-
- Konu Sahibi sehribann16
- #3.781
1000-3000 arası kese mutlaka görünür ama bilemedim neden gözükmedi kiEki Görüntüle 3359108 Kızlar bugn kontrole gittm kese gözükmedi dedi kan tahlili yaptırdım sonuç bu
Daha 4000 binleri bekle bence geç döllenmeydi sanki hatırladığım kadarıyla görünür merak etme cnmEki Görüntüle 3359108 Kızlar bugn kontrole gittm kese gözükmedi dedi kan tahlili yaptırdım sonuç bu
Haftaya yine baktırcamDaha 4000 binleri bekle bence geç döllenmeydi sanki hatırladığım kadarıyla görünür merak etme cnm
Canım senle aynıydı bizim adet günü benim bugün bel ağrım başladı bile ya bir hafta kaldı ya sanki göğüslerimin yanları da acıyor tutmadı galiba benim yine zaten çokta umudum yoktuÇatladığı gün daha önemli diyorlar kuzu onu da değerlendirmişsin tutar hayırlısıyla inşallah
Calla çatlatma iğnesi gibi bir şeyse 15. Gün de pozitif gören var. Bir tek onu biliyorum öyle demişlerdi ama aşılama da bence onun gibidir diye düşünüyorumkızlar aşılamanın 13 ğünü idrarda negatif görüp pozitife dönen varmı? dönmez biliyorum ama merak ettim:) adet ağrım var bekliyorum adetide işte sorayım dedim:)
evet canım iğne oldum da sadece netleşip rahatlamak istiyorum adetse de gelsin bir an önceCalla çatlatma iğnesi gibi bir şeyse 15. Gün de pozitif gören var. Bir tek onu biliyorum öyle demişlerdi ama aşılama da bence onun gibidir diye düşünüyorum
Aşılama deyince farklı anladım da. Valla ben 13. Gün test yapmıştım negatifti 15. Gün yine yaptım yine negatifti 16. Gün adet oldum zaten geçen ay canım tutmadı yanievet canım iğne oldum da sadece netleşip rahatlamak istiyorum adetse de gelsin bir an önce
Değerin güzel canm maşallahEki Görüntüle 3359108 Kızlar bugn kontrole gittm kese gözükmedi dedi kan tahlili yaptırdım sonuç bu
hayırlısı olsun canım bende çok ümitli değilim zatenAşılama deyince farklı anladım da. Valla ben 13. Gün test yapmıştım negatifti 15. Gün yine yaptım yine negatifti 16. Gün adet oldum zaten geçen ay canım tutmadı yani
Kan en garanti sonuç canmkızlar aşılamanın 13 ğünü idrarda negatif görüp pozitife dönen varmı? dönmez biliyorum ama merak ettim:) adet ağrım var bekliyorum adetide işte sorayım dedim:)
agrılarım artttı canım adet olurum buğün yarınKan en garanti sonuç canm
Umutsuz olma canım benim nasip bu işler aynen benim şu an bir hafta var reglime ağzımda metalik bir tat ver bi ara sancı yokladı ama tüm hamilelik belirtilerini yaşadığım ay regl olunca bıraktım belirtilere takılmıyorum. Allaha sığınıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun bu pazar test yapacağım üç gün kala ama bakalımCanım senle aynıydı bizim adet günü benim bugün bel ağrım başladı bile ya bir hafta kaldı ya sanki göğüslerimin yanları da acıyor tutmadı galiba benim yine zaten çokta umudum yoktu
Hamilelik belirtisinde metalik tat oluyormuş diyorlar benim belim ağrıyor kasıklarımda hafif bi sancı oluyor ama gaz sancısı gibi de bilmiyorum. Eğer kasıklarına batma gibi sancı giriyorsa oda belirti olabilir. Bende öyle bir şey olmadı şu zamana kadar. Akıntım var ama sarımsı bir enfeksiyonda olabilir geçen ay çatlatma iğnesinde de olmuştu. Ben her ay aynı belirtileri yaşadığım için bende artık bıraktım diyorum ya her ay aynı şeyler olduğu için umutta kalmıyor insanda malesef kader kısmet diyip bıraktık artık ama benim şu sol tarafımda hep bi kıpırdama oluyor o olunca canım sıkılıyor yine oluyor.Umutsuz olma canım benim nasip bu işler aynen benim şu an bir hafta var reglime ağzımda metalik bir tat ver bi ara sancı yokladı ama tüm hamilelik belirtilerini yaşadığım ay regl olunca bıraktım belirtilere takılmıyorum. Allaha sığınıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun bu pazar test yapacağım üç gün kala ama bakalım
Benim geçen ay adete 2 gün kala da pik olmuştu belki hamileyimdir o yüzden öyle çıkmıştır diye riske atmamak için deneme yapmamıştım bu ay da olur mu acaba öyleUmutsuz olma canım benim nasip bu işler aynen benim şu an bir hafta var reglime ağzımda metalik bir tat ver bi ara sancı yokladı ama tüm hamilelik belirtilerini yaşadığım ay regl olunca bıraktım belirtilere takılmıyorum. Allaha sığınıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun bu pazar test yapacağım üç gün kala ama bakalım
Hiç bilmiyorum ki canım ben hala teste devam ediyorum ama silik t cizgisi bıraksam mı bilemedim. Doktorun bir şey demiyor mu pik olursa git istersen tekrar yumurtlama ise en azından değerlendirirsinBenim geçen ay adete 2 gün kala da pik olmuştu belki hamileyimdir o yüzden öyle çıkmıştır diye riske atmamak için deneme yapmamıştım bu ay da olur mu acaba öyle
Diyorum ya canım çok belirtiler yaşadım fos çıktı. Bir tek göğüs ucu hassasiyeti ağrısı olmadı. Sürekli yokluyordum geçen aylarHamilelik belirtisinde metalik tat oluyormuş diyorlar benim belim ağrıyor kasıklarımda hafif bi sancı oluyor ama gaz sancısı gibi de bilmiyorum. Eğer kasıklarına batma gibi sancı giriyorsa oda belirti olabilir. Bende öyle bir şey olmadı şu zamana kadar. Akıntım var ama sarımsı bir enfeksiyonda olabilir geçen ay çatlatma iğnesinde de olmuştu. Ben her ay aynı belirtileri yaşadığım için bende artık bıraktım diyorum ya her ay aynı şeyler olduğu için umutta kalmıyor insanda malesef kader kısmet diyip bıraktık artık ama benim şu sol tarafımda hep bi kıpırdama oluyor o olunca canım sıkılıyor yine oluyor.
1 hafta daha beklycemDeğerin güzel canm maşallahama kese için biraz daha beklemek gerek sanrm