım ekleyebilirsin adet bitsin ovüye devam edecdğim
Amin cnm inşallahhh dualarımdasnzAyyy ne güzel bi değer MAŞALLAHHHH inşallah bütün bizlere de nasip olur canım Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah kızlar okuyun bunu hepiniz demek ki çatlamadan önce ki gün çatlama günü ve sonraki günü mutlaka ilişki olucak
Hamile duası kabul olurmuş bol bol et kesinAmin cnm inşallahhh dualarımdasnz
Amin canimmm yaz tabiki ne ozelden estagfurullah niye sıkılayım insan derdine ortak ariyor kafana takilan ne varsa bildigim birseyse yaz cnmAyyy inşallah Allah söyletmiştir canımguzel haberler alırız inşallah bu süreci birlikte geçirelim mi özelden eğer sıkılmazsan kafama takılan şeyleri sormak isterim
Canım ovü testini pik gordun ya ertesi gün siliklestiginde catlamis demektirİyi geceler banımlar ..
Benim normalde 25 günde bir adet döngüm 12. 13 zamanı yumurtlama zamanım geçen ay o zamanlar pik oldu denedik ama gebelik olmadı ..
Bu ay 23. Gün adet oldum bu lab. Ovulasyon testini kullandım bi değişik ya da bnim yumurtalar bi değişik tam 16. Gün pik oldu şimdi adet tarihim ne olur geç yumurtlama olduğu için geç adet mi olurum ki yoksa bugün 25. Gün adet olmadım ama test negatif çıktı
Canım bu ay bende yumuurtlamayı yakalayamadım
Evet cnm 9unda sanki var gibi gorunmus ama snra gitmis sanirim belirli bir buyume yapmadan regliye dondu ama uzulme sogan kuru kulln ben bu ay sogan kuru ile yumi gordum heray bir kadin yumurtlamiyr iste sknti yapma inumzdrki ay bomba gibi gel takviyelerini kullna yumurta kaliten icin butun testlerini yaptrmissindir ebrunu dedigi (birgbnngnluhu) umarim muciselerimize kavusuruzBende bir gebenin gunlugunden aldımda bu ay pik göremedim bugün adet oldum hatta görsellerini paylaşayım
Canim sendemi troid sorunu var bende haşimatoluyum benmkide buay cok hizli calisti 0.15 oldu hahahah incir falan tuketiyrmussun yanlis okumadiysam onlari yeme cnm dikat et 1Aa gerçekten mi sağlık ocağında ki doktorum çok yüksek ceviz tüket bol bol demişti ama hastanede yaptırdığım testte aç karna 3.8 çıktı doktoruma söyledim sağlık ocağında ki doktorun dediğini gebelik için 3 uygun dedi biraz ilgisiz afedersin ama mal bi doktor değşltiricem bu ay sizin bilginiz var mı 3.84 yüksek mi
Canim pcos oldugunu alttn muyane ile ogreniyrlar sen alltn muyane oldugunda yumurtaliklarinda yumurta znciri gorunumu gormesi lazim o taniyi koymak icin doktr baksin baklim insallh hayrlisyla yavrularimiza kavusalimEvet değerler önemli benimde adetlerim düzensiz bakalım doktor ne diyecek pco veya pcos olmasından korkuyorum açıkcası
Teşekkür ederim inşallah sırayla hepimiz oluruzY
Aa canım inşallah konumuzun ilk gebesi sen olmuş olursun dört gözle bekliyorum diğer testleri
Ayy çok teşekkür ederim birbirimizi tanımadan herkesin böyle içten yaklaşması ayrı bir mutlulukSenin adına o kadar sevindim ki anlatamam gerçekten listeye adını hamiş bölümüne kendimi yazıyor gibi büyük mutlulukla yazıcam hemen kan testini yaptır merakla bekliyorum
22 kasım bat benim canım
Evet bende ı markadan yaptığım çizgileri gayet iyi ama 13.günden sonra da brsktım takibi canımYeni aldığım test daha iyi sanki freely marka aldım çizgi daha belirgin gözüküyor laboquick de zar zor seçebildim aynı anda yaptığım teste umarım piki görürüm görürüz ve mucizelerimiz gerçekleştir canım
27 ekim 27 kasımSon adet tarihi ve beklediğin adet tarihini yazar mısın canım
Soğan kürünü ne kadar süre ve nasıl kullandın canım. Alltan muayene olmadım bakalım bu ay yumurtlama görmezsem şüphelerimi soracağım doktoraEvet cnm 9unda sanki var gibi gorunmus ama snra gitmis sanirim belirli bir buyume yapmadan regliye dondu ama uzulme sogan kuru kulln ben bu ay sogan kuru ile yumi gordum heray bir kadin yumurtlamiyr iste sknti yapma inumzdrki ay bomba gibi gel takviyelerini kullna yumurta kaliten icin butun testlerini yaptrmissindir ebrunu dedigi (birgbnngnluhu) umarim muciselerimize kavusuruz
Canim sendemi troid sorunu var bende haşimatoluyum benmkide buay cok hizli calisti 0.15 oldu hahahah incir falan tuketiyrmussun yanlis okumadiysam onlari yeme cnm dikat et 1
seninkide yuksek arkadasin dedihi gibi ilacin dozunu bir tik yukselt ama kan ver once doktoruna danis canim
Canim pcos oldugunu alttn muyane ile ogreniyrlar sen alltn muyane oldugunda yumurtaliklarinda yumurta znciri gorunumu gormesi lazim o taniyi koymak icin doktr baksin baklim insallh hayrlisyla yavrularimiza kavusalim