Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi geceler banımlar ..
Benim normalde 25 günde bir adet döngüm 12. 13 zamanı yumurtlama zamanım geçen ay o zamanlar pik oldu denedik ama gebelik olmadı ..
Bu ay 23. Gün adet oldum bu lab. Ovulasyon testini kullandım bi değişik ya da bnim yumurtalar bi değişik tam 16. Gün pik oldu şimdi adet tarihim ne olur geç yumurtlama olduğu için geç adet mi olurum ki yoksa bugün 25. Gün adet olmadım ama test negatif çıktı

Cnm ben dün kan testi verdim gebelik var gözüküyor inşallah sendede vardır Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bak ya hiç de söylemiyo o kadar sevindim ki senide hamiş bölümüne ekliyorum hemen bugün maşallah ne bereketli bi gün ikinci haberimizi aldık topiğimiz hepimize böyle uğurlu gelir inşallah kaç çıktı değerin canım neler yaşadın bu ay hadi hamile kalan herkes bugüne kadar yaşadığı serüveni ve bu ay ki olan biteni anlatsın bizde mutlu ve umutlu olalım

İyi geceler canım
Anladığım kadarıyla bugün adet günün ve olmadın geç yumurtlama demek geç adet olucağın anlamına gelmez doktora hiç gittin mi ne kadar süredir istiyosunuz çocuk

Canım bu ay bende yumuurtlamayı yakalayamadım

İyi geceler canım
Anladığım kadarıyla bugün adet günün ve olmadın geç yumurtlama demek geç adet olucağın anlamına gelmez doktora hiç gittin mi ne kadar süredir istiyosunuz çocuk
Bu 3. Ay olacak ovulasyon testlerine göre denemeler yaptık ama bilemedim belki de yumurtlamayı kaçırıyorum en iyi güvenilir test hangisiyse ondan alayım bu seferde önerilerinize açığım ..

Trenyolda ama bu freely markası için çoğu kişi beğenmiyor siz memnun kaldınız mı
Valla yalan konulmayayım ben 13. Günde takibi bırakmak durumunda kaldım ama o güne kadar pik görmedim zaten erkendi beklemiyodum 9. Gün başlamıştım bi problem yaşamadım sonrası için bişey diyemem bi arkadaşımız da bugün başladı bakalım onun yorumu ne olucak bu marka hakkında

İncir tsh hormonunu yükseltiyormuş canım yani süt yapıcı hormonları o yüzden gebelik öncesi önerilmiyor

Bu 3. Ay olacak ovulasyon testlerine göre denemeler yaptık ama bilemedim belki de yumurtlamayı kaçırıyorum en iyi güvenilir test hangisiyse ondan alayım bu seferde önerilerinize açığım ..
Canım aslında önce bi doktor mıauyenesi yaptırsan daha iyi olur çünkü yumurtaların çatlamıyo olabilir belki de başka bişeyden kaynaklı bi durum olabilir en azından ne olduğunu bilip ona göre devam edersin sıkıntı gözükmüyor derse de doktorun tekrardan ovulasyon testi ile devam edersin:)

Bende bir gebenin gunlugunden aldımda bu ay pik göremedim bugün adet oldum hatta görsellerini paylaşayım

Eklentiler

• 39D913BC-C35B-4FA5-94DE-3E531430A578.jpeg
    97,2 KB · Görüntüleme: 51
87 çıktı cnm. Bende prolaktin sorunu vardı. Hem ilaç kullandım bu ay hemde korunmadım. Bu ay ilk defa ovulsyon testi ile takip ettim yumurtlamayı. Pikten önceki günü, pik gününü ve pikten 1 gün sonra ilişki oldu. Sonrasında ilişki olmadı. Rabbim sanada nasip etsin inşallah. Ve isteyen herkese

İncir tsh hormonunu yükseltiyormuş canım yani süt yapıcı hormonları o yüzden gebelik öncesi önerilmiyor
Aa gerçekten mi sağlık ocağında ki doktorum çok yüksek ceviz tüket bol bol demişti ama hastanede yaptırdığım testte aç karna 3.8 çıktı doktoruma söyledim sağlık ocağında ki doktorun dediğini gebelik için 3 uygun dedi biraz ilgisiz afedersin ama mal bi doktor değşltiricem bu ay sizin bilginiz var mı 3.84 yüksek mi

Bir gebenin günlüğü için çok iyi diyorlar yumurtanın en kaliteli olduğu anda pik veriyormuş böylece sağlıksız gebelik oluşmuyor deniyoe

Ayyy ne güzel bi değer MAŞALLAHHHH inşallah bütün bizlere de nasip olur canım Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah kızlar okuyun bunu hepiniz demek ki çatlamadan önce ki gün çatlama günü ve sonraki günü mutlaka ilişki olucak

Benim tsh 3.30 normal dedi doktorum ama birde şöyle bir görsel bırakayım

Eklentiler

• 2076EE47-56E9-49A5-8F89-1011A4CA6B67.png
    396,9 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…