- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
-
- Konu Sahibi sehribann16
Bak ya hiç de söylemiyoCnm ben dün kan testi verdim gebelik var gözüküyorinşallah sendede vardır Rabbim isteyen herkese nasip etsin
İyi geceler canımİyi geceler banımlar ..
Benim normalde 25 günde bir adet döngüm 12. 13 zamanı yumurtlama zamanım geçen ay o zamanlar pik oldu denedik ama gebelik olmadı ..
Bu ay 23. Gün adet oldum bu lab. Ovulasyon testini kullandım bi değişik ya da bnim yumurtalar bi değişik tam 16. Gün pik oldu şimdi adet tarihim ne olur geç yumurtlama olduğu için geç adet mi olurum ki yoksa bugün 25. Gün adet olmadım ama test negatif çıktı
O markada vardı ama pahalıydı biraz tek bi tane vardı içinde 30tl benimki 5li 62tl
Malum sitede 5 li 38₺O markada vardı ama pahalıydı biraz tek bi tane vardı içinde 30tl benimki 5li 62tl
Aaa çok uygun hangi site de ve hangi marka alcak olan arkadaşlar nasiplensin eczaneden pahalı pahalı almasın hiçMalum sitede 5 li 38₺
Canım bu ay bende yumuurtlamayı yakalayamadımSelam kizlar sat 7 ekim bat 6 kasim ikinci defa ovü testi kullniyrum ilk kullndigim ay gecen ay yani malesef yumurtlamada pikte goremedim
Buay tekrar basladim bugun 14.gunum akintim cogaldihibicin sabah 12.de aksam 20de yapiyrum hatta birazdan ogrencem bakalim insallh gormek nasip olur buayda goremezsem yumurtayi tekrar doktora gtcem
Trenyolda ama bu freely markası için çoğu kişi beğenmiyor siz memnun kaldınız mıAaa çok uygun hangi site de ve hangi marka alcak olan arkadaşlar nasiplensin eczaneden pahalı pahalı almasın hiç
Bu 3. Ay olacak ovulasyon testlerine göre denemeler yaptık ama bilemedim belki de yumurtlamayı kaçırıyorum en iyi güvenilir test hangisiyse ondan alayım bu seferde önerilerinize açığım ..İyi geceler canım
Anladığım kadarıyla bugün adet günün ve olmadın geç yumurtlama demek geç adet olucağın anlamına gelmez doktora hiç gittin mi ne kadar süredir istiyosunuz çocuk
Valla yalan konulmayayım ben 13. Günde takibi bırakmak durumunda kaldım ama o güne kadar pik görmedim zaten erkendi beklemiyodum 9. Gün başlamıştım bi problem yaşamadım sonrası için bişey diyemem bi arkadaşımız da bugün başladı bakalım onun yorumu ne olucak bu marka hakkındaTrenyolda ama bu freely markası için çoğu kişi beğenmiyor siz memnun kaldınız mı
İncir tsh hormonunu yükseltiyormuş canım yani süt yapıcı hormonları o yüzden gebelik öncesi önerilmiyorBen de ovulasyon takibi yapıyorum. Bir gebenin günlüğünden aldım. Dün pik günüydü değerlendirdik. Daha önce de ovulasyon testi yaptım ancak faydası olmadı..herhangi bir sağlık problemim yok. İncir ve havuç yiyorum bol bol bu ara
Canım aslında önce bi doktor mıauyenesi yaptırsan daha iyi olur çünkü yumurtaların çatlamıyo olabilir belki de başka bişeyden kaynaklı bi durum olabilir en azından ne olduğunu bilip ona göre devam edersin sıkıntı gözükmüyor derse de doktorun tekrardan ovulasyon testi ile devam edersin:)Bu 3. Ay olacak ovulasyon testlerine göre denemeler yaptık ama bilemedim belki de yumurtlamayı kaçırıyorum en iyi güvenilir test hangisiyse ondan alayım bu seferde önerilerinize açığım ..
Bende bir gebenin gunlugunden aldımda bu ay pik göremedim bugün adet oldum hatta görsellerini paylaşayımValla yalan konulmayayım ben 13. Günde takibi bırakmak durumunda kaldım ama o güne kadar pik görmedim zaten erkendi beklemiyodum 9. Gün başlamıştım bi problem yaşamadım sonrası için bişey diyemem bi arkadaşımız da bugün başladı bakalım onun yorumu ne olucak bu marka hakkında
Yumurtlamanız oluyor mu pakiBende bir gebenin gunlugunden test ve jel almistm 2 ay denedim olmadi
Sonra doktora gittim klomen catlatma ignesi kullandm yine olmadi
Bizde de hicbir sorun yok
yine bir gebenin gunlugunden ov.testi aldm
Bak ya hiç de söylemiyoo kadar sevindim ki senide hamiş bölümüne ekliyorum hemen bugün maşallah ne bereketli bi gün ikinci haberimizi aldık topiğimiz hepimize böyle uğurlu gelir inşallah kaç çıktı değerin canım neler yaşadın bu ay hadi hamile kalan herkes bugüne kadar yaşadığı serüveni ve bu ay ki olan biteni anlatsın bizde mutlu ve umutlu olalım
Aa gerçekten mi sağlık ocağında ki doktorum çok yüksek ceviz tüket bol bol demişti ama hastanede yaptırdığım testte aç karna 3.8 çıktı doktoruma söyledim sağlık ocağında ki doktorun dediğini gebelik için 3 uygun dedi biraz ilgisiz afedersin ama mal bi doktor değşltiricem bu ay sizin bilginiz var mı 3.84 yüksek miİncir tsh hormonunu yükseltiyormuş canım yani süt yapıcı hormonları o yüzden gebelik öncesi önerilmiyor
Bir gebenin günlüğü için çok iyi diyorlar yumurtanın en kaliteli olduğu anda pik veriyormuş böylece sağlıksız gebelik oluşmuyor deniyoeBu 3. Ay olacak ovulasyon testlerine göre denemeler yaptık ama bilemedim belki de yumurtlamayı kaçırıyorum en iyi güvenilir test hangisiyse ondan alayım bu seferde önerilerinize açığım ..
Ayyy ne güzel bi değer MAŞALLAHHHH inşallah bütün bizlere de nasip olur canım Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah kızlar okuyun bunu hepiniz demek ki çatlamadan önce ki gün çatlama günü ve sonraki günü mutlaka ilişki olucak87 çıktı cnm. Bende prolaktin sorunu vardı. Hem ilaç kullandım bu ay hemde korunmadım. Bu ay ilk defa ovulsyon testi ile takip ettim yumurtlamayı. Pikten önceki günü, pik gününü ve pikten 1 gün sonra ilişki oldu. Sonrasında ilişki olmadı. Rabbim sanada nasip etsin inşallah. Ve isteyen herkese
Ne kadar süredir istiyosunuz peki belkide yumurtanız yeterli büyümüyodur genelde pcos da olan bir durum buBende bir gebenin gunlugunden aldımda bu ay pik göremedim bugün adet oldum hatta görsellerini paylaşayım
Benim tsh 3.30 normal dedi doktorum ama birde şöyle bir görsel bırakayımAa gerçekten mi sağlık ocağında ki doktorum çok yüksek ceviz tüket bol bol demişti ama hastanede yaptırdığım testte aç karna 3.8 çıktı doktoruma söyledim sağlık ocağında ki doktorun dediğini gebelik için 3 uygun dedi biraz ilgisiz afedersin ama mal bi doktor değşltiricem bu ay sizin bilginiz var mı 3.84 yüksek mi