Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kaset testlerim hep bu şekilde oluyor. Ama erken gebelik testinde bir şey çıkmadı. Elendim galiba. Regle 8 gün var bu erken gebelik testi 6 gün öncesine kadar çıkaran testt
Bu kaset testlerde bariz gebelik var önce ovulasyon mu dedim ama kan verin bence yada son kullanma tarihine baksın testlerin hepsi aynı paketten alındıysa bozukta olabilir

İnsallah saglikla kucagina alirsin canim benim asilamanin 10 gunu idrar testim negativ lekelenmemde olmadi 7ci gune kadar kasik agrim mide bulantim bel agrm vardi ama suan hicbiseyim yok. Adet agrim bile yok yarin kan testi vermeyi dusunuyorum sadece gogus hassasiyetim var dokununca agriyor. Cok umitsizim. Siz kacinci gunde kan testi verip pozitifi gordunuz? Allah anne olmak isteyen her kesin kucagini o guzel evlat payiyla mujdelendirsizn bizlerde icerisinde

Ayy kızz ümitsiz olma yaaa
Kan ver bakalım bnde cok merak ettim durumunu

Ayy kızz ümitsiz olma yaaa
Kan ver bakalım bnde cok merak ettim durumunu
Canim umitliydim ama lekelenmemde olmadi simdide tum agrim yok oldu o yuzden umitlerim gitti vallaha gebelik testimde negativ cikiyor insallah yarin sabah kan testi yapicam doktorum 2 ocak gel dedi ama ben o kadar bekliyemiyorum varsa cikarmi 11ci gunde?. Aslinda 31 aralik verince net belli olucakdi ama Azerbaycanliyim burda bayrama dusuyor diye 2 ocaga gel dedi 2 gunde fazladan beklemek daha yorucu

Yavrucum en garantisi kan testi o yüzden o çıkana kadar umudunu kaybetme
Biliyorum söylemesi kolay amaaa sabr etmek zorundayz

Doğru söylüyorsunuz üşeniyordum birazdan dışarı çıkıcam alırım bir tane. Ama adete 8 gün var benim lekelenmelerim var. Geliyor galiba benim kırmızılar
Dur bakalım belli olmaz 7-8 gün önce öğrenende oluyormuş erken yumurtlama olunca ama istersende bekle biraz daha adetin düzenliyse daha varmış

Kızlar selam, benim bu ay regl 9 aralıkta bitti. 12-14-16-17-18-20-22-24 aralık bu günleri değerlendirdik.
21. gun pik gördüm. 22 çatladı sanırım. pikte değerlendiremedik diye mutsuzum biraz ama gün aşırı ile ovülasyonu kaçırma şansımız yok sanırım değil mi? bir de yine de regl olana kadar gün aşırı değerlendirmeye devam edeyim mi sizce? siz nasıl yapıyorsunuz? hep kaçırıyormuşum gibi geliyor sanki yumurtlamayı

Son düzenleme:
ay keşke test yapsaydım yaaa. Blue8816 ctsi pazar kupkuruydum. bitti yumurtladım diyordum ki her ay öyle olur . bugün tekrar yumurtlama akıntısı başladı. normal mi bu sence?
canımmm bende yapmadım bu ay. Sadece tesadüfen 21 aralıkta yaptım pozitifti. Piki değerlendiremedim ama 12-14-16-17-18-20-22-24 aralık değerlendirdim. Hiç bilmiyorum şansım var mı. Bence alabiliyorsan eczaneden bi ovülasyon testi al eğer pozitif çıkarsa yumurtlama akıntısıdır. En azından diğer aylar yapmasan da bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…