Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla yalan konulmayayım ben 13. Günde takibi bırakmak durumunda kaldım ama o güne kadar pik görmedim zaten erkendi beklemiyodum 9. Gün başlamıştım bi problem yaşamadım sonrası için bişey diyemem bi arkadaşımız da bugün başladı bakalım onun yorumu ne olucak bu marka hakkında
Bugün freely gene kullanıcam normalde laboquick kullanıyordum git gide silikleşti gibi geldi onda çizgiler ama akşam laboquick freely aynı anda kullandım ikinisinde de çizgi var ama feely daha net bugün yarın çatlama olur diye düşünüyorum olduğu gün ikisiyle de yapar paylaşırım burdan herkese bilgi olsun

Soğan kürünü ne kadar süre ve nasıl kullandın canım. Alltan muayene olmadım bakalım bu ay yumurtlama görmezsem şüphelerimi soracağım doktora
1 Baş soganı kabuklarini soyup 4e böl 2 bardak icme suyu ile 5 dkika kaynatiyoruz sabah ve aksam olrak gunde 2 bardak iciyoruz ne cok soguk nede cok sicak olcak

Adetin son gunu basliyruz 15 gune tamamliyruz ovü testinde 15 gunden once yumurtlama gorursen hemen birak canim benm 17.günde pik gorduhum icin 15 gune tamamladim

DOktora git canm gebelik dusundugunu sole onlar sana testler yapicak insallh hayrli sonuclarin olur 🤲🏻🤰🏼🩵

Sagol canım bugun 5 gibi testi tekrarliycam ben buraya da atarım inşallah çatlamistir bugun
Cekip atarken canim uzerlerine yaz birde hepsini cek atip ona gore yorumlayalim cnm bir sorun olursa ozeldende danisabilirsin skntibdegil 🤗 umarim hayrli haberlerimiz olur 🩵🤰🏼

Canim sendemi troid sorunu var bende haşimatoluyum benmkide buay cok hizli calisti 0.15 oldu hahahah incir falan tuketiyrmussun yanlis okumadiysam onlari yeme cnm dikat et 1🤲🏻
seninkide yuksek arkadasin dedihi gibi ilacin dozunu bir tik yukselt ama kan ver once doktoruna danis canim 🩵
Var canım oda var birşeyden de eksik kalsam şaşarım incir tüketmedim de canım havuç bi kaç tane yemiştim ama doktor ilaç falan vermedi bu yeni gitçeğim doktor bakalım verir belki

Evet bende ı markadan yaptığım çizgileri gayet iyi ama 13.günden sonra da brsktım takibi canım 🥰
Bende senin yorumunu görmüştüm sende görünce bende hemen internetten onu sipariş ettim ,🤭
[/QUOTE]
Ya canımsın ya 😂🥰 inşallah iyi çıkar canım eczanede ki en ucuzu oydu diye almıştım bende 😂😂

Bugün freely gene kullanıcam normalde laboquick kullanıyordum git gide silikleşti gibi geldi onda çizgiler ama akşam laboquick freely aynı anda kullandım ikinisinde de çizgi var ama feely daha net bugün yarın çatlama olur diye düşünüyorum olduğu gün ikisiyle de yapar paylaşırım burdan herkese bilgi olsun
Aynen canım iyi düşünmüşsün karşılaştırma yaparız hem inşallah çatlama olur bebeğim🥰🙏🏻

Canım ovü testini pik gordun ya ertesi gün siliklestiginde catlamis demektir

Catladigi gunden sonraki gün 1.gun kabul edcekeksin yani catlama gununden sonraki gunden baslayip 14 gun ekleyecksin..

Sen 16. Pik gormussun. 17.gün catlasa yumurta catladiktan snra senin 18.gun 1.gunun sen buhun 25.gununde isen buhun daha yumurtlamadan sonra 7.gundesin yani daha bebek olsa bile yeni yerlesiyr demektir sen 10.gunden sibra test yapmaya basla canim

HEr ay birbirini tutmaz yumurtlama zamani herkrsin bir degil bende 17sinde pik gordum mesala

AMa onemli olan yumurta catladiktan snra 14gun eklemen umarim hayrli haberlerini aliriz 🤲🏻🤰🏼
Yaa çok teşekkür ederim tamam öyle yapayım amin ecmain inşallah

Bende senin yorumunu görmüştüm sende görünce bende hemen internetten onu sipariş ettim ,🤭
Ya canımsın ya 😂🥰 inşallah iyi çıkar canım eczanede ki en ucuzu oydu diye almıştım bende 😂😂
[/QUOTE]
Bende trendyoldan flaş indirimlerden aldım canım🤭😅😅 valla para mı dayanır yoksa bu testlere 😂😂 ama memnunum gibi bundan bilmiyorum ben eczaneden de alamıyorum annem eczacı çevremde ki tüm eczaneler tanıyor beni birinden alsam aman aman 😂😂

Kızlar ya yumurtlama döneminde havuç falan yiyin diyorlar doğruluğu var mıdır bugs bunny gibi dolaşsam mı ortalıkta 😂🐰🐰

Bende trendyoldan flaş indirimlerden aldım canım🤭😅😅 valla para mı dayanır yoksa bu testlere 😂😂 ama memnunum gibi bundan bilmiyorum ben eczaneden de alamıyorum annem eczacı çevremde ki tüm eczaneler tanıyor beni birinden alsam aman aman 😂😂
[/QUOTE]
Öyle valla kısçak yer arıyoruz hem internet daha mantıklı eczaneye git gel ne gerek var

Öyle valla kısçak yer arıyoruz hem internet daha mantıklı eczaneye git gel ne gerek var
[/QUOTE]
Aynen öyle bu şekilde indirim takip edersek de iyi denk geliyor kızlara da fikir olsun öyle alabilirler iki kutu toplam 10 taneyi 68 TL ye aldım

X