Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vallhi canim yumurtlamdan beri hasas gogus,kasikta agri ,bicak saplanmasi oldu dun nefesim kesildi anlam verrmedim, yuz kizarikligim var ve en dikktimi ceken beyaz akintim var insallh bunlar hayrli sonuclara gebedir
Ayyyyy canım inşallah Allahın izniyle bende de hepsi var yüz kızarıklığı kasık ağrısı akıntıya kadar tabi daha çok yeni Allahın izniyle 9 gün sonra anlarız canım

Ayyyyy canım inşallah Allahın izniyle bende de hepsi var yüz kızarıklığı kasık ağrısı akıntıya kadar tabi daha çok yeni Allahın izniyle 9 gün sonra anlarız canım
insallh canim hayrli hberlerimiz olsun ama suan bu belirtiler erken iste hevesleniyruz

Kızlar merhaba ilk defa kullanıyorum ovulasyon testini bugun 10.gunum nasil bir yol izlemem gerekiyor bilenler yorumlayabilir mi?
Eki Görüntüle 3324773
Bugünu degerlendir cnm yarın ovu testini tekrr et eger bugunki cizgiden t cizgsi daha koyu olursa tm pik demktir ama t cizgisi bugunden daha cok silik olursa yumurtan ctlmis demkktir yani sen bugun cuma ,cumartesi,pazari degerlendr ama testini hergun siliklesene kadar yapyarin testini ihmal etme

Cnku bende cift cizgiyi gordum ertesi hun dahda kipkirmizi oldu ondan snraki gun siliklesip catladi

Canım cook sagol dun deneme oldu ben bugunde dediğin gibi deneme yapıyım cumartesi ve pazarı da degerlendireyim elimde son 3 test kaldı

Bu arada sen hamile misin canım

Yok cnm olemi hisettin acaba yumurtlamanin 4.gunu cann hahhaha dusunsene sen bunu sormussun bende 6 8 gun sonra hamile olduhumu ogreniyrmusum hayali bile guzel mucizleler bizim olsun heobirlikte
Ayyy inşallah Allah söyletmiştir canım guzel haberler alırız inşallah bu süreci birlikte geçirelim mi özelden eğer sıkılmazsan kafama takılan şeyleri sormak isterim

Çok teşekkür ederim canım hala yeni testi bekliyorum gelsin bi de onunla deneyecem. Farklı birşey çıkarsa sizlerle paylaşıcam.Beni de tabloya ekleyebilir misin
Eklerim tabi canım son adet tarihini ve beklediğin adet tarihini yazar mısın

Canoo testte sknti olması için c c cizgiside hic cikmiyor benim birtanesi sorunluydu c cizgisi cikmayinca anlqdim bozuk olduhunu baska yaptim c vizgisi testi kontrl amacli eger c varsa o testte sknti yok demek canim insallh mucizelerimiz bizimledr
[/QUOTE]
Aşkım bazen bazı testler çok düzgün göstermiyo çizgileri bende yaşamıştım bunu emin olmak için de başka testen de yapmıştım

Kızlar 1 saat önce burda yorumlar yaptınız çok teşekkür ederim hepsi olumlu cevap olunca evdeki normal testi de yaptım 15 saniyede böyle oldu
Senin adına o kadar sevindim ki anlatamam gerçekten listeye adını hamiş bölümüne kendimi yazıyor gibi büyük mutlulukla yazıcam hemen kan testini yaptır merakla bekliyorum

Aşkım bazen bazı testler çok düzgün göstermiyo çizgileri bende yaşamıştım bunu emin olmak için de başka testen de yapmıştım
[/QUOTE]
Yeni aldığım test daha iyi sanki freely marka aldım çizgi daha belirgin gözüküyor laboquick de zar zor seçebildim aynı anda yaptığım teste umarım piki görürüm görürüz ve mucizelerimiz gerçekleştir canım

Yeni aldığım test daha iyi sanki freely marka aldım çizgi daha belirgin gözüküyor laboquick de zar zor seçebildim aynı anda yaptığım teste umarım piki görürüm görürüz ve mucizelerimiz gerçekleştir canım
[/QUOTE]
Evet bende ı markadan yaptığım çizgileri gayet iyi ama 13.günden sonra da brsktım takibi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…