Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Diyorum ya canım çok belirtiler yaşadım fos çıktı. Bir tek göğüs ucu hassasiyeti ağrısı olmadı. Sürekli yokluyordum geçen aylar😅 acıyor mu diye belki hamileyimdir diye ama kafamda kurmayayım sonra üzülüyorum
Benim oda oldu hatta damarlar belirdi göğsümde yine yok yine yok 😄😄

Kizlar yumurtlama günlerimi çatlama günümü değerlendirdim. Adetimin 14. Gunu yumurtlama pik gördüm 3-4 gun devam etti bu pik. Sonrasında çatlama gördüm . Çatlama gördükten sonra reglime 10 gun kalmıştı. Benim regl sancilarim da zaten en az 10 gun öncesinden başlar. Şuan da da regl sancısı gibi belirtilerim var. Hamilelik olmuş olabilir mi anlamadın 😞
Cevap yok mu :KK43:

Benim normalde de adet ağrılarım 10 gun önceden başlıyor hiç bir zaman anlayamicak gibi hissediyorum dollendi mi döllenmedi mi diye. Lekelenme yok göğüs hassasiyeti diğer aylardakinin aynısı. Sadece kasik karın sancıları hafif o kadar. Bi de yumurtlama çatlama günlerini kaçırmadan hergun ilişki olmustu. Ama olmadi galiba😞😓

Benim normalde de adet ağrılarım 10 gun önceden başlıyor hiç bir zaman anlayamicak gibi hissediyorum dollendi mi döllenmedi mi diye. Lekelenme yok göğüs hassasiyeti diğer aylardakinin aynısı. Sadece kasik karın sancıları hafif o kadar. Bi de yumurtlama çatlama günlerini kaçırmadan hergun ilişki olmustu. Ama olmadi galiba😞😓
Aaa benim de ağrılarım 10 gün önceden başlar... Hiçbir zaman reglim gecikmedi heveslenip test bile yapamdm maşallah o kadar düzenli
İnşallah güzel sonuçlar alırsnn

Aaa benim de ağrılarım 10 gün önceden başlar... Hiçbir zaman reglim gecikmedi heveslenip test bile yapamdm maşallah o kadar düzenli
İnşallah güzel sonuçlar alırsnn
2 Gün önce ovulasyon testi yaptım yumurtam çatlamış görünüyordu değerlendirdim o gunu. Bugün hemen adet ağrılarım başladı bile kasiklarimda. 9 gun kaldı adetime. Hayır benim anlamadığım 2 gun önce yumurtam çatladı ne çabuk hemen adet sancilarim başladı. Döllenme için zaman Hiç mi olmadı Hiç bisey anlamadım ya :[[[

2 Gün önce ovulasyon testi yaptım yumurtam çatlamış görünüyordu değerlendirdim o gunu. Bugün hemen adet ağrılarım başladı bile kasiklarimda. 9 gun kaldı adetime. Hayır benim anlamadığım 2 gun önce yumurtam çatladı ne çabuk hemen adet sancilarim başladı. Döllenme için zaman Hiç mi olmadı Hiç bisey anlamadım ya :[[[
Benimde öyle belim başladı ağrımaya 7 gün var galiba benimde bakmıyorumda ama hep bir hafta öncesinden başlar yarın progesteron baktıracağım oda zaten haftaya sonucu çıkar o zamana da ne olur bilmem. Şiş karnım kocaman oldu

Benimde öyle belim başladı ağrımaya 7 gün var galiba benimde bakmıyorumda ama hep bir hafta öncesinden başlar yarın progesteron baktıracağım oda zaten haftaya sonucu çıkar o zamana da ne olur bilmem. Şiş karnım kocaman oldu
Progesteron adetin 21. Gunu baktirilmiyor muydu oyle okumustum burda bi yerde sanki.Senin kaçıncı günü yarın. Bide tam olarak bilmiyorum ne için baktiriliyor o

Progesteron adetin 21. Gunu baktirilmiyor muydu oyle okumustum burda bi yerde sanki.Senin kaçıncı günü yarın. Bide tam olarak bilmiyorum ne için baktiriliyor o
Yarın 22. Gün doktor 28. Gün diye yazmış ben yanlışlıkla 14. Günde baktırdım yarın yine bakılacak işte sağlıklı çatlama olmuş mu diye sonra da tamamen bırakacağım zaten çocuk mevzusunu

Hanımlarrrr,umutsuzluğa düşmeyelim. Son ana kadar sabırla bekleyelim kendimizi yıpratmadan beslenmemize dikkat ederek günlük işlerimize odaklanalım. Olacağı varsa kendimizi boşa üzdüğümüzle kalacağız. Az daha dayanın🙏

Ben kuruyemişimi yiyorum folik asiti,pekmezimi,maden suyunu bu ay olmazsa bile vücudumda mineral vitamin ne varsa onlara yatırım yapmış olurum hiçbir şey boşuna değil

Senle aynıymış günümüz test yapcan mı pazar günü bizle😅

X